Mariusz z Brighton 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Haha ja nie lepsza też robię tak że wstyd bo albo zezresz kogoś albo będziesz pożarty a potem poczucie winy jest właśnie miałem pisać, ze z twojej strony ryzyko nękania ofiary jest najwyższe tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Viavia napisał: Było flow w obie strony nieraz spotkasz kogoś , nic na to ne poradzisz. Naet jakbyś miała 20 mężòw. Nie tyczy się tylko mnie i kobiety to samo mają, czy zajęte czy nie, To Nie Ma Znaczenia To strach ślub brać. Chyba zależy od człowieka czy się szybko zako...e. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 343 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mariusz z Brighton napisał: właśnie miałem pisać, ze z twojej strony ryzyko nękania ofiary jest najwyższe tutaj Nie szukam ofiar nie mam gloda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 343 Napisano 1 godzinę temu Spokój jest the best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To strach ślub brać. Chyba zależy od człowieka czy się szybko zako...e. Chyaba ja Nie pisałem wam. Człowiek na tym świecie sam nie zyje, nie zamkniesz się w piwnicy nawet jak będziesz miała kogoś. Spotkasz to coś. Jak będziesz miała męża partnera uporczywie zazdrosny, ograniczy ci wolność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu W urnie niewygodnie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1029 Napisano 1 godzinę temu Co tam stare pierniki u was słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Chciałabym znać datę smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu A ty elzbieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 454 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywalonyOdbyt napisał: Chciałabym znać datę smierci jest na to jeden sposób ale nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jest na to jeden sposób ale nie polecam Znam nie o ten chodziło akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, WywalonyOdbyt napisał: Chciałabym znać datę smierci Ja mogę napisać symptomy, robi się dołek na pòlbrudku czyli krążenie jest nie takie Zapada się skòra na twarzy pewnych miejscach. Można nawet określić czas medycznie. Edytowano 1 godzinę temu przez Viavia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Viavia napisał: Ja mogę napisać symptomy, robi się dołek na pòlbrudku czyli krążenie jest nie takie Zapada się skòra na twarzy pewnych miejscach. Można nawet określić czas medycznie. Wez już idz spac bo grazyna placze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Wez już idz spac bo grazyna placze Jak chcesz znać dokładnie byś musiała wstawić tu zdjęcie aktualne bez makijażu. Grażyna śpi ja mam wolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2168 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WywalonyOdbyt napisał: Chciałabym znać datę smierci Jednemu kolesiowi wróżka przewidziała date śmierci to zgłupiał myśląc że zaraz umrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Viavia napisał: Jak chcesz znać dokładnie byś musiała wstawić tu zdjęcie aktualne bez makijażu. Grażyna śpi ja mam wolne Może cycki do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 454 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Co tam stare pierniki u was słychać? ja młody, pan czterowieżowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywalonyOdbyt napisał: Może cycki do tego Nie Po twarzy to widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz z Brighton 8 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, szmul napisał: Spokój jest the best Coś tego spokoju ostatnio u ciebie nie widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 1 godzinę temu Jak cera jest wysuszona za dużo alkoholu wątroba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonyOdbyt 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Viavia napisał: Nie Po twarzy to widać. Nie jesteś jasnowidzem bolec naprawdę zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, WywalonyOdbyt napisał: Nie jesteś jasnowidzem bolec naprawdę zegnam Jak będziesz miał czas kiedyś, sobie zaczerpnij wiedzy. Wiedzą dostępna, nie każdy iteresuje wiedzą medyczną. Ja tylko uzupelnialem jak wygląda zhizofrenia albo demencja Edytowano 1 godzinę temu przez Viavia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 132 Napisano 1 godzinę temu U mnie 28c w mieszkaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 41 minut temu Ostatnio mnie zaciekawiło neuroblastoma, tyczy dzieci ona jest bardzo śmiertelna dzieci do 5 lat, później też jest bardzo wysokie ryzyko nawrótu. Dzieci małe mają w czasie rozwoju szybki metabolizm, czyli komòrki szybko się dzielą. W Czasie dzielenia komórek następuje błąd dna. Czyli rak się tworzy do szpiku przerzuty. Dorosłego człowieka już szybko komòrki nie dzielą się starzeje. Rak ma rozsiew po narządach na inne organy nawet jak będzie zwalczony. Pisze co mnie zaciekawiło dlaczego małe dzieci mają taką okropna chorobę gdzie śmiertelności jest na poziomie 70 procent po 5 latach dziecka też jest ryzyko duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach