Gość gośćolla Napisano Sierpień 26, 2016 Gość magda a po jakim czasie wróciłas do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona30 0 Napisano Sierpień 26, 2016 Ja wróciłam po miesiącu. Ale na dobrą sprawę to mogłam wcześniej. Ale na własne życzenie chciała sobie zrobić trochę odpoczynku żeby się organizm zregenrował :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMagda Napisano Sierpień 26, 2016 Ja wróciłam do pracy po 3 tyg :) praca fizyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 26, 2016 Ja po 2ipol tyg dziewczyny jest juz ok super obydwie miękkie opuchlizna zeszła tylko nie wiecie może dlaczego w prawej od strony mostka jak przyciskami czuje taki lekki bol nie zawsze ale czuje ? Szczególnie po nocy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMagda Napisano Sierpień 26, 2016 Może to miejsce potrzebuje jeszcze regeneracji?! Ile jesteś po zabiegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 26, 2016 Nie całe 4 tygodnie mam pod mięsień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 26, 2016 Magda a ty gdzie masz implanty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jessica31 Napisano Sierpień 26, 2016 Ja tez ponad 2 tygodnie po zabiegu jestem, 415ml HP pod mięsień. Do ćwiczeń na nogi wróciłam po tyg po operacji. Zaczęłam od samych przysiadów i tak codziennie jedno ćwiczenie więcej. Piersi juz ładnie opadają, opuchlizna coraz mniejsza i czucie wraca. Nie mogę sie doczekać spania na boku! Jak u was to wyglada dziewczyny? Jakie zalecenia od lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 26, 2016 Ja niecałe 4 tydzień śpię na boku jest ok wiadomo czasami jakiś dyskomfort doskwiera tez mam pod mięsień to dłużej się goi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela28 0 Napisano Sierpień 26, 2016 no 4 tygodnie to w sumie niewiele czasu. także spokojnie, moim zdaniem idzie ku lepszemu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 27, 2016 Dzięki za odp ja tez chyba za bardzo panikuje jak tylko coś poczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jessica31 Napisano Sierpień 27, 2016 No to jeszcze troche poczekam na to wymarzone spanie :-/ Czytałam ze dziewczyny pisały o tyciu po operacji. Jeżeli chodzi o mnie, tez sie tego obawiałam i wykupiłam diete na której juz 11 dni jestem. Spadło mi 1,5kg ja narazie a planowane mam 6kg. Nie mogę przeboleć braku siłowni i planuje powrót po 3 tyg po op, ale ćwiczyć będę tylko interwały na bierzni - bez biegania. Jestem bardzo zadowolona z rezultatu ale miałam depresje 2 dni po zabiegu i uwierzcie mi, wtedy bardzo żałowałam - jak było u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jessica31 Napisano Sierpień 27, 2016 Zapomniałam zapytać o smarowanie blizna maścią, czy zalecano wam maść z sylikonem i po jakim czasie od operacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMagda Napisano Sierpień 27, 2016 Pod mięsień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 27, 2016 Magda To tak jak ja o ile pamiętam chyba dłużej jesteś po operacji odemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Sierpień 27, 2016 Jessica, ja też miałam chwilę zwątpienia jak przestało działać znieczulenie i przysżło pytaie "na co mi to" ale jakoś doszłam do siebie szybko. Ja smarowałam takim silikonowym żelem i kremem dla dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMagda Napisano Sierpień 27, 2016 Ja jestem 6 tyg po i dopiero zaczęłam spać na boku od paru dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 27, 2016 Ja za parę dni będzie 5 tygodni ale ten czas zasowa ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 28, 2016 Juz śpię od ok 2 tyg na boku a to dlatego że nawet nie wiem w nocy ze się obrucilam ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 28, 2016 No nie boli ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 28, 2016 Tylko rano trochę dyskomfort czuje jak wstanę hiiiiiii☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowaja88 Napisano Sierpień 29, 2016 Rano ?ja mam tragedie piersi jakby puchną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćpaola Napisano Sierpień 29, 2016 dziewczyny z dnia na dzień jest coraz lepiej ? ja w sobote byłam operowana, niedziela w szpitalu była okropna, teraz nawet jakoś funkcjonuje. Czeka mnie jeszcze jakiś kryzys czy będzie już coraz lepiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 29, 2016 Tak rano jak wstanę po nocy to też takie jakby twardsze zastygniete i ciut pobolewaja co po paru minutach mija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 29, 2016 Co do kryzysu to niewiem bo ja miałam kryzys pierwsze 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela28 0 Napisano Sierpień 29, 2016 tak ale to chwilowa słabość. nie ma co sie poddawać - ból i osłabienie minie także nie poddawajcie się. odpoczywajcie więcej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 29, 2016 Na szczęście to minie a efekt zostaje ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MonikaŁdz Napisano Sierpień 30, 2016 Hej dziewczyny za tyg mam operacje u doktora Pisery w Łodzi. Stresuje się mocno bardzo boję się tego bólu na kilka dni po. Od razu mam pytanko. Czy leki przeciwbólowe przepisywał wam lekarz operujący czy wasz internista? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 30, 2016 Chirurg lecz na mnie te leki przeciw bólowe nie działały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość olla Napisano Sierpień 30, 2016 Może coś dawała kroplowka lecz leki juz nie wiec sama brałam leki silniejsze od ketonallu to one może z 30 %zbily bólu wiadomo może ty będziesz miała inaczej każdy przechodzi inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach