Gość Ann Napisano Marzec 2, 2019 Gość Ruda, też mam w jednej piersi, ale tak jak pisze Lys to nie jest przeciwwskazaniem do operacji ;) tylko warto to sobie kontrolować ogólnie ;) też jestem po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ann Napisano Marzec 2, 2019 Gość Ruda, też mam w jednej piersi, ale tak jak pisze Lys to nie jest przeciwwskazaniem do operacji ;) tylko warto to sobie kontrolować ogólnie ;) też jestem po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vega Napisano Marzec 2, 2019 Hejka Jestem przed , zabieg nam 27 .04, przeglądając internet , trafiłam do Was Pozwolicie , że się zagoszczę, i jakich kolwiek pytań, będę mogła liczyć na Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 2, 2019 27 minut temu, Gość Vega napisał: Hejka Jestem przed , zabieg nam 27 .04, przeglądając internet , trafiłam do Was Pozwolicie , że się zagoszczę, i jakich kolwiek pytań, będę mogła liczyć na Was Hej Vega, to tak jak ja tylko ja mam za tydzień 8.03 ! :) ja jestem mega zestresowana już a ty jak? Jaki masz implant? Gdzie robisz?pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trysil Napisano Marzec 2, 2019 hej dziewczyny mam do was pytanie, szczególnie tych bardziej doświadczonych :D Otóż jak długo nosiłyście po operacji pas na biuście? jakie ogólnie są zalecenia dotyczące noszenia pasa? Jak byłam po tygodniu na zdjęciu szwów to lekarz powiedział że już mogę go nie nosić ale się zastanawiam czy może lepiej jeszcze trochę się pomęczyć i go ponosić choć w dzień?? dajcie znać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vega Napisano Marzec 2, 2019 Mal , robię w Sopocie , 255 Motiva okrągłe . Mam takie naloty, jednego dnia cieszę się, i nie mogę się doczekać , a następnego mam ochotę zadzwonić do kliniki, że rezygnuje . A jak będę tydzień przed jak Ty, to chyba na zawał zejdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 2, 2019 2 minuty temu, Gość Vega napisał: Mal , robię w Sopocie , 255 Motiva okrągłe . Mam takie naloty, jednego dnia cieszę się, i nie mogę się doczekać , a następnego mam ochotę zadzwonić do kliniki, że rezygnuje . A jak będę tydzień przed jak Ty, to chyba na zawał zejdę Vega ja dalej mam to samo:) raz się cieszę chce miec to za sobą a raz myśle ze po co, na świecie są ważniejsze rzeczy niż biust :))) ale już mleko się rozlało idę na bank, teraz to już czuje się trochę sfrustrowana ze będę zależna od mamy i męża i synka nie będę mogła nosić :( trochę się boje czy nie będą za duze :) no i wiadomo narkoza itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 2, 2019 8 minut temu, Gość Vega napisał: Mal , robię w Sopocie , 255 Motiva okrągłe . Mam takie naloty, jednego dnia cieszę się, i nie mogę się doczekać , a następnego mam ochotę zadzwonić do kliniki, że rezygnuje . A jak będę tydzień przed jak Ty, to chyba na zawał zejdę Vega ja dalej mam to samo:) raz się cieszę chce miec to za sobą a raz myśle ze po co, na świecie są ważniejsze rzeczy niż biust :))) ale już mleko się rozlało idę na bank, teraz to już czuje się trochę sfrustrowana ze będę zależna od mamy i męża i synka nie będę mogła nosić :( trochę się boje czy nie będą za duze :) no i wiadomo narkoza itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martkaaa 0 Napisano Marzec 2, 2019 Gość trysil - ja w zaleceniach miałam noszenie pasa przez 6 tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trysil Napisano Marzec 2, 2019 ooo 6 tygodni to trochę dużo.... :( ale powiedz miałaś zalecenia nosić pas przez 6 tygodni dzień i noc czy jakoś inaczej? a jakie ty masz implanty anatomiczne, okrągłe (pojemność), choć nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trysil Napisano Marzec 2, 2019 chodzi mi o ten pas co jest zakładany poza biustonoszem pooperacyjnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Marzec 2, 2019 255 to strasznie małe - i szkoda pieniędzy skoro i tak nic nie bedzie widać. Pomyśl nad zmianą rozmiaru, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vega Napisano Marzec 2, 2019 35 minut temu, Gość gosc napisał: 255 to strasznie małe - i szkoda pieniędzy skoro i tak nic nie bedzie widać. Pomyśl nad zmianą rozmiaru, Ale i ja nie jestem okazałych rozmiarów 150 cm raptem , i 40 kg , a zresztą nie chciałabym też bardzo dużych , poprostu w staniku co noszę ,zamiast poduszek będą tylko piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 2, 2019 1 godzinę temu, Gość Vega napisał: Ale i ja nie jestem okazałych rozmiarów 150 cm raptem , i 40 kg , a zresztą nie chciałabym też bardzo dużych , poprostu w staniku co noszę ,zamiast poduszek będą tylko piersi Vega no i super, ja wazę 55 i 160 i mam mieć 380 anatomy polytech raczej drobnej budowy jestem ale dr wymierzył i mówi ze ten rozmiar będzie idealny ;obiecał ze nie będą za duze ; ufam mu;) ja mam takie piersi teraz ze anatomy dla mnie najlepsze bo mam pełniejszy biust ja gorze niż na dole :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ruda Napisano Marzec 2, 2019 Lys i Ann , dzięki za odpowiedź, trochę się uspokoiłam w sprawie tych torbieli. Vega i Mal, ja czuję dokładnie to samo... Czytając Wasze wypowiedzi jakbym czytała swoje myśli, raz euforia raz strach i niepewność co do podjętej decyzji. Ale z drugiej strony zawsze chciałam to zrobić i uważam, że teraz jest ten odpowiedni moment. Mal, Ty idziesz teraz na pierwszy ogień, a kto następny? Wpisujcie się "marcowe" dziewczyny. Ja za trzy tygodnie 25.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 2, 2019 33 minuty temu, Gość Ruda napisał: Lys i Ann , dzięki za odpowiedź, trochę się uspokoiłam w sprawie tych torbieli. Vega i Mal, ja czuję dokładnie to samo... Czytając Wasze wypowiedzi jakbym czytała swoje myśli, raz euforia raz strach i niepewność co do podjętej decyzji. Ale z drugiej strony zawsze chciałam to zrobić i uważam, że teraz jest ten odpowiedni moment. Mal, Ty idziesz teraz na pierwszy ogień, a kto następny? Wpisujcie się "marcowe" dziewczyny. Ja za trzy tygodnie 25.03. Tak Ruda ja pierwsza....już sobie myśle ze za tydzień o tej porze będę leżała w klinice i cierpiała męki :) ja z ta decyzja już zwlekam mnowstwo czasu ,trzy razy byłam na konsultacjach:) do trzech razy sztuka :)) Ruda a ty jakie będziesz mieć implanty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ruda Napisano Marzec 2, 2019 50 minut temu, Gość Mal napisał: Tak Ruda ja pierwsza....już sobie myśle ze za tydzień o tej porze będę leżała w klinice i cierpiała męki ja z ta decyzja już zwlekam mnowstwo czasu ,trzy razy byłam na konsultacjach:) do trzech razy sztuka :)) Ruda a ty jakie będziesz mieć implanty? Mal, mam wybrane mentory anatomiczne 345 cc, moje wymiary to 165 cm wzrostu, 53 kg, 70 pod biustem. Moja wyjściówka to takie pełne A. Boję się efektu, czy nie będą za duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 2, 2019 13 minut temu, Gość Ruda napisał: Mal, mam wybrane mentory anatomiczne 345 cc, moje wymiary to 165 cm wzrostu, 53 kg, 70 pod biustem. Moja wyjściówka to takie pełne A. Boję się efektu, czy nie będą za duże. Ruda mi wybrał 330 lub 380 cc anatomy polytech ale mówił ze roznica jest minimalna i wolalaby żebym zdecydowała się na wieksze bo mam trochę skory po karmiebiu żeby to ładnie wypełnić , mówił ze jesscze zadna babka nie zgłaszała ze ma za duze :) a na odwrot tak :) tez sie boje dużego biustu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vega Napisano Marzec 2, 2019 Mal, Ruda w waszych rozmiarówkach wygladałaym ...trochę nienaturalnie Też ufam swojemu lekarzowi, i jak twierdzi , że takie mi pasują , to ok , też nie wiem, czy dobrze bym się czuła,, jakbym miała coś wielkiego na klacie Mal 8 marca, fajny prezent na dzień kobiet będziesz miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 2, 2019 3 minuty temu, Gość Vega napisał: Mal, Ruda w waszych rozmiarówkach wygladałaym ...trochę nienaturalnie Też ufam swojemu lekarzowi, i jak twierdzi , że takie mi pasują , to ok , też nie wiem, czy dobrze bym się czuła,, jakbym miała coś wielkiego na klacie Mal 8 marca, fajny prezent na dzień kobiet będziesz miała Vega tez myśle ze lekarz wie co robi po to wkoncu są konsultacje :) moja kolezanka ma 250 ale swoje miała trochę wieksze i ma bardzo ładne , rozmiar tez zalezy od firmy, projekcji i kształtu . 8 marca tak wiem :) panie na recepcji się śmiały ze w klinice bedxie jedna wielka imprezka :) no powiem lekarzowi Żeby mi zrobił śliczności na dzień kobiet,ale najważniejsze dla mnie żeby wszystko się dobrze skończyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martkaaa 0 Napisano Marzec 2, 2019 Gość trysil- tak w dzień i w nocy nosiłam ten pas na stanik pooperacyjny. Choć w ostatnim tygodniu już bardziej w nocy. Nie mam dużych implantów. 270 anatomiczne. Niektóre dziewczyny pisały że nie musiały nosić tego pasa. Co lekarz to inne zalecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 3, 2019 Mi nic lekarz o bandażu nie mówił ale kto wie co będziesz po , dam znac girls Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vega Napisano Marzec 3, 2019 Ile wcześniej robiliście poziom przeciwciał WZWB, żeby wyrazie czego zdążyć się zaszczepić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 3, 2019 Ja robiłam w ciąży przed cesarskim cięciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 4, 2019 Dziewczyny tez miałyście przed zabiegiem uczucie ścisku w żołądku wiecie tak jak przed ważnym egzaminem? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuza Napisano Marzec 4, 2019 Czesc :) w grudniu miałam operacje powiększania piersi. Wybrałam implanty okrągłe 350ml jednak rozmiar mnie nie satysfakcjonuje. Chciałabym wymienic implanty na większe. Czy wymiana implantów jest tak samo ciężkim zabiegiem ? Dodam ze operacje zle zniosłam, właściwie po operacji czułam sie do bani i trochę sie boje. Lekarz twierdzi ze to juz nie jest taki duzy zabieg i bedzie mniej bolało itp.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
any 1 Napisano Marzec 4, 2019 Hey Zuza, no to mnie zdziwilas. Ja robiłam w styczniu, też taki rozmiar jak Ty i mi wystarcza☺ mam rozmiar C. Czy naprawdę twoje są takie małe? A co do bólu podejrzewam, że będzie taki sam. Ponoć wymiana po kilku latach jest mniej bolesna, ale skoro Ty już chcesz robić to tak na świeżo po pierwszej operacji to obawiam się, że będzie podobnie. A co Ci się konkretnie nie podoba? To anatomy czy okrągłe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
any 1 Napisano Marzec 4, 2019 Zuza, doczytalam! Okrągłe. No i że lekarz Ci powiedział, że już nie będzie takiego bolu.. nic Ci nie poradzę i mogłabym swoje też mieć większe, ale w życiu tak szybko dopiero zaczęłam się cieszyć życiem bez bolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 4, 2019 3 godziny temu, any napisał: Zuza, doczytalam! Okrągłe. No i że lekarz Ci powiedział, że już nie będzie takiego bolu.. nic Ci nie poradzę i mogłabym swoje też mieć większe, ale w życiu tak szybko dopiero zaczęłam się cieszyć życiem bez bolu :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mal Napisano Marzec 4, 2019 Any jak ja ci zazdroszcze!!! Ja już odliczam do pt! Idę pierwsza na ogień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach