Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślonaa

jeden malutki problem

Polecane posty

Gość zamyślonaa

jesem ze starszym o osiem lat od siebie facetem, nie wiem czy go kocham, jesem z nim bo boje sie ze nikogo sobie nie znajde a tak przynajmniej wiem ze on jest obok, ma dobrą prace.. wiec nie musze sie o nic martwic. Jestem przeciętna przed nim mialam tylko jednego chlopaka teraz mam 23 lata i tak nikt na mnie nie zwraca uwagi. Chyba z nim zostane juz na zawsze.. moze bez milosci ?

ale jaja!!!! mam 23 lata i też jestem z facetem o 8lat starszym.... prace ma taka jak ja, czyli całkiem, całkiem :P i też się zaczęłam zastanawiać nad naszym związkiem..... ja mojego kocham, ale jakoś się nie dogadujemy od pewnego czasu... jesteśmy razem od 4lat prawie.... i przed nim nie miałam nikogo i jest mi ciężko, bo nie wim, czy zerwać i szukać kogoś nowego, czy starać się to ratować......

dlaczego uważasz , że nikt nie zwraca na ciebie uwagi na pewno tak nie jest. A swoją drogą bycie z kimś tylko dlatego aby nie być samej nie ma sensu. Ale skoro z nim jesteś to może jednak coś do niego czujesz a sama nie zdajesz sobie z tego sprawy

Gość zamyślonaa
oczywiście powiedziałam mojemu aktualnemu chłopakowi że jestem dziewicą choć to nie prawda bo ten były mnie przeleciał. Myślicie że sie nie skapnie ?

Gość zamyślonaa
nie wykorzystuje, nic od niego nie chce. ale lubie sie do kogos przytulic i wiedziec ze kogos mam , bo ta swiadomosc ze ktos jest obok mnie jest bardzo wazna, chyba go nie ranie

Gość zamyślonaa
wiem ze nikt nie zwraca na mnie uwagi bo nie jestem idealna, mam duzo kompleksow z tego powodu, a on mnie kocha raczej, przynajmniej tak mowi.. lubie gdy jest blisko ale nie wiem czy go kocham, podoba mi sie ktos inny ale i tak wiem ze nigdy z nim nie będe

" ma dobrą prace.. wiec nie musze sie o nic martwic" zamyślonaa chyba jednak go trochę wykorzystujesz . jezeli nic do niego nie czujesz i go nie kochasz to po prostu odejdź a reszta sama się ułoży

przez te kłotnie wszystkie... ja się naprawdę staram, jestem dość układna i spokojna, ale jeśli się za dużo nazbiera, to wybucham... albo gorzej tłumię to w sobie i jestem cicha, smutna i przygnębiona całymi dniami.... mnie czuję już tej miłości z jego strony.... a ja go tak bardzo kocham.... on się zminił.... już nawet się nie kochamy, bo jak mówi 'to przez te nieporozumienia" :S

Facet ma już swoje latka, a ty go trzymasz, choć nie kochasz. W tym czasie mógłby sobie znaleźć kobietę która by go pokochała i stworzyć z nią zdrowy zwiazek, a kiedyś rodzinę. jesteś egoistka przyzwyczajona do wygody. masz się do kogo przytulić i zapewniony jako taki status materialny. nie myslisz co on moze sądzic na ten temat gdyby sie dowiedzial, ze go nie kochasz, tylko jesteś z nim z braku kogoś lepszego?

Gość zamyślonaa
nie ulozy sie nic gdy z nim zerwe :( jestem beznadziejna nikt mnie nie będzie chcial

Kłótnie są w każdym związku i gdyby każdy z tego powodu się rozstawał to uwierz same single by były. Może potrzebna wam jest jakaś przerwa od siebie, ja jestem 9 lat w związku i też czasami się kłócimy i nie jest wesoło,ostatnio musiałam wyjechać na miesiąc i uświadomiliśmy sobie,ze żyć bez siebie nie możemy .czasem takie przerwy dobrze robią .:P

Gość ksiegowa
Jedno ci powiem mam trochę więcej lat jak ty a miłość może przyjść z czasem ważne że go rozumiesz,lubjsz jest ci z nim dobrze czujesz się bezpieczna a on cię rozumie. Jest chyba dobrym człowiekiem i nie zrań go.