Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorothea24

NIE SAMĄ DIETĄ CZŁOWIEK ŻYJE!!!

Polecane posty

Wiec jestem zywym, chodzacym przykladem, ze nie trzeba sobie odmawiac wszystkiego, by waga zleciala. Troche umiaru i troche szalenstwa:P.... Brrr ale zimno normalnie... znaczy sie nienormalnie bo wole lato... ja chce slonce, plaze i Wakacje, znow beda wakacje:)

Oj Kobiecinki , kobiecinki;/;/;/ Gdzie Wy się wszystkie podziałyście??? Ja już dawno po śniadanku , popijam właśnie pycha kawusię i szykuje sobie obiadek bo potem lekcje i tak do wieczora;/ niestety;/ Co do ważenia to tak jak mówiłam nie dzisiaj , bo po tym moim wczorajszym obżarstwie dzisiaj sobie odpuszczam eheheh, teraz jednak uciekam w te pędy bo moje mięsko w kuchni doprasza się o troszkę uwagi:) Buziorki dla każdej z Was*:*:*

Nooo kobietki Dziendoberki :D:D:D Nowy tydzien, nowy dzien, nowe mozliwosci - w diecie tez:) Wstawac prosze szybciuchno i meldowac sie bo tutaj takie puchy to az niemozliwe:P Ja wlasnie sniadanko wcinam-noooo prawie w poludnie ale to nie moja wina, ze dopiero, co sie przebudzilam:) Ehhh nie lubie dnia dzisiejszego i jutrzejszego w pracy bo bede siedziala na tylku 8 godzin. Normalnie to jestem w ruchu a dzisiaj mnie w recepcji potrzebuja.... ejjj.... no ale co sie nie ma to sie lubi co sie lubi to sie ma:D:D Wiec szybciutko hop hop, przyciski w ruch i widze tutaj Was wszystkie :D

O kurka wodna, ja chyba jakas chora jestem, spalam do 12.50 ?! Moj nowy rekord bo do 12.30 tez jakos ostatnio spalam. Wcinam wlasnie sniadanie, pozdrowka wszytskim.

Madzius - ale sobie pospalas. Widocznie organizm sie domagal:) Ja tez dzisiaj do 11:30 spalam choc nie zdarza mi sie to za czesto:) jak nie wogole:) I w domku posprzatalam i pranko zrobilam a teraz sie do pracy wybieram. Mam nadzieje, ze bedziecie mialy udany dzionek. U mnie zimno ale sloneczko ladnie swieci. Moze odezwe sie z pracy jako \"pomaranczka\" ... Trzymajcie sie dziefcynki moje Kochane:)

Dzien doberek Kokietki ;-) Jak wasz poniedzialkowy nastroj? Ja dzisiaj nie mam za bardzo humoru,znaczy sie wkurzyli mnie w pracy a jeszcze mam dzisiaj mega słąba wole mam jakies takie smaki,ze sie pol dnia obrzeram noooo.....:-(

czesc dziewuchy:) koszmarny poniedzialek, mam na dzieje ze z ta reszta tygodnia sie nie sprawdzi.... zaraz was sobie poczytam, buzka

to widze że dzis po prostu dzien taki:) wszystkie zaspane, wymęczone czy wkurzone... no chyba poza Dorotą która pomimo zupelnego braku snu, zawsze jak skowronek:)) a gdzie Adorinka? i Babaszki i Bobiejka? ponawiam wolanie:)) trzymajcie sie

Wrocilam wlasnie z zakupow jedzeniowych, nie jest tak zle na dworze, da sie zniesc. I co wlasnie wcinam? Oczyiscie ze gruszki, gruszkowa panna ze mnie, chociaz figury gruszki na szczescie nie mam :P

czesc Magdaleno gruszkopozeraczu:) wiecie co sie dzisiaj mi przydarzylo? na moich oczach piećdzieisieciletnia baba w futrze i z brylantami na rekach probowala ukrasc ramke za 10 euro... siwat zchodzi na psy;)

No bo takim bogatym to sie nudzi w zyciu, chca sobie dodac dreszczyku emocji. Ja zem nie bogata ale ostatnio na gape jechalam i mi sie podobalo hej! :D

e, na gape to nie grzech tylko głos przeciw niszczycielskiej dzialalnosci wielkich korporacji;)) mnie z obserwacji w pracy jasno wynika ze czym ktos bogatszy9 ciuchy bizuteria itp) tym bardziej skąpy, nalepiej zeby wszystko w gratisie dawali i chćby się zesrał to czeka na dwa centy reszty fuj! to jeden z najbardziej irytujacych rysów charakteru klientów Orchardu( czyt. mojego miejsca codziennej kaźni)

No takie sa uroki pracy z klientem, chocby byl niewiadomo jaki musisz szczerzyc mordke w sztucznym usmiechu, Mam to samo i wstret do kastomer serwis ale ci powiem ze moj usmiech mi bardzo naturalnie wychodzi, hyhy. Ostatnio jeden gosci puscil baka na recepcji jak go wczekinowywalam i wyobraz sobie jak musialam udawac ze nie czuje :D

no oczywiscie:) a jak ktos ewidentnie kradnie to trzeba powiedzieć: wyglada pani na zagubioną- kasa jest tam;)) eh, zycie biedaku, cudze baki z usmiechem na ustach wdychac...

Hej kobitki :) Jak tak was czytam i widzę do której stałyście to aż mi z zazdrości łzy napływają do oczu hihi:) Bo my z Monia i Klaudia zabawiłyśmy tu trochę i efekt był taki , że poszłam spać o 3 nad ranem a już o 8 byłam na nogach i wiecie co ???Nawet dobrze się mam.Wogóle to mam do sprawdzenia sporo testów i do napisania wypracowanie kuzynce , tak głupie , że aż mnie słabi ale obiecałam więc nie zawale:) No i oczywiście po tym moim wczorajszym obżarstwie nie zważyłam się dzisiaj ale jutro zrobię to już bankowo a jak !!!!

czesc dusia:) nie placz nad niespaniem tylko sie dzis poloz o ludzkiej porze:) a jak masz wypracowanie na kompie to ja za ciebie sprawdze bo mi sie nudzi:) na polonistyke sie w koncu dostalam( i na tym sie skonczylo;) )

Nie , nie wiesz... ja muszę je Klauduś stworzyć od podstaw i to z angielskiego wiesz, a potem przesłać jej na meila bo mieszkamy od siebie jakieś 300km a Ola tak się sklada ze za angielskim nie przepada specjalnie :) Ale dzięki za pomoc :)

spoko spoko:) ja tez nawiasem mowiac dzisiaj wczesniej sie musze polozyc:) jutro ruszam na wyprzedaze w Dublinie:)) biedny chlop, bedzie musial ze mna lazic caly dzien po sklepach:) nie moge sie doczekac!

No, jestem. A coz takiego planujesz sobie kupic Klaudus? Dorotka a ty porob troche bykow w tym wypracowaniu bo od razu sie skapna ze to nie ta Ola pisala ;)

no wiec kurtke, buty jakas wielka czapkę:) dzinsy i cos na sylwestra:))))) no i sweter dla chlopa a to bedzie wyzwanie bo on zakupów nie cierpi jak cieplej wodki:)

To juz takie ostatnie zakupu przed pozegnaniem z zielona wyspa? To szalej dziewczyno, szalej, jeszcze perfumiki jakies bo tu tansze niz w polsce!!!

A ja wlasnie chyba bede gdzies balowac na Sylwka, znajomi cos mowili o jakiejs knajpce, wiec wypadaloby...................wziasc sie za odchudzanie, hehe :P

no jasne ze zaszaleje:) dostalam ostatnio premie w pracy za cudowne podejscie do klientow(ekhm) wiec jak sie rzuce w wir to chyba w nim zagine:)