Pretty_girl 0 Napisano Maj 5, 2010 ja stosuję Montigniac, daje dobre efekty, ale nie mogę np przestać pić kawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamłazel 0 Napisano Maj 5, 2010 to wyżej ze zmianą strony i do MOTYLIEN to nie ja pisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Maj 6, 2010 silky wygląda to groźnie ale niedługo zejdą siniaki i opuchlizna i będziesz tylko się cieszyć:) taką mam nadzieję bo ja za tydzień robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koralka3 0 Napisano Maj 6, 2010 silky wygląda to groźnie ale niedługo zejdą siniaki i opuchlizna i będziesz tylko się cieszyć:) taką mam nadzieję bo ja za tydzień robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 7, 2010 koralka trzymam kciuki... mocno:) juz mi lepiej:) dzis bylam zdjac szwy ,krwiaki schodzą Dziewczyny jakie staniki nosiłyscie po zabiegu i jak dlugo? mam nosic- Triumph - Triaction Trophy N- ale ma "zabudowana w szpic " gore i wylazi mi z większości koszulek ,w domu nie ma problemu ale chodzic publicznie głupio moze miałyscie jakies inne modele ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Dani1 0 Napisano Maj 8, 2010 silky podaj maila dam ci namiary na fajną bieliznę która potem możesz wykorzystać do fitnessu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 8, 2010 silky_gmc@interia.eu dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 8, 2010 Cosmopola wysłałam ci z interii moze teraz bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silky 0 Napisano Maj 8, 2010 Cosmopola wysłałam ci z interii moze teraz bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 8, 2010 Dziewczyny,w poniedzialek mam operacje:)trzymajcie kciuki,boje sie troche.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Maj 8, 2010 sweety no to trzymam kciuki :)Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Maj 9, 2010 Sweety powodzenia,trzymam kciuki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 10, 2010 Helouł jetsem juz po ;) Mam zarąbiste balony, nie spodziewałam się ze tak super to wyjdzie jak chcecie obejżeć to wyslę na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 10, 2010 Helouł jetsem juz po ;) Mam zarąbiste balony, nie spodziewałam się ze tak super to wyjdzie jak chcecie obejżeć to wyslę na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga05 0 Napisano Maj 10, 2010 do sweety82 gdzie robilas operacje u jakiego lekarza jak sie czujesz po jesli mozesz sie odezwac moj email: aga555aga@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pamelaaa 0 Napisano Maj 11, 2010 ja też bym chciała linka do tej bielizny 1Dani1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutnaMisia Napisano Maj 11, 2010 dziewczyny jesli mozna zapytac skad wzielyscie pieniazki na operacje? zbieralyscie, czy jakis kredycik / i co na to wasi mezowie? bo mam problem z moim:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamłazel 0 Napisano Maj 11, 2010 Wiesz z pieniędzmi na operacje to jest tak jak ze wszystkim przecież, jak kupujesz samochód albo mieszkanie. Jedni biorą kredyt, inni nie muszą. Ja akurat nie brałam kredytu, ale odkładałam jakiś czas bo z zamiarem powiększania biustu noszę się już od wielu lat i to nie była decyzja z dnia na dzień. Jeśli klinika, w której zamierzasz to zrobić oferuje spłatę w ratach to skorzystaj z tej opcji, z tego co wiem to prawie wszystkie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janess 0 Napisano Maj 12, 2010 Sweety gratuluje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meduza31 810 Napisano Maj 12, 2010 czy to nasza sweety znaczy gosiadaniel sweet26 miała teraz operację? kochana wreszcie się doczekałaś,pochwal sie cioci meduzie co Ci tam wyrosło na klacie,moje cyśki mają 7 miesięcy,pozdrawiam znajome osóbki ,buziam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Maj 12, 2010 Hej dziewuszki! Jestem już po konsultacji :) zdecydowałam się na anatomy 290ml pod mięsień teraz czekam na decyzje kredytową i jak dobrze wszystko pójdzie to 2 czerwca mam zabieg :D Jeju!!!! żebym tylko dostała ten kredyt. Wiecie co dziś przyszła do mnie koleżanka którą znam od lat i dopiero teraz zauważyłam że ma jakieś większe cycki :P i okazało się że ma większe od dwóch lat :D i jest bardzo zadowolona, a piersi ma teraz super!!!!!!!!!!!!!! Mówi że bardzo szybko doszła do siebie, ale wiecie co jak zobaczyłam jej cycki za żywca to nabrałam jeszcze większzej ochoty na operacje :) ma super biust. Też bym tak chciała........ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Maj 12, 2010 Sweety jak się czujesz? U kogo robiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweety82 Napisano Maj 13, 2010 Hey dziewczyny,to wyzej to nie ja pisalam,jakis idiota sie podszyl:-o,ale tak,ja juz po....,bolalo i boli nadal,teraz szwy mnie ciagnal strasznie buuuu,Janesik dzieki i pozostalym dziewczynom tez dziekuje za trzymanie kciukow:).Ah,Cosmopola robilam u Jarlinskiego-Wrozlaw,jak dojde do siebie i wroce do swego domku powysylam Wam fotki:)buziaki Bede musiala sie zaczernic...,tylko niewiem jak:-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Maj 13, 2010 sweety życzę jaknajszybszego powrotu do formy. Powiedz mi do domu wyszłaś z drenami czy już bez? Żeby się zaczernić to u góry strony jest taka opcja "moje konto" klikasz i tam zakładasz swoje konto z hasłem. Powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Maj 13, 2010 Silky dostałam foty! Śliczne masz naprawdę. Jaki to rozmiar? Jakie wkładki miałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pamelaaa 0 Napisano Maj 13, 2010 ja wzięłam kredyt, bo łatwiej mi jest spłacać ratę niż zmobilizować się do oszczędzania.. a do tego wiem za co płacę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anika27 0 Napisano Maj 13, 2010 Cosmopola powodzenia z kredytem. Napewno dostaniesz. 2 czerwca jauż niedługo, ale masz super. Silky proszę Cię bardzo o fotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Maj 13, 2010 Jupi!!!!!!! Dostałam kredyt :D teraz to już tylko kłaść się na stół :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Maj 13, 2010 No to do dzieła!!!Gratuluję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach