Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

No własnie, facetom nigdy nie dogodzisz..Mój tylko sie przeraził jak zobaczył wczoaj taka pania w rozmiarze xxxl pchajaca wózek...ja zreszta też...ale Irlandki juz tak mają - dla nich ziemniak to chipsy w paczce. Ja bym nie mogła przełknąć chleba tostowego posmarowanego grubo małem złozonego na pół a w środku pokruszone chipsy...i sie dziwic że tak wygladają...hihi

Gość rudzia2
Żebyś wiedziała że nie dogodzisz :) Mój to cały czas ma nadzieję, że trochę przytyję w tej ciąży, bo mówi że za chuda jestem :) Ale póki co jest troszkę załamany i śmieje się, że w ciąży wszystkie tyją a ja jak na złość chudnę :) No ale cóż... Mam jeszcze kilka miesięcy żeby coś przybrać :) Ann a co to za stronka z tym dzidziusiem????

Rudzia wejdź na stronke http://babystrology.com/tickers i tam masz do wyboru. Wpisujesz imie i date ostatniej@. A potem wejdx na strone www.tiny.pl skopiuj ten długaśny link i wklej. To powinno go skrócić. Powodzenia! Ja sie troche pobawiłam ale warto. Czasami sobie puszczamy dzisziusia i patrzymy jak bije serduszko. Taka namiastka usg...hihi Fajne jest to,że od poczatku patrzeliśmy jak sie zmienia z kijanki w naszego Arielka albo Gabrielkę...

rudzia ten drugi link do skracania to: http://www.tinyurl.pl/ I nie martw sie ja juz tak tyje że hej a na poczatku chudłam. Zaczeło sie jakis tydzien temu. Wilczy głód co godzine po prostu..

Gość rudzia2
ann, coś mi to nie wychodzi :(

rudzia jak wejdziesz w babystrology to tam na samej górze druga kolumna TOOLS i pod nia baby ticker. Pokaze ci sie okienko do wpisania imienia rodzicow lub mamy i wtedy pod spodem data ostatniej miesiaczki i chyba na dole jest get ticker. Jak juz to masz to wchodzisz na tinyurl.pl i wklejasz link. pomiń http kopiując go

rudzia tak prawie twoje malenstwo nie ma jeszcze paluszków...ale to sie zmieni na poczatku 9 tygodnia....ok ciesze sie że sie udalo! Ide spać bo moja dzidzia sie dopomina. Jutro kolejny dzien pracy....dobranoc

u mnie ciuszki te same i stanik ten sam, tylko troche okazalej wypełniony :P w jeansy jeszcze się mieszczę, ale w tych bardziej dopasowanych w pasie już nie mam takiego komfortu. mąż ma nadzieję, że przytyję 20 albo i więcej kg, bo według Niego za chuda jestem... ale ja chcę przytyć książkowo, czyli jakieś 12kg by starczyło :P ale przecież ilości kilogramów się nie wybiera i ile przybędzie, tyle przybędzie :) od wczoraj co chwilę jestem głodna, ale staram się jeść normalnie, tylko do pracy biorę troszkę więcej. ale mierząc się w talii i pod pępkiem już 2-3cm jest na plusie :D jak dotąd tylko tam więcej. Bioderka i reszta bez zmian.

Gość rudzia2
Ja też już idę lulu, bo jutro trzeba wcześnie wstać :( Pozdrawiam Was i życzę miłych i spokojnych snów, niekoniecznie o ciąży mnogiej :) http://www.tinyurl.pl/?RonKvnHj

Właśnie przyszłym do pracy i stwierdziłam na termometrze aż 7 stopni... wczoraj temperatura podniosła się do 17, dzisiaj przy takim mrozie, jak będzie 14 to będą Hawaje... :(

hej! ojjj strasznie zimno,mam 3min do przedszkola a synkowi w rekawiczkach skostnialy raczki.polecialam do biedronki i przy okazji kupilam tam narciarkie rekawiczki dla dzieci,fajne bo wykonczone sa takim swterekiem :o tzn nie podwiewa w nich nic,bo przylegalaj przy kostkach.ale sie ucieszy :) dzis spalam ok 5h tylko,bo zasnac nie moglismy z M. bo.... po wielu,baaardzo wielu perypetiach M. wylatuje 6lutego do UK. moge sie chyba pochwalic ;) bo bilet juz kupiony..z tym ze w jedna strone,bo potem dojezdzam ja z synkiem po ok 2m-cach,wtedy juz bedziemy mogli starac sie o zasilki,a tym samym juz nie ebdzie mi musial do pl wysylac kasy-bardziej oplaca sie tam nas utrzymac niz zeby mi wysylal,wiec zjade jak tylko sie szybko da :) lece ogranac mieszkanie bo znajoma zaraz przychodzi. aaa ja narazie mieszcze sie we wszystko,tzn piersi to mam bardzo duze po pierwszej ciazy bo z C na spore D,ale rozmiar ciuchow narazie 34/36 wiec git :) a nawet bym powiedziala ze troche schudlam,ale to przez te sprawy przeprowadzki do uk,nie bylam w stanie prawie nic jesc.ale dizs opedzlowalam kanapke i pączka :)

Aniu, super, że wyjeżdzacie :) dużo moich znajomych wyjechało i są bardzo zadowoleni. zupełnie inny świat. w zeszłym roku byliśmy odwiedzic znajomych w Walii i bardzo mi się podobało. Jakbym miała okazję, też bym pojechała... ale koniecznie musisz odwiedzać forum i zdawać relacje :D

czesc kochane ja wyemigrowalam 3 lata temu,moja rodzina byla w szoku mama plakala tato byl zly ,zakochalam sie i zwarjowalam decyzje podjelam w ciagu 2 dni,a za maz wyszlam po 9 miesiacach znajomosci bylo to 3 lata temu ,ale naszczescie trafilam isie bardzo z mezusiem kochamy jest bardzo dobry ,dodam ze jest polakiem w moim wieku tak mi sie poszczescilo a moi rodzice mowia ze maja najleprzego ziecia ,do szczescia jedynie co nam brakuje to dzidziusia na kturego czekamy po raz trzeci ale teraz musi byc dobrze

uleczko, tym razem musi się udać. Na forum i poza nim jest wiele wspierających Cię duszyczek i nie ma innego wyjścia - musi byc dobrze :D

dziewczynki powiedzcie mi prosze ile tygodni minelo jak otwieracie moje dziecko w mojej stopce??? bo ja otwieram i widze 6tyg i 3dni minelo,a moj M. otwiera dokladnie tego samego linka w pracy i widzi inne tygodnie :o dzieki!

dziewczyny! nie zaglądam ostatnio bo nie mam sił. W pracy wzięłam urlop do końca tyg bo nie umiem normalnie funkcjonować. Pamiętacie jak chwaliłam się, że jem wszystko i nic mi nie jest? Od soboty zwracam wszystko co tylko zjem. Wczoraj kilka łyżek rosołu udało mi się utrzymać. Jakaś masakra. Nawet herbatę zwracam. Boje się już, że przez to wszytsko się odwodnię;( Nie mam kompletnie sił, do tego jeszcze sesja na karku i trzeba sie brać za naukę - ale jak? jak skupiam się tylko na tym zeby nie zwracać?:( nie wiem czy wybrać się z tym do lekarza? jak myślicie?

hejka skoro nie tylko ja zostałam usunięta z tabelki to jakoś przeboleję. dopiszę się znów i plis Laseczki - kopiujmy ostatnia listę znajdującą się na topiku. tym sposobem nikogo nie pominiemy. dziś już wymiotowałam 2 razy, w tym raz samą żółcią - bo przy pustym żołądku tak jest, a ja z rana badania robiłam i musiałam sie wstrzymać ze śniadankiem. obrzydliwe to było:( i do tego kłucie, a ja mam kiepskie żyły, więc zawsze długo szukają... ważne, że już po. grupę krwi wreszcie będę miała oznaczoną:) dorcia11985 - sympatyzuję z Tobą 🌼 co prawda u mnie aż tak źle nie jest, ale to niewielka pociecha, bo może być. na stronkę, którą polecacie wejdę dopiero w domku - w pracy zaglądają przez ramię, a ja jeszcze nie powiedziałam o moim stanie. Wy sie już wszystkim pochwaliłyście? bo my znajomym bliskim i rodzinie tak, ale z robotą chcę się wstrzymać do końca 3 miesiąca. choć mnie gnie, żeby powiedzieć;)

Się wpisałam do ostatniej tabelki NICK...............TC/T.PORODU...MIEJSCOWOŚĆ....WIEK...I L. DZIECI Kiki2342...........10..30.07..........Podkarpacie....... 25.. .....0 Jogi11..............10..30.07..............Śląsk........ .... 23.......0 monika1987.......10..30.07......Śląsk/Małopolska.....21. .... ..0 Majka15181........9..04.08.............Głogów..........2 7... ....0 natalka2384.......10..02.08.........Podkarpacie.......24 .... ....0 3XMaMa............9.. 04.08..............Śląsk............23........1+1(*) Maja136.............9..05.08..........Szczecin.......... 23.. ......0 NiLLi ................9..05.08.........Ostrów Wlkp.......21........0 GaGa_...............9..06.08................UK.......... ...2 9.......1 ann81................9..09.08......Irlandia / Gdańsk....27........0 tylkaaa...............?..10.08.......Dzierżoniów........ .19. ......0 Edusia83.............6..12.08........Małopolska......... .25. ......0 nadiewa..............8..12.08.........Radom............. .25. ......0 Iwoneczka...........8..12.08........lubelskie............29.........0 koteczek19833.....8..13.08........świętoszów........25.. .... .1 dorocia11985.......8..13.08.......Ostrów Wlkp........23.......0 trójca................7..13.08.........śląskie.......... .... 27.......2 lamajra...............8..11.08...........W-wa........... ..26 .......0 Agula125.............7..17.08..........lubelskie........ ...2 9.......0 d.o.r.o.t.k.a........7..17.08.........opolskie.......... ...2 6.......1 chardonnay..........?..17.08.....Wielkopolska........... 24.. ....0 zuzana77............6..17.08......kuj-pom............... .31. .....0 majka.84.............4..18.08.......Wrocław............. 24.. .....0 *Olusia*0502.........5..18.08........Łódź............... ..28 .......0 galaxy.................6..19.08......podkarpacie........ .21. ......0 Niagara78............3..22.08......Trójmiasto........... 30.. .....0 kropelkaaaa..........7..23.08........Francja............ .26. .....0 aniuladoniula.........6..24.08........Sztokholm......... .26. ......1 Karola1988...........6..28.08........Gdańsk............. 20.. .....0 ania69x2..............5..29.08.........Łódź............. ..26 .......1 Klaudia.P..............6..(),08.......Wrocław........... ..21 ........? ruda2828.............7..?.08........Warszawa...........2 6... ...0 Kate87..............10.. 01.08......śląskie...............21.......0 mariolaaaa ..........6 ..().09 ......Ełk ...................28 .......0

my powiedzieliśmy rodzinie z mojej strony, wie tez kilku znajomych i to tyle. Rodzice męża mają się dowiedzieć w tym tygodniu. Z pracą nie mam problemu, bo pracuję u tatuśka :P ale ogólnie ograniczamy się z mówieniem do końca trzeciego miesiąca :) dorocia - jeśli jest aż tak źle to może piwnnaś poradzić się lekarza...

Gość jola_k
hej mamuski! ja byłam wczoraj u lekarza i widziałam niunie !!!! ale przeżycie !!! serduszko juz bije!!! za 3 tyg mam wizytę i moge zabrac meza oraz osprzet w postaci aparatu i kamery. samopoczucie u mnie ok. tylko czest mi sie spac chce.pozdrawiam was!!

ja też się chciałam wstrzymać, zapakowałam na Mikołajki (oczywiście nie wytrzymałam do 6.12) mężowi butki i na tym chciałam poprzestać. a on od razu poleciał do mojej mamy, do swojej zadzwonił. i o ile moja wstrzymała się z przekazywaniem wieści dalej tak teściowa niestety... i w święta każdy mnie witał spojrzeniem na brzuch. i życzenia, żeby był syn - nie wiem co z nimi? może ja chcę córkę? dziwnie mi było. znajomi wiedzą, bo co zrobić np. z imprezą sylwestrową jak nie piję... a tak to szampana piccolo z dziećmi walnęłam:) w pracy nie mówię, wogóle miałam umowę do końca grudnia - odetchnęłam jak przedłużyli, a po 3 miesiącu to już mi będą mogli skoczyć. jola_k gratuluję! ja już też chcę WIDZIEĆ.

Witam :) Probowalam skopiowac ta stronke z dzidzia,zeby moc ogladac jak rosnie i nie wychodzi mi,bo jak zrobie wszystko tak jak trzeba ,i wchodze zobaczyc dzidzie to wyskakuje mi,ze dzidzia juz urodzona,probowalam pare razy i nic,nie wiem co zle robie:(

Poprawiam dzis tabelke ,bo wczoraj skonczylismy z dzidzia 10 tydz:) A usg dopiero w poniedzialek:( Troszke daleko ,ale musimy czekac. NICK...............TC/T.PORODU...MIEJSCOWOŚĆ....WIEK...I L. DZIECI Kiki2342...........10..30.07..........Podkarpacie....... 25.. .....0 Jogi11..............10..30.07..............Śląsk........ .... 23.......0 monika1987.......10..30.07......Śląsk/Małopolska.....21. .... ..0 natalka2384.......10..02.08.........Podkarpacie.......24 .... ....0 Majka15181.......10..04.08.........Glogów..............27.........0 3XMaMa............9.. 04.08..............Śląsk............23........1+1(*) Maja136.............9..05.08..........Szczecin.......... 23.. ......0 NiLLi ................9..05.08.........Ostrów Wlkp.......21........0 GaGa_...............9..06.08................UK.......... ...2 9.......1 ann81................9..09.08......Irlandia / Gdańsk....27........0 tylkaaa...............?..10.08.......Dzierżoniów........ .19. ......0 Edusia83.............6..12.08........Małopolska......... .25. ......0 nadiewa..............8..12.08.........Radom............. .25. ......0 Iwoneczka...........8..12.08........lubelskie........... .29.........0 koteczek19833.....8..13.08........świętoszów........25.. .... .1 dorocia11985.......8..13.08.......Ostrów Wlkp........23.......0 trójca................7..13.08.........śląskie.......... .... 27.......2 lamajra...............8..11.08...........W-wa........... ..26 .......0 Agula125.............7..17.08..........lubelskie........ ...2 9.......0 d.o.r.o.t.k.a........7..17.08.........opolskie.......... ...2 6.......1 chardonnay..........?..17.08.....Wielkopolska........... 24.. ....0 zuzana77............6..17.08......kuj-pom............... .31. .....0 majka.84.............4..18.08.......Wrocław............. 24.. .....0 *Olusia*0502.........5..18.08........Łódź............... ..28 .......0 galaxy.................6..19.08......podkarpacie........ .21. ......0 Niagara78............3..22.08......Trójmiasto........... 30.. .....0 kropelkaaaa..........7..23.08........Francja............ .26. .....0 aniuladoniula.........6..24.08........Sztokholm......... .26. ......1 Karola1988...........6..28.08........Gdańsk............. 20.. .....0 ania69x2..............5..29.08.........Łódź............. ..26 .......1 Klaudia.P..............6..(),08.......Wrocław........... ..21 ........? ruda2828.............7..?.08........Warszawa...........2 6... ...0 Kate87..............10.. 01.08......śląskie...............21.......0 mariolaaaa ..........6 ..().09 ......Ełk ...................28 .......0

tak to jest, wieści się szybką rozchodzą. znam te spojrzenia na brzuch i komentarze, że jeszcze nic nie widać :P Majka, do poniedziałku wytrzymasz:) Ja jutro zaczynam 11 tydzień i jutro mam USG. już się denerwuję, czy wszystko jest dobrze...

Aktualizuję się :) NICK...............TC/T.PORODU...MIEJSCOWOŚĆ....WIEK...I L. DZIECI Kiki2342...........10..30.07..........Podkarpacie....... 25.. .....0 Jogi11..............10..30.07..............Śląsk........ .... 23.......0 monika1987.......10..30.07......Śląsk/Małopolska.....21. .... ..0 Majka15181........9..04.08.............Głogów..........2 7... ....0 natalka2384.......10..02.08.........Podkarpacie.......24 .... ....0 3XMaMa............10.. 04.08..............Śląsk............23........1+1(*) Maja136.............9..05.08..........Szczecin.......... 23.. ......0 NiLLi ................9..05.08.........Ostrów Wlkp.......21........0 GaGa_...............9..06.08................UK.......... ...2 9.......1 ann81................9..09.08......Irlandia / Gdańsk....27........0 tylkaaa...............?..10.08.......Dzierżoniów........ .19. ......0 Edusia83.............6..12.08........Małopolska......... .25. ......0 nadiewa..............8..12.08.........Radom............. .25. ......0 Iwoneczka...........8..12.08........lubelskie........... .29.........0 koteczek19833.....8..13.08........świętoszów........25.. .... .1 dorocia11985.......8..13.08.......Ostrów Wlkp........23.......0 trójca................7..13.08.........śląskie.......... .... 27.......2 lamajra...............8..11.08...........W-wa........... ..26 .......0 Agula125.............7..17.08..........lubelskie........ ...2 9.......0 d.o.r.o.t.k.a........7..17.08.........opolskie.......... ...2 6.......1 chardonnay..........?..17.08.....Wielkopolska........... 24.. ....0 zuzana77............6..17.08......kuj-pom............... .31. .....0 majka.84.............4..18.08.......Wrocław............. 24.. .....0 *Olusia*0502.........5..18.08........Łódź............... ..28 .......0 galaxy.................6..19.08......podkarpacie........ .21. ......0 Niagara78............3..22.08......Trójmiasto........... 30.. .....0 kropelkaaaa..........7..23.08........Francja............ .26. .....0 aniuladoniula.........6..24.08........Sztokholm......... .26. ......1 Karola1988...........6..28.08........Gdańsk............. 20.. .....0 ania69x2..............5..29.08.........Łódź............. ..26 .......1 Klaudia.P..............6..(),08.......Wrocław........... ..21 ........? ruda2828.............7..?.08........Warszawa...........2 6... ...0 Kate87..............10.. 01.08......śląskie...............21.......0 mariolaaaa ..........6 ..().09 ......Ełk ...................28 .......0 U mnie też wymioty , zgaga brrrr i nowy stanik z D na DD co mnie mało cieszy. A pozatym to mam taką huśtawkę nastrojów że sama ze sobą nie potrafię już wytrzymać :)

ja mialam i mam problem z ta stronka,Wy widziecie prawidlowo teraz ale sie nakombinowalam strasznie,widziecie 6tydz i 3dni,i tam ja sie klika to odpowiednia ilosc dni co minely i dni do wyjscia. dziewczyny na innym watku mi pomogly.ale ja nadal u siebie widze ze mam starsze dziecko,ze juz 10tyg ma.a tego samego linka odpalam. moj komp mi zapamietal to co kiedys ustwailam i widze w kolko to samo nawet po zmianie :) ale juz u mnie sie zgadza podobno.