Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinka.

czy zakładacie do wozka buty

Polecane posty

Gość sabinka.

takim 7-8 miesiecznym dzieciom mam problem niemoge nawet znalesc takich malutkich ciepłych butkow

Gość Sabinko
mialam ten sam problem, ba! moj syn dostal od chrzesniaka buty ale ich nie znosil caly czas tak ruszal stopami, ze spadaly, znalazlam rozwiazanie kupilam Mu kombinezon na zime (z rekawicami i butami takimi z materialu-wygladaja jak wieksze rekawiczki)i problem zniknal:)syn ma skonczone 7 miesiecy

Gość Sabinko
zapomnialam dodac te "buty" sa na sznurku podobnie jak rekawice ponadto sa dosc duze wiec dziecku nie przeszkadzaja i wreszcie nie musze sie martwic, ze Mu zimno w stopki

Gość jak dziecko nie chodzi
jeszcze na spacerach to po co mu buty? ciepłe skarpety i jazda ;) :P

ja mojej zakladalam ale takie szmaciane buciki ocieplane zeby jej nie bylo zimno w stopy- są takie fajne i nie drogie z firmy bobas. czesto je mozna w marketach znaleść.

jak rozmawialam z kobietka ze sklepu bartek to mi powiedzialą zeby nie zaklądac sztywnych butów dziecku które nie chodzi bo mu tym można tylko zaszkodzić.

Gość Gosia Liszki
Polecam grube skarpetki. Dziecku stopa rośnie bardzo szybko i nie ma sensu kupować butów zanim dziecko nie nauczy się dobrze chodzić. Mój synek jak miał 10 miesięcy miał długość stopy 12 cm. Mając roczek buty Gucie rozmiar 22 (13 cm stopa). Kolejne buty 14 miesięcy rozmiar 23 (stopa 14 cm ) a następne mając 16 miesięcy rozmiar 24 ( stopa 14,5 cm). Obecnie ma 18 miesięcy i planuję kupić rozmiar 25 kolejne Gucie (stopa 15 cm). Zimowe buty kupiłam we wrześniu jak miał 15 miesięcy (Bartki rozmiar 25) o dwa numery większe od letnich. Zima jest długa a Tomusiowi co 2 miesiące kupuję o rozmiar większe Buty. Tomuś jest dużym chłopcem jak miał roczek ważył 12 kg i miał 80 cm. Mój mąż ma 48 rozmiar buta i 195 cm. Dzieci jak dorosną mają o 2 numery większe stopy niż rodzice.