Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość play O

Nowy Gel Durex Play O

Polecane posty

Gość UPUPUPUP
chcę go kupić ale cena mnie powstrzymuje...Może któs z was go jeszcze używa? Piszcie swoje opinie, pomozecie mi zdecydowac:)

co siem podniecacie ? po prostu ten żel jest do dupy hihihihih

Gość Angele
Kupiła z ciekawości ten żel i jest rewelacja...polecam każdej kobiecie.Nie zapomniane wrażenia

Gość lololola
A ja go użyłam wczoraj i dla mnie to nie porozumienie. Żadna rewelacja.A wręcz dyskomfort

Gość ślizgawka
ten żel jest zajebia*szczy : D dzisiaj doszłam na maxa w piżamie.... to co ten żel wyprawia to w pale się nie mieści...działa jak nawigacja :)

Gość ludzki przedmiot
Ślizgawka :D:D:D

Gość Olinekokraglinek
Ja juz po teście i powiem że nie spodziewałam się takiego pozytywnego efektu. Dużo płacimy ale jest warto :)

Gość gośćmimu
A gdzie go obecnie można kupić?

Gość gość
Jak dla mnie żadna rewelacja. Można kupić o wiele lepsze.... Poza tym durex o daje nieprzyjemne uczucie gorąca.

Gość gość
To znaczy jakie? BO nie widziałam aby unimil miał właśnie taki żel. Jedynie chłodzące i rozgrzewające a to nie jest coś w stylu durex o ( bo takie durex właśnie ma).

Gość gość
A to niby są jedynie dwie firmy? Unimil i durex? Są najbardziej rozreklamowane, co nie znaczy,że sa najlepsze. Sama wcześniej sobie kupowałam ich żele jednak od jakiegoś czasu testuję środki innych firm i moim zdaniem sa o wiele lepsze . Wychodzi taniej, są zwykle wydajniejsze. Polecam kupić sobie libi gel, sprawia,ze odczucia są o wiele lepsze. I przy tym buteleczka nie jest tak żałośnie mała jak przy durex o....

Gość gość
Dokładnie tak. Rozgrzewa ale o wiele przyjemniej niż durex o Używam go sama jak mam ochotę na masturbację, używam go z mężem. Na niego również działa. Poza tym opakowanie jest większe tak wiec tak szybko się nie kończy jak durex ( bo durex o zgrozo wystarczał nam na kilka użyć i koniec).