Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 12, 2010 w pulsmedzie miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 dziewczyny jak długo brałyście diklak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 12, 2010 Cosmopola chirurg jest ok tylko też mnie zdziwiło, że całą dobę po operacji byłam bez stanika i w ogóle niczego tylko piżama. Mąż do niego pojechał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 Pralinee, Bobsie, Pamela piszcie! Potrzebujemy waszych rad - doświadczonych cycolinek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 12, 2010 cosmopola- ok kupie magnez nusia- ja tez zaraz po op mialam na sobie stanik i bandaz elastyczny ;/ do tej pory mam to b.mocno obwiazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 12, 2010 kawa a jak masz to obwiązane mów to mąż mi w domu też opatuli, ten implant w klinice już był nieco wyżej ale przed wyjściem do domu lekarz powiedział, że jest ok. a tu rano taka niespodzianka a boli mnie ta lewa pierś strasznie!!! dodam, że lewą nic nie robiłam tylko prawą a lekarz jeszcze w klinice pytał czemu tak dziwnie trzymam tą lewą rękę - ja na to, że mnie boli ta pierś bardziej i tak jakoś odruchowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 nusia to zawiń sobie tak nad piersiami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 12, 2010 nusia ja to mam mocno obwiazane szerokim bandarzem elastycznym. zwyczajnie naokolo gornej partii biustu czyli ta czesc od sutka w gore jest obwiazana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 12, 2010 dziękuję Wam dziewczynki, już jestem obandażowana, nadal boli ale jest już lepiej. Lewa pierś u góry nadal bardzo boli a czasem jest to aż silny atak bólu jakby parzenie. Dostałam antybiotyk na wszelki wypadek,osłonowe na żołądek i będę się kurować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 12, 2010 dziewczynki mam fajną stronkę tu macie wszystko http://www.skalpelik.pl/o-mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nusia2552 Napisano Czerwiec 12, 2010 Cosmopola pytałaś o seks po op. czytaj ;-) http://www.skalpelik.pl/informacje-podstawowe/rekonwalescencja/seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SarenkaPoznan 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 Annaha. powiem Ci szczerze ze nie wiem czy jest to samo bo probowalam sie doczytc w pismie lekarza i niby jest tam cos przypominajace cc ale glowy nie dam.Co do wzrostu to jestes nizsza czy wyzsza?? poczytalam troszke tutaj na forum i dziewczynki wczesniej pisaly ze najpierw wydaja sie nasze piersiczki wielkie( bo spuchniete) a potem maleja.Wiec tak kombinuje jak kon pod gore ze jak zmaleja to lepiej by zostaly 400 niz 350 ale...no wlasnie boje sie o kregoslup.300 przy tych rozmiarach to mysle ze da Tobie srednie C. no ale ja jestem laikiem wiec moge sie mylic.czy wytrzymaja wiecej niz 15 lat?? no w takim idealnym stanie napewno nie.moze nie wymiana ale jakis lifting by sie przydal hihi:) jesli jestes odważna i chcesz by piersi BYLY WIDOCZNE nawet nie mysl o mniejszym implancie.a moze wiekszy?? :))) Cosmopola jak tam zyjesz?? ja pamietam moja akcje z przeczyszczaniem. kupilam sobie lisc senesu i zeby dobrze podzialalo zaparzylam 2 lyzki stolowe na pol szklanki:))) to bylo straszne.do dzis pamietam heh. co do tego co mi doktor powiedzial to bylo: no powinno byc.czyli szalu nie zrobil haha Niusia jejku biedulinko.Trzymaj sie tam bo az mi serce sciska jak pomysle jak cierpisz:((( co do drenow to slyszalam ze lepiej jak sa bo zmniejsza to ryzyko powiklan. a jak sie teraz czujesz cos lepiej?? chyba najgorzej jest rano jak wszystko takie olezale jest.Ale dasz rede!!! a powiedzcie mi laski czy cenowo czyli 9200 to jest ok?? nie zdziera ze mnie?? no i te mentory musze kupic osobno?? moze ktoras placila mniej niz 3600?? caluje:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agutka78 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 Biedna Nusia, że tak człowiek musi cierpiec zeby sie lepiej czuć. A Pisera nie załozył Ci w ogóle stanika pooperacyjnego? A jakie warunki w klinice? Długo operacja trwała? Trzymaj się dzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonitka26 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 Czesc dziewczynki!!Niusia bidulo!Wspolczuje!!Szkoda mi cie ze musisz miec te dreny!Ja na szczescie nawet nie wiem jak wygladaja!! Co do sexu to ja nawet chodz bym chciala to pokusilabym sie dopiero po jakims 1,5 tygodnia bo strasznie bolalo!A pierwszy raz po bylo dopiero po 3 tygodniach bo mojego mezczyzny nie bylo ze mna! Sarenka Nie rozumiem jak osobno kupic implanty??To ile ma kosztowac twoj zabieg 14tys czy 9.200??Cena implantow jest zawsze podana w ogolnej cenie zabiegu i to lekarz sam zawsze kupuje implanty! Dziewuszki ja antybiotyk bralam 6dni ale nie moge sobie przypomniec jak sie nazywal!Niusia ja dostalam od doktorki NIMESIL to jest zawiesina silniejsza od ketonalu ale chyba slabsza od tramalu bo po tym bylo ok a po tramalu wymoitowalam juz na sama mysl!!Mialam pic 2x dziennie a przed spaniem to bylo niezastapione,cala noc moglam przespac bez bolu! Ja nie umialam spac na siedzaco,musialam polozyc sie na plasko ale oczywiscie nie bylo mowy ze sama sie podniose!Do tych dziewczyn co same proboja sie podniesc dajcie sobie spokuj bo tylko sobie krzywde narobicie!Mi siostra pomagala 1,5tygodnia!!Stawala nademna i ciagnelam nie za kark,zadna inna metoda nie przeszla u mnie!Nawet jak bylam na pol siedzaco tez musiala mi pomoc tak do tygodnia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 Hej dziewczyny! Boli mnie lewy bok pod pachą... miała któraś z was tak ?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SarenkaPoznan 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 bonitka nie nie 14. mi lekarz powiedzial ze 9200 wszystko. tylko ze klinika nie kupuje implantow. dostalam "recepte" na ktorej jest napisane jakie implanty, nr telefonu do przedstawicielki i sama mam wybrac czy jada do mnie do domu czy od razu do kliniki i tam beda na mnie czekaly:) tylko zastanawiam sie czy ta kwota 3600 jest nie do zbicia:)?? czytm ze masz 350 cc. powiedz jaki mialas rozmiar przed operacja i teraz jaki?? dziekuje z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eteryczna 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 Kochane ide dzis na wieczor panienski, bez staniora, 2 tyg po op,mam pozwolonko, mam tylko nie szalec, musze jaakos sie powstrzymac bo nic mnie nie boli,opowiem Wam jak doznania w biuscie bez staniora;))))mam sliczna mała czarna,wrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 12, 2010 eteryczna nie boisz sie?? mam pare pyt. kiedy dam rade sama wstac z lozka wreszcie? :( mam bardzo mocno zaciagniety stanik- tak ze az boli. czy wy tez tak mialyscie? a jesli tak to tylko do sciagniecia szwow czy caly mies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonitka26 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 Sarenka no jak zyje o czyms takim nie slyszalam!!W szoku jestem!!Na poczatku mialam wklesle A hehehehe zart ,takie male A slabo jedrne a teraz kupuje staniorki 75C ale juz widze ze to moj blad bo wyglada chwilami jakby sutki chcialy mi wyskoczyc i powinno byc D a z kalkulatora wychodzi ze nawet DD!Az o tyle to ja nie prosilam hehe ale jest ok!! Kawa ramiaczka masz mocno naciagniete czy pod biustem?? Eteryczna powodzenia!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonitka26 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 A co to ceny implantow to nawet malo mi sie wydaje 3.600!!Sa takie nawet za 6.000 a ty bierzesz okragle czy anatomy? Kawa ja zanim sama z lozka wstalam to noooo przynajmniej 2tyg!ale u kazdego jest inaczej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 12, 2010 bonitka pod biustem mnie cisnie ;/ kurcze 2 tyg...masakra. no ale trzeba wytrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 dziewczynki hej ... niusia bidulo , bedzie dobrze , jak pisalam wczesniej mnie strasznie tez bolalo dramat byl.....brrrr, musisz to po prostu przejsc.nie ma rady.. co do lekow to bralam ketonal, czasami 6 tabletek dziennie i nakleilam plaster przeciwbolowy, to tak mi bylo niedobrze , chcialo mi sie zygac.. za duzo tego bylo...ale najwazniejsze dla mnie bylo pozbyc sie bolu ..tragedia:-((( mi 2 tygodnie siostra pomagalo wstac rano z lozka ,a do miesiaca , czasami sama dalam rade czasami musial mi moj luby pomagac.. hmmmm co do seksu , to pierwszy raz- z wielkim bolem to jakos po 6 tygodniach.. trzymajcie sie dziewczyny , boli , boli , ale przejdzie ,wiem ze teraz nie wierzycie ze moze nie bolec :-) ale bedzie dobrze , bedziecie sie cieszyc ;-))))))))))))) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SarenkaPoznan 0 Napisano Czerwiec 12, 2010 bonitka n akbum cyk cyk tak mi dr Stepniewski powiedzial.na poczatku sie zdziwilam ale wszystkiego sie dowiem jak zadzwonie do tej kobiety-przedstawicielki. no raczej nie bede chciala aby przysylali mi do domu tylko od razu do Kliniki. ja chce okragle bo jestem odwazna i bez pruderiat hahah:) tylko ja bym chciala DD miec piersiczki i tak mysle ze 350 hp moga nie sprostac..tak czy inaczej . przy moim pelnym AA to beda i takie bimbaly ze ojoj. Eteryczna milej zabawy:) tylko uwazaj tam na cycuchny!!! kurde Dziewczyny jak mnie beda tak bolec cycuchy jak Was to przysiegam ze bede warczec i gryzc.masakra a slyszalyscie ze moze skóra popekac czy to fama jakas?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 13, 2010 to byla jedna z najciezszych nocy po op nie wiem czy to wina tego co zjadlam (jadlam to co inni domownicy ale moj zoladek jeszcze nie doszedl do siebie i czesto boli albo przez leki albo narkoze) czy wina polkniecia paracetamolu i hepatilu ale dotalam biegunki i chcialo mi sie wymiotowac... nie umiem dojsc do ladu z moim brzuchem, wszystko spierniczone. a jesli chodzi o bole biutu to poprawy tez nie widze :( jutro mam 1 wizyte. Sarenka nawet nie wiesz ile bym dala zeby cofnac czas i zeby wszczepili to g*wno komus innemu. jesli chcesz miec D z rozm A to chyba nie ma opcji zeby nie bolalo :( zalamuje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SarenkaPoznan 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Kawa trzymaj sie kochana. jesli moge doradzic. zupki najlepsze na zoladek. nie gorace a letnie i nie gotowane na miesie. do tego zaden hepatil bo to na watrobe. rano woda ciepla z cytryna bardz oda przegotowana goraca. malymi lyczkami. na noc zaparzaj sobie ziarenka lnu. dzialaja bardzo dobrze na oslone przewodu pokarmowego.pij je rowniez z rana najlepiej na czczo. nawet nie wiecie jak ja Wam wspolczuje tego bólu. to jest najgorsze!! niestety mnie tez to czeka bo nie moge zrezygnowac z najwiekszego marzenia. teraz boli ale na nastepne wakacje bedziecie (mam nadzieje) dumne z decyzji. buziole!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 13, 2010 sarenka dzieki, zastosuje sie do polecen :) a hepatil wlasnie na watrobe zaczelam brac jak tu polecila go jedna dziewczyna bo mialam strasznie brzuch wydety i pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawa3w1 Napisano Czerwiec 13, 2010 znowu mnie mdli a zjadlam tylko 2 male bulki z wedlina bez masla, wypilam horzka herbate, wzielam dwa paracetamole i jeden hepatil. Czy ja powinnam odstawic leki? juz nie wiem co robic. Prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia769 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 Kawa najprawdopodobniej mdli Cię po silnych przeciwbólowych,spróbuj je odstawić i brać słabsze leki np nurofen forte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cosmopola 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 kawa nie możesz jeszcze odstawić leków, bo oprócz p/bólowego mają też działanie p/zapalne, a to bardzo ważne. Ja od samego pierwszego dnia po op. piję rumianek, głównie ze względu na jego działanie p/zapalne i rozkurczowe, ale też dobrze działa na żołądek i żadnych sensacji żołądkowych nie miałam. Sarenka bardzo dziwna ta Twoja klinika. To jest nie do pomyślenia że musiśz sama kupić implanty, a jak kupisz złe to co? Porozglądaj się jeszcze za innym lekarzem. Tego kwiatu jest pół światu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boobsie 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 kawa nie mwrtw sie , ja tez nic nie jadlam , bardzo mi spuchly rece , stopy i brzuch , po 2 -3 dniach przeszlo.. staraj malymi lykam jesc zupy , nie rezygnuj z lekow , nie wtrzymasz bez nich z bolu... trzymaj sie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach