Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gość sylwia
czesc dziewczyny. jestem w drodze do kliniki. za pol godz bede na miejscu

Gość gośćKasia
Hej dziewczyny Ja powtarzalam badanie krwi czyli morfologie i nadal mam niską hemoglobine czyli mam anemie. Nie wiem jakim cudem bo odzywiam sie normalnie ale fakt że od 2.5 miesiąca inyensywnie cwiczylam duży wysilek fizyczny i tez to ma ponoc wplyw na poziom hmb we krwi. Mocz rowniez do kitu.... Tak jak bym jakąś infekcje dróg moczowych miała choć objawów klinicznych żadnych. Lekarz stwierdził że to akurat żadne przeciw wskazanie do operacji i tak dostanę antybiotyk po zabiegu wiec trochę się podlecze. Jutro 23.04 konsultacja u onkologa i w piatek o 8.30 mam byc w klinice. Zabieg 9.15 stres powoli nnadciąga. Dziewczyny trzymajcie kciuki bedzie mi razniej.

Gość zuza1234
gosc elmo.U mnie na karcie jest wyraznie napisane zadnych hormonalnych zadnych spiryn acardow baaaa! nawet zakaz jedzenia czosnku itp. Wiec ja sie zastosowalam do wszystkiego :-) ale jak Twoj lekarz mowi ze mozesz brac to chyba ok .

Gość zuza1234
BB czy boli sciaganie szwow???ja mam jutro łaaaaaaaaaaaaa

Gość zuza1234
sylwia gosc. Trzymam kciuki ;-) powodzenia bedzie dobrze !! :-)

Gość gość sylwia
dziękuję. jestem juz po rozm z anestezjologiem. leze i czekam

Gość gość
gosc sylwia - trzymam kciuki - odezwij się po, ja tez mam tak gdzie Ty :) pozdrawiam

Gość gość marzena
Sylwia jesteśmy z tobą. Trzymaj sie

Gość gość marzena
Zuza ja miałam ściągane szwy z brzucha i nie bolało. Nie wiem jak to jest przy cycuchach ale pewnie też nie powinno boleć. Przy tym wszystkim to już pewnie pikuś

Gość zuza1234
gosc marzena. Ja ogladalam taki film na youtub i tam widzialam ze lekarz obcina takim nozem trojkatnym i wyciaga pęsetom.az sie trzese .

Gość zuza1234
gosc Kasia .Czyli to juz w ten piatek ? hoho no to juz za dwa dni :-) Wyniki jak lekarz zaakceptuje to bedzie ok. Ja tez na 10 dni dostalam antybiotyk. po operacji wieczor juz w klinice dozylnie mi dali pierwsza dawka i na nastepny dzien rano drugą.a potem juz doustnie w domu bralam . na p.bolowych jakos przezylam .juz minal ponad tydzien i duza poprawa:-) wszystko bedzie wporzadku.Ja zabieg mialam w pon. a dzien wczesniej nic z nerwow nie jadlam i choc nie powinnam to i tak papierosa zapalilam bo tak sie balam :-) Wiec Twoj stres naprawde mnie nie dziwi doskonale Cie rozumiem .bedzie dobrze

Gość to ja 82
Hej dziewczyny, mija rowno tydzien po operacji. Dzis juz musze ograniac wszystko sama bo maz poszedl do pracy. Musialam syna zawieźć samochodem do szkoły, i tu pojawil sie problem.... 1 , 2 i wsteczny moge wrzucic tylko dwiema rekami. Pisze to zebyscie wziely pod uwage swoja niepełnosprawność po zabiegu. A ja na prawde wszystko dobrze znioslam, ale prowadzenie samochodu mnie przeroslo.....

Gość zuza1234
jazda samochodem po tygodniu ? mi lekarz zakazal w tak wczesnym czasie po zabiegu.a gdyby stala sie stluczka .wypadek ??oczywis cie moze sie stac nawet za piec lat ale ja zlozylam podpis w karcie ze bede sie stosowala do zalecen m.in. zakaz prowadzenia auta 3 tygodnie i gdyby sie cos mi stalo samochodem w tym czasie .oczywiscie bedac w roli kierowcy np.zawrot glowy no cokolwiek i wypadek bylby z mojej winy to nawet nie chce myslec

Gość gośćelmo
To ja 82,jejku jak ja tobie zazdroszcze ze dobrze to znoslas.I juz tydzen minal tak szybko.ale faktycznie jestes bardzo odwazna ze wsiadlas za kierownice.moze odpusc z tym samochodem narazie,moze popros logos zeby tobie narazie ktos z zaprowadzaniem synka do szkoly.moze dlatego ze jestes taka dzelna,I dlatego poszlo tobie dobrze po operacji. Xxx

Gość gośćelmo
Tequla22 a moglabym prosic o zdiecie biustu,bo masz taki rozmiar po srodku tych co mam wybierac.moj mail elmira.bloszko@gmail.com. dzeki z guru

Gość gośćKasia
Zuza1234 Kobieto nawet mnie nie strasz, że lekarz może mi odmówić operacji przez te moje wyniki :( wysłałam mu te wyniki pierwsze i dzwoniłam to powiedział, że to nie przeciwwskazanie do operacji jesli nie ma objawów klinicznych takich jak gorączka, przeziebienie, czy opryszczka ..... Wyśle mu dzisiaj te nowe wyniki niech ogląda juz zapłaciłam za operacje jestem zdrowa caly czas pilnowalam się żeby się nie przeziebic bo taka pogoda w kratke jest. Jutro wizyta u onkologa mam nadzieję że nie powie mi że nie mogę zrobić zabiegu przez maleńka torbiel , która jest rozszerzonym kanalikiem mlecznym po zakonczonym karmieniu.... Mowil mi to lekarz który robil mi usg. Oj stresik jest im blizej tym wiekszy. Dziś wstałam lekko wystraszona bo jakies bzdury mi się snily i biegunkę mialam ze stresu... Ale juz jest dobrze. Juz bym chciala zeby jutro był piatek....

Gość zuza1234
Kasia .Zle odebralas to co napisalam. Napisalam ze jesli lekarz stwierdzi ze wszystko jest wporzadku i badania to operacja bedzie .U mnie poprostu lekarz bardzo sie przyglada wynikom i musialy byc na tip top.

Gość Lidia_in_red
Gość JP - juz pisałam wcześniej ze ja nie muszę szwów zdejmować bo mam je rozpuszczalne wewnętrzne; ) tak jeśli chodzi o opiekę uważam ze musi ktoś być z tobą przez pierwsze 3 czy 4 dni żeby chociaż zdjąć Ci majtki do sikania ja tak mialam pierwsze dwa dni nie mogłam poprostu no i wstanie z łóżka rano jest nie wykonalne chyba że będziesz spala na siedząco. Tu było kilka dziewczyn które same dawały rade a ja osobiście nie wyobrażam sobie tego ;)

Gość to ja 82
Na szczescie to tylko 3 km, nie mialam kogo dzis poprosic. Ale za to teraz tydzien mam spokoj. Szczerze mowiac to lekarz mi nic nie mowil o zakazie prowadzenia samochodu, jakbym miala automat to bez problemu dałabym rade. Czym smarujecie swoje nowe nabytki? Mam natluszczac, ale za bardzo nie mam pomyslu czym....przekopalam pol internetu i nie znalazlam jakiegos fajnego kosmetyku.

Gość to ja 82
Zastanawiałam sie nad evree 7 olei, olejek neutrogena, olejek rossmanowski wellnes &beauty z olejekiem jojoba i shea, olejek palmers. Probowalyscie ktoryś?

Gość to ja 82
Do BB320 Jak nastroj przed jutrzejszym dniem? Bojowy?

Gość gość
Dziewczyny ponawiam pytanie czy ktoras tak jak ja miala dwa rozne rozmiary? Ja lewy 360 prawy 330 Iza

Gość zuza1234
Czy ktoras z Was majaca implanty okragle , wydawalo sie ze sa jakby bardziej anatomy? Mam ponad tydzien implanty okrągle a ksztalt jakis taki dziwny maja .

Gość to ja 82
Hahaha, a ja mam odwrotnie. Mam anatomiczne, a wydaje mi sie ze sa okragle. Moze to przez wysoki profil....

Gość zuza1234
to ja 82 mozesz mi wyslac aktualne foto?mam tylko to od Ciebie jedno zaraz po zabiegu. basia11@onet.com.pl Jakos naprawde dziwne mi sie wydaja .mam Mentor 350 o wysokim profilu a wygladem przypominaja atomiczne

Gość zuza1234
anatomiczne ,nie atomiczne sorki :-)

Gość to ja 82
Do zuza1234 juz wyslalam

Gość to ja 82
Do zuza1234 juz wyslalam

Gość BB320
To ja 82 Dzięki za troskę mam takiego stresa ze o niczym innym nie myślę. O Matko jak się boję ale też nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swoje nabytki. Jej to juz jutro ☺ A Ty jak się czujesz? Boli jeszcze?

Gość zuza1234
to ja 82 w tym przekletym staniku tak nie widac ale jak kukne pod spod to sa jak anatomy kurcze miejmy nadzieje ze Twoje nabiora wygladu anatomicznych a moje okraglych :-) ps.jutro wysle fotki . choc siniaki mam chyba gorsze od Twoich wrecz bordo . ps2. moje sa wymiarowo chyba identyczne :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się