Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusia19

Nowy rok zacząć z - 10 kg! kto ze mną?

Polecane posty

Gość kolorowaaaaaaaa
ja zaczynam jogurtowa od jutra ;)

no pewnie...np na sniadanie kawka kub herbatka jorucik jakis maly lub jakis owoc...na drugie sniadanie jakies warzywko...mnostwo jest tego mozna sobie ulozyc samemu..ale wiecie co nie wierze w to ze jak sobie ulozymy same to nam sie uda...ja licze bardziej na wyprobowane diety...wczesniej dziewczyna pisala ze na norweskiej schudla 16 kg...inna ze na kopenhaskiej 15 ale ta kopenhaska jest bardzo ciezka...choc te dwie diety sa najczescie stosowane......ja w wakacje bardzo duzo robilam brzuszkow biegalam bo bylo cieplutko minimum 500brzuszkw dziennie i jadlam same owoce i jogurty stwerfzilam ze jednak ruch i te brzuszki sa najwazniejsze...bezz ruchu nie schudniemy

i schudlam 10kg w dwa miesiace wiec wcale nie jest ciezko schudna trzeba w kazdej wolnej chwili klasc sie na podlodze i cwiczyc....hehe tak mowie a samej mi sie nie chce cwiczyc...ale to sie trzeba przelamac..moja kuzynka jadla tylko jogurty przez dwa miesiace tez cwiczyla sama sobie w domu bardzo duzo i skakala na skakance uwierzcie ze schudla z 16kg.....teraz wyglada swietnie wiec najciezsze jest aby sie przelamac jak juz to zrobic to tylko z gorki ....a teraz wyglada swietnie i nie ma zadnych efektow jojo

Gość magdusia19
te 16 kg w jakim czasie?

w 2 miesiace tylko....ciagle cwiczyla brzuszki tak 500dzien jak tylko miala chwile to robila skakala na skakance i jeszcze krecila hula-hop t jej wyformowalo talie i naprawde teraz wyglda swietnie a jadla jogurcik czasem jakies jajko warzywko...ale wiesz co mi sie wydaje ze jednak te cwiczzenia sa najwazniesjze...ja tez cwiczylam i w 2 miesiace spadlo mi 10kg a cwiczylam w kazdej wolnej chwili...

Gość magdusia19
wiesz co.. ja np w ogole nie cwiczylam poniewaz nie nawidze cwiczyc..!!, a i tak schudlam. . .:) no ale ona byla na jakiejs diecie czy tylko ciwczyla i jadla normalnie??

no ja tez nie lubie strasznie cwiczyc ale to bardzo pomaga musisz sie przelamac a wtedy pojdzie ci to szybciej.....ona jadla owoce warzywa jogurty i z dnia na dzien jak widziala ze chudnie jadla coraz mniej az wkoncu zoladek tak sie skurczyl ze mogla zjesc jablko dziennie i jej starczylo..lecz to nie jest dobre bo pozniej bala sie o swoje zdrowie wiec znowu zaczela sobie robic jakies salatki...no i ciagle skakanka brzuszki i wkolko i po 2 miesiacach nie mozna jej bylo poznac kazdy byl zachwycony....a dziewczyna przez to ze schudla tak sie na buzi zmienila ze mowie ci sliczniutka tylko pozazdroscic....ja tez chce zgubic brzuch1!!! a brzuszkow sie nie chce robic:(