Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość Toni76
Kinhol Ja tez robilam u Latkowskiego Dobry wybor.mnie zawozila kolezanka I tez po 5dniach zabierala.moglam wracac wczesniej,bo nie mialam drenow a szwy dal mi rozpuszczalne(z racji tej ze obecnie mieszkam za granica)ale ja postanowilam poisedziec tam 5 dni.polanica jest przepiekna:).z tego co sie orientuje to masz autobus z Wroclawia.A gdzie moeszkasz?jeseli masz zamiar wracac sama to uwazaj z bagazem.nie mozesz dzwigac.musze leciec,odezwe sie pozniej;)

Gość KINHOL
JESTEM Z WAWY . TAK WLASNIE PLANUJE 5 -TEGO DNIA RUSZYC W DROGE DO PLECAKA BIORE TYLKO SZCZOTECZKE PASTE BIELIZNE RECZNIK I KLAPKI. PRZEBIDUJE W DRESIE. SLUCHAJ A GDZIE ZOSTAWALAS PO OPERACJI W TEJ SASIEDNIEJ VILLI CZY MOZE GDZIES INDZIEJ BO ONI SOBIE KRZYCZA 100 ZA DZIEN MOZE PO DRUGIM DNIU MOGLABYM SIE PRZENIESC GDZIES INDZIEJ. POWIEDZ MI JAK SIE TERAZ CZUJESZ I CZY BEDZIESZ MIALA JAKIES KONTROLE U NIEGO JESZCZE. a I JAK MOZESZ TO JAKIE MASZ WKŁADKI - TAKIE JAK CHCIALAS CZY DR. NAMAWIA BARDZIEJ NA MNIEJSZE??? BEDE CIE MECZYC PYTANIAMI MAM NADZIEJE ZE NIE ZNUDZE CIE ALE KURCZE POGADAC KTO TAM BYL TO JEST OKAZJA. JESLI MOZESZ MI COS PORADZIC TO PISZ PLISSSS.

Gość Toni76
Kinhol Opieka w polanicy jest super.jezeli masz pokoj zarezerwowany w Villa Vita to super.jest tam taka p.Malgosia,swietna babka z reszta wszystkie dziewczyny sa ok.jesli bedziesz mial jakies pytanie to wal smialo;).a Jaka pojemnosc bedziesz mial I jakie?pisz wszystko.pozdrawiam:)

Gość Toni76
Ja mam 300cc mentor hP.mam 164cm I waze jakie 52kg.do olbrzymow nie naleze;) Doktorka namawial mie na 350bo spokojnie miescily sie w kieszeni miesniowej ale ja uparlam sie na 300.nie jestem zwolennikiem bimbalow;)jak wspomnialam to juz prawi 3miesiace po operacji.zakupilam juz normalna bielizne I jestem w szoku.rozmiary mam od 75c do 70e!na moje oko to mam spooore C.ogolnie jestem bardzo zadowolona.piersi nie maja jeszcze ostatecznego wygladu bo na taki to sie troche czeka ale juz jest super;)

Gość Toni76
Gdybys Chcialam pogadac to podaje ci mojego maila tosia_76@o2.pl.wysli mi swoj nr stacjonarny to do ciebie zadzwonie.na stacjonarnie mam za free;)

Gość Pani Małgosia
szczęściara, tyle chętnych dziewczyn?! pozdrowienia

Gość kinhol
Toni ja to nic jeszcze nie wiem bo ja mam konsultacje w piatek a w sobote na operacje. wiec nic nie wiem wymiary mam podobne do Ciebie z tym ze 56 kg jestem po 3 ciazach wiec generalnie zostały sutki na zwiotcczałych balonikach. ale bardzo sie boje jak bede to przechodzic wiem ze kazda inaczej ale powiedz po 10 dniach do pracy za biurkiem wróce? obiad dzieciom ugotuje kurcze ? a wysłąłąbys zdjecie swoich piersi czy za duzo proszę mój mail kinhol123@wp.pl.

witam dziewczyny dawno mnie nie było bo nic się nie działo zaraz miną trzy lata po zabiegu iiiiiiii mam prolem moze ktoś to zna i odpisze otóż nie moge juz kaszlec nawet jak po zabiegu więc boli mnie lewa strona jakbym miała zapalenie mięśnia międzyżebrowego tak powiedział lekarz w przychodni nie wiedząc o operacji a zaczynam miec obawy czy to nie puścił mi miesien nie wiem czy jest to mozliwe po trzech latach??? od początku cos mi "ciągnęło" z lewej strony ale rok temu mój lekarz powiedział mi ze jeżeli mi to nie przeszkadza to nie trzeba nic z tym robić a teraz nie wiemczy wkładka mogla mi wypaśc czy co nie wiem jak to okreslic moze cos wiecie na ten temat nie wiem czy łączyc chorobę z piersia aczkolwiek piers jest nizej minimalnie

Gość kinhol
dziewczyny ja tu termin wszystko mam a tu mi sie przypomniało ze lekarz nie odpowiedział mi na jedno pytanie 4 miesiace zanikł mi pokarm czy teraz moge sobie powiekszyc piersi kurde chyba sie zalamie jak mi powie ze nie bo juz wszystko ustalone urlopy opieka nad dziecmi i wogole . co wiecie na ten temat.

Gość Eva kirby
Cze. Ja mam operacje juz w sobote za 6 dni. 310cc , implant okragly teksturowany, firma alergan- pod gruczol. Mieszkam w angli. Operacja w Manchester. Strasznie boje sie bolu. A pytanie moje jest czy po operacji jest mozliwosc spania na boku czy raczej tylko na wznak. Dziekuje z gory za odpowiedz.

Gość Eva kirby
Cze. Ja mam operacje juz w sobote za 6 dni. 310cc , implant okragly teksturowany, firma alergan- pod gruczol. Mieszkam w angli. Operacja w Manchester. Strasznie boje sie bolu. A pytanie moje jest czy po operacji jest mozliwosc spania na boku czy raczej tylko na wznak. Dziekuje z gory za odpowiedz.

nie masz co się bać bólu. Będziesz pod narkozą a później będziesz miała przeciwbóle. No a po operacji przez pewien czas wchodzi w rachubę tylko spanie na wznak!

Witam dziewczyny:-) nadszedl ten dzien kiedy i ja zdecydowalam sie na zabieg:) z okolocznosci, iz mieszakm w Norwegii mysle o dr Beacie Marszalek. Czy ktoras z Was slyszala jakiekolwiek opinie na temat tego chirurga?? z gory dziekuje za kazda wskazowke i pozdrawiam serdecznie

Gość kinhol
Juz wszystko wiem pomimo tego ze 4 miesiace temu skonczyłam karmic bede miala operacje tak jak planowane w sobote masakra. Boje sie ale sie ciesze ze to juz. Dziewczyny ja sie bólu nie boje boje sie ze przy dzieciach bede chciała zrobic jak najwiecej i se narobie problemu. o skoro mamy w ten sam dzien EVA TO PO OPERACJI PISZ JAK SIE CZUJESZ BEDZIEMY RAZEM TO PRZECHODZIC. DZIEWCZYNY BEDE WRACAC PKS CZY MADRE Z MOJEJ STRONY JESLI WEZME SOBIE LAPTOPA ZE SOBA (LAPTOP SZCZOTECZKA DO ZEBÓW I GACIE TO MÓJ SPIS RZECZY NA POWRÓT) - DAM RADE???

Gość kinhol
jeszcze jedna prośba dziewczyny. Poniewaz ja jeszcze nie wiem jakie wkładki itd bo konsultacje bede miala w piatek a operacje w sobote która by mogła mi wysłac zdjecie po zebym mogła dr. pokazac mniej wiecej co bym chciala proszę kinhol123@op.pl

Gość kinhol
DZIEWCZYNY ZŁY MAIL DAŁAM SORKI kinhol123@wp.pl CHYBA STRES ROBI SWOJE

Gość milka25
Czesc dziewczyny jestem 3 tygodnie po operacji-365 cc allergan pod miesien-podoba mi sie ksztalt tylko uwazam ze sa za bardzo oddalone od siebie..:( moim marzeniem byl piekny dekolt z seksownym rowkiem... czy ktoras tak miala? chodzi mi o to czy jak piersi sa oddalone od siebie to mozna je pozniej jakos przyblizyc stanikiem?

Gość milka25
Czesc dziewczyny jestem 3 tygodnie po operacji-365 cc allergan pod miesien-podoba mi sie ksztalt tylko uwazam ze sa za bardzo oddalone od siebie..:( moim marzeniem byl piekny dekolt z seksownym rowkiem... czy ktoras tak miala? chodzi mi o to czy jak piersi sa oddalone od siebie to mozna je pozniej jakos przyblizyc stanikiem?

Gość nie znoszę zimna i upału.
milka25 myślę ,że trochę za wczesnie sie martwisz. Każda z nas po zabiegu ma sztywne oddalone od siebie piersi. Zanim ułoższusz piersi w seksowny rowek musisz odczekać parę miechów. niestety trzeba sie uzbroić w cierpliwość.

Gość milka25
A jaka odleglosc w cm mialyscie miedzy piersiami po operacji? boje sie ze nawet dobrze dobrany stanik nie stworzy mi tego wymarzonego rowka... niby biust jest duzy ale taka jakby plaska przepasc miedzy nimi:( czy to sie zmieni z czesem? a i kiedy po operacji biust stanie sie bardziej ruchomy?

moja odległość między nasadą jednej piersi a drugiej to około 1 cm :P milka wydaje mi sie ,że to kwestia czasu tylko. ruchome ? roznie z tym bywa. jedne po 5 m.iesiacach maja ruchome , drugie dopiero po roku

Gość Lunkaq
Zdecydowalam sie po dluuugich wahaniach, kocham moje nowe piersi, sa tak naturalne. Czuje sie baardzo kobieco:)

Hello:) i znowu ja wtracam sie w watek (ale mam nadzieje, ze juz niedlugo bedzie po:) ) czy ktos slyszal o dr dr Beacie Marszalek?? Gdzie moge znalesc jakies opinie, chirurg ze Szczecina a obecnie operuje w Norwegii. Pozdrawiam

Gość milka25
nie znosze zimna i upalu- Dziekuje za odpowiedz:) moja odleglosc jest niestety wieksz... ok.5 cm. mam nadzieje ze zbliza sie z biegiem czasu... jak myslisz jaki biustonosz najlepiej zblizy mi piersi i kiedy moge taki ubrac? jeszcze 3 tygodnie musze nosic biustonosdz sportowy czy po tym czasie moge wlozyc push up?

kochana z puhapami narazie daj se luz.Moim zdaniem minimum półroku trzeba latać tylko w miękkich miseczkach.

milka i Ty masz aż 5 cm różnicy na mostku między piersiami ? Ja nie mówię o długości pomiędzy wierzchołkiem jeden piersi a drugiej a tą różnicą na mostku. Faktycznie spora. No ale nie przejmuj sie piersi z czasem ruchomieją.

Gość milka25
Niestety tak... :( i dlatego jestem niezadowolona bo mimo wiekszego biustu dalej nie jest to efekt o jakim marzylam-sliczny dekolt..:(

pewnie masz szeroką klatkę piersiową i to dlatego. nie wyj :) cierpliwosci a będą ok;)

Gość evien
Jak tu pisac?

Gość evien
Kinhol nie moge tu nic napisac!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się