Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorothea24

NIE SAMĄ DIETĄ CZŁOWIEK ŻYJE!!!

Polecane posty

Heee.. typowy chłop ...jak coś - to zawsze możecie kupić drugiego kompa i zalogować go tutaj hihihi Ale by miał z nami dobrze- prawdziwy rodzynek:):):)

Zieeeeew... A, mialam dzis bardzo fajna rozmowe z mama, poprosilam ja o cos i byla bardzo pomocna i chetna do dalszej wspolpracy, az bylam milo zaskoczona. Teraz to tylko bedzie lepiej... A ja ide spaciu, po nocce tylko 3h spalam. Ciesze sie ze jestescie :*

Nooo moj tez mowi, ze non stop tu siedze:) Ehhh chyba mu kupie normalnie laptoka na gwiazdke to bedzie mial swoja zabawke:) Dziewczynki, ja smigam spac bo jutro na rano do pracy niestety trzeba leciec. Ale wieczorem bede na pewno bo mezus znowu w pracy... i znowu sie miniemy ... proza zycia czasem jest dobijajaca niestety... Spijcie dobrze i snijcie o pysznosciach:)

No widzisz :) A nie tak dawno mówiłaś jeszcze , że różnie to wam idzie w tym dogadywaniem się a tu proszę:) Wobec tego ... skoro tak fajnie się Tobie wszystko układa , mykaj pod kołderkę i łap słodziutkie buziory na dobranoc:)

Aha, i prosze mnie zmobilizowac bo ostatnio cos kulawo z dietka moja :( Albo nakrzyczec, albo kopa sprzedac, byleby pomoglo... Tzn rano dopeiro sie pojawie... Buziaki, papa

A ja jeszcze testy sprawdzę i może paznokietki pomaluję , bo już mi lakier gdzieniegdzie odprysnął;/

Klauduś- chyba tylko Ty tutaj zostałaś bo reszta dziewuszek już śpi ... no i ja także się zbieram bo jutro Kamil będzie z samego rana a potem wiadomo- prosto do pracy i trzeba będzie tak zostać do dwudziestej niestety;/ plus spacerek z pieskiem - więc jakby an to nie patrzeć czwartek pracowity ;/ ps.Luknęłam na ten link z wyliczaniem BMI i wyszło , że mam idealną hehe (dobre sobie- to ciekawe skąd te salcesony wylewające się po bokach hihih)czyli to pewnie tak samo prawdziwie wyszło jak z Twoją nadwagą:)

Witam :-) Zaciekawił mnie Wasz topic.Przeczytałam od deski do deski całe trzy stronki a jako,ze szukam na forum miejsca dla siebie a bywalczynie owego topic wydają sie byc niezykle sympatycznymi kobietkami postanowiłam zapytac czy i ja mogłabym sie dołaczyc ????? Widać,że klikacie ze sobą juz sporo....jednak moze zaakceptujecie w swym gronie \"swieża krew\" hmm???? ;-) ;-) ;-)

Witam Panienki:)) No na dworze ciemno jak nie przymierzając w ostatnim odcinku przewodu pokarmowego... życzę wszystkim miłego dnia, cudów nie-widów, śmiania sie bez powodu i ubytku na wace. Oczywiscie giętkich prawników dla co poniektórych także:D Ayati- nie widzę przeszkód:) buzka

Dzień dobry Śpiooochy! Wstawać mi tu szyybciutkoooo-piękna deszczowa pogoda za oknem, prosze bardzo raz i dwa i raz i dwa...przysiady, wymachy ręcami ;p na prawo i lewo i pstryk czajiczke na kawusie nastawiamy nooo Dziewczynki już czwarteek Ayatki bardzooo mnie ucieszyło ,jak zobaczyłam Twoj wpis...bo wczoraj miałysmy nieco odmienne sygnały co do naszego pisownictwa tu na kafffe...ale co było ,jest przeszłością ,ja juz o tym niepamiętam. -Ale tym bardziej to miłe,ze u nas Ci sie podoba i uważaj ten topic równiez za swój stały ląd. Witam Cie ja osobiscie niezwykle miło :) i pomykam na miasto buziaki dla każdej z Was Chudzinki drogie... Klaudia dupokopaczu.... ja Cie chce adeoptowac jako poprawiaczhumoru na forever:):*

Adorinka- znasz warunki- bez chlopa nie idę:)) stać cie na dwójkę dzieciarni? a, zapomniałam( głupia ja) prawnicy zarabiają krocie, szczególnie Ci od praw autorskich:)) to luzik:))))) jejejejejeeeee mamy własny toooooopik, o bejbe bejbe( nuci)

cześć piękne :D mam nadzieję ze jeszcze mnie pamietacie ;) A cóz to za zmiana topiku?cos mnie ominelo?:P Ja juz sie wzielam porzadnie za swoja dietke,waze sie raz w tygodniu i mam powoli efekty ;) Bede wpadac do was czesciej slonka ale ostatnio nie mam na nic czasu...ciagle albo proby z zespolem albo zajecia na uczelni :) buziaki :*****************

Wiem wiem Klaudka biore Was jako zestaw 2 w1:) Ciasteczko ojj jak widzisz pozmieniało sie delikanie... ale mamy swój topic bejbe bejbe :)wiec jest cudnie! Super,ze idzieCi fajnie dietowanie 3mam kciuki za dalesze udane dni w dietowaniu. Jak tylko w swym zabieganiu znajdziesz chwilke wpadaj do nas:)na kawusie i pogaduszki.

No pewnie Adorinka ;) Tym bardziej ze naprawde fajne z was dziewczyny :) A co sie stalo?dlaczego przenioslysci sie na drugi watek?

Zatem witam ponownie :-) Fajnie,że zostałam pozytywnie przyjeta :-) Wiadomo z góry,iz cieżko przebic sie na topic gdzie osoby sa juz zgrane. Widzę,że aktualnie nikogo nie ma.....takie pustki :-( Ja w każdym razie jestem juz po pracy i aktualnie sie relaksuje przy pićku które popołudniową pora ma mi robić za kawe :-) Tak dla zmyłki. Potem trzaby tyłek ruszyc i zakosztować nieco ruchu..... Bo jako,że topic na dziale diety delikatnie do wątku głównego pragne nawiązac 😭 Jednal tylko troszke ,bo inaczej by czlowiek zwariował heheh ;-) Ajć....powiem moze ciutke o sobie....wiec mam 24 latka i jestem imienniczka jednej z kobietek na Waszym topicu ,mianowicie również mam na imie Klaudia :-) Póki co tyle,reszta wyjdzie w \"praniu\" :-) Pozdrawiam wszystkich

Ayati nooo Dziewczeta pewnie pracują sumiennie i pojawią się wieczorkiem. Super,ze napisałas o sobie te pierwsze informacje bo ciekawa byłam właśnie ile masz lat ,co porabiasz życiowo etc. Widze ,ze pracujesz - mieszkasz w PL czy jak wiekszość naszego składu poza granicami--->urok otwartych granic:D:D:D najfajniesze polskie Dziewuchy wywiało;] Jakie Twoje plany dietowe sa i stan aktualny ?ile masz wz i wagi? noo bo numeru konta nie muszisz podawać ..chyba ,ze dołączysz kod pin to ja bardzo chetnie ;p A Klaudka jest super pozytywnie zakrecona . A teraz będziemy miały 2 Klaudie ,wiec do ciebie będe pisała wg nicku , ok? a czym się oszukujesz ,nie chcąc pić kawy?ja zbożową ostatnio zakupiłam i z cynamonem popijam nawet 4 dziennie .

a wczoraj sie podbudowałam ,bo mierzyłam spodnie i Pani ekspedientka powiedziała z westchnieniem "ale ma Pani chudziutkie nóżki"i zaczeła mi opowiadac ,ze corka jej sąsiadki jest modelką i tez ma takie chude nogi i cos tam cos tam jeszcze-ale mi ego sie podniosło :)hea! a wiadomo,ze Panie ekspedientki raczej cięte komenty mają i potrafia dopiec coś w stylu "ojj nie nie - Pani sie w to nie zmiesci ewidentnie"to na drobniutką osobę jest"grrrrr jak ważyłam 60 kg nie znosiłam tekstu typu"ojjj są tylko małe rozmiary z tego modelu" :D:D:Da w lato jak mierzyłam na moją pupke spodenki to z rozkoszą oddawałam z prymierzalni S prosząc o XS . to tak jakos w ramach rozmiarówki -coś mnie natchnęło aaaa wiem czemu...bo chciałąm Wam sie pochwalic ,ze dzis bluzeczke sobie kupiłąm...rety ja to pokręcona jestem ;pale taką uniwersalny rozmiar -taki topik szary -no bo jesienny kolorek . dobra lece jakiś twarożek zjeść... Muaaa:*

Adorinka...co do mojego oszukistwa [ :-D ] w kwestii kawy, ja zakupiłam sobie napoj kawowy o nazwwie Cykoria o smaku toffi :-) Pyszniutki toto specyfik :-) Zapewne na bazie zbożowej,jak wiekszosc,ale role swa spelnia idealnie :-) hm......no wlasnie....powiadasz,ze wiekszosc towarzystwa bytuje aktualnie na obczyznie....no cóż,ja jeszcze na pewno conajmniej 1,5 roku w Polsce bede,bo sie edukuje jeszcze troszke i to dlatego :-) No tak.....zapomniałabym,dieta.....no cóż....waze wydawalo by sie moze tak dosyc ,boaktualnie 66 kg(juz 2 kg za mna),ale jestem raczej w kategorii wyzszych nieco,bo mam 180 cm wiec to sie tez inaczej wszystko przekłada.Jesli mowa o moich założeniach to jestem w trakcie powracania do swojej ,ze tak powiem stalej wagi od 16-17 roku zycia tj okolo 60-62 kg.Ostatnio,a konkretnie w ciagu minionego lata sie tak rozbestwilam...za duzo lenistwa bylo i wolnego i przybylo pare kilo. Zle mi z tym dlatego czem predzej wzielam sie do naprawiania szkód ;-)

Hej Hej Kochane :D:D:D Ciasteczko Kochane-witamy wreszcie... gdzie bylas jak Cie nie bylo:P Tesknilysmy przeogromnie do Ciebie:) A my sobie zalozylysmy NASZ topic bo nie wszyscy nas chcieli na poprzednim... a tutaj jestesmy Paniami na wlosciach:P .... Naszych wlosciach :P Ayati - witamy w Naszych skromnych.... eeee..... tam, nieskromnych progach :) Mam nadzieje, ze Ci sie u Nas spodoba :) Klaudia - u mnie dla odmiany bylo piekne sloneczko a ja CALY dzien praktycznie w pracy spedzilam. I teraz mam przeogromny bol glowy...aaaaa..... jak ja nie lubie bolu glowy:P Adorusia - Co tam na miescie zakupilas?? Nooo i gratulejszyn z powodu tego rozmiaru chociaz jak dla mnie to troche za malutki. Pomiedzy S a M by mi wystarczylo:) Teraz jest M/L :P Dorotka, Bobiejka, Bababszki - gdzie sie podziewacie?? Prosze tu wszystkie dolaczyc do mnie bo ja mam wreszcie moje upragnione 2 DNI WOLNEGO:D:D:D:D jejejejejejeje .......

Desperko kochana no wreszcie się doczekałam Ciebie.ja dla odmiany mam dziś wolne- pogoda w tym naszym pieknym Polandzie paskudna- leje cały dzień. A ja tu kwitne prze d kompem z nudow. Dobrze,ze Ayati do nas dołączyłą-choc nr konta i koduy pin mi nie podała to ;p;p;p nie miałam za dużo kasy na zakupy.A bluzeczka taka jesienna i nieco poszerzanymi rękawkami---no co będe owijać - bardzo bardzo bardzo fajna.Mimo,ze ta szarość mnie nie przeknuje do końca,ale aleeee wreszcie pora wskoczyć w coś stonowanego :D:D:D by męża znaleśc na poziomie :] Desperko jak Twoj dzien w pracy ? i co na całe 2 wolne dni planujesz? nooo i czekamy na reszte Dziewczyn... ja rano wzywałam do pobudki a Wiekszosc nawet teraz sie nie "wstawiła" :D:D:D ojjj słaba siła przebicia z mojej strony ,słabiuuutko ,słabiuutko

Adorusio - sile przebicia to masz, masz. Nie przejmaj sie, pewnie wieczorem sie wszystkie stawia. A bluzeczka brzmi zachecajaco:) Noo ja w moje dni wolne planuje na jakies zakupki wyskoczyc-dzisiaj dzien wyplaty:) No i pewnie z lubym gdzies na kolacyjke wyskoczymy i potancowac troche jutro:) Smigne zadzwonic teraz do mamci :)

Cześć Kobietki:)) Ja już wróciłam z pracy i właśnie, przebrana za dresa, zasiadłam na kanapie...Zaraz Was sobie poczytam:)) cmoooook

Ciasteczko, witaj:)) ja kopiłam sobie wagę dwa dni temu i teraz ważę sie piec razy dziennie, co jest wielka glupotą, gratuluje więc rozsądku:)) Adorinka- rządzisz w butikach, jak widzę:)) Mnie tylko raz jakaś chuda raszpla z biodrami trzynastoletniego chłopca, powiedziała: ale u nas tylko małe rozmiary mamy...Płakałam jak bóbr w tej przymierzalni i z zemsty wytarłam nos w te jej ccccudne spodnie w rozmiarze -2 taka chwila słabosci:)) Zdesperowana- ba! ja to się tu co najmniej hrabianką czuję, jeżeli nie księzną:)) i witam imienniczkę oczywiście:) wszystkie Klaudie to fajne chłopaki:P i buuuuziol dla reszty, jejejejeje bejbe bejbe( wokaliza)

Tak z innej (smutnej) beczki... Jan Machulski nie zyje... i dzisiaj jest 4 rocznica smierci Marcina Pawlowskiego (dziennikarz TVN) ............) \\........... ............( , ).......... ........._ `|\'__......... ..........( \"\"\"\"_ )........ ...........)/(/( \\|...,\'... ...........() )()|| -\'.... ...........| () ||........ ...........|.....||........ ...........|.....()......... ...........|.....|.......... ...........|.....|.......... ...........|_____|.......... .......(_____________)......