Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klokj

leczenie wodą utlenioną

Polecane posty

A co to za przepis? Wszystko naraz? Nie słyszałam....oddzielnie tzw. koń trojański i oddzielnie wu to tak....Nie dziwię się,że burczy....

Gość dorsien
nadczo 5 kropli wu z 3 łyżkami wody destylowanej po posiłku około godziny 1 łyżeczka sody plus pół szklanki wody plus 1 łyżka miodu to chyba za dużo . co polecacie aby kontynłował rzs to jego choroba

Dorsien, kup lub ściągnij ,,Urynoterapię" Małachowa, tam są opisane przypadki wyleczenia z tą chorobą...

Gość ha-ha-ha
A co to jest "nadczo" ?????

Gość Antygrzybiarz
Dzisiaj zamierzam zrobic lewatywe z domieszka wody utlenionej. Moze ktos wie ile kropli wody utlenionej na 1 litr wody.

Gość Antygrzybiarz
Odpowiedzcie mi na powyzsze pytanie.

Gość youngphoenix
siemanko, ja przeczytalem ksiazke

Gość youngphoenix
sorry te moje wczesniejsze bylo sprawdzeniem czy sie to wysle czy musze zalozyc konto, ale przejde do rzeczy mowiac krotko od 2 lat zaczalem powaznie chorowac na zatoki i oskrzela w sensie ze ciagle bylem oslabiony i ciagle lapalem infekcje, pod sam koniec gdy jeszcze pracowalem praktycznie juz nie moglem nic robic by sie nie rozchorowac. pamietam pod koniec juz mnie wszystko swedzialo zwlaszcza po kapieli jak szedlem spac ze az mnie ku*wica brala, lekarze mi ciagle antybiotyki przepisywali i to tak srednio co 2 miesiace mialem rozny antybiotyyk i ich zezarlem chyba wszystkie rodzaje po 3 razy kazdy , bez kitu, erytromycyna doksycyklina tetracyklina i inne go w ni na. duzo by pisac jesli chodzi o szczegoly. i wkoncu tak dochodze do wniosku czy mnie tam jakas kandydoza nie zzera jak tu czytam te forum. ksiazke nieumywakina przeczytalem w 3 dni i juz dawno interesowalem sie takimi alternatywnymi leczeniami, jak np MMS jima humble terapia dr budwig i gersona. kupilem wode utleniona 30 % w gliwickim POCH za 15 zl , nie wysylaja , trzeba jechac osobiscie. rozcienczyla ja no i tak jade juz 5 dzien w sumie doszedlem do 5 kropel 3x dziennie jak to pisze nasz doktorozo N zeby codziennie zwieksza o 1 kropelke. I od 1 dnia wlasciwie mam podwyzszona temp w sumie goraczke bo mam tak do 37.5 stopnia a nawet chyba do 38. do tego biore duze dawno witaminy C ale wczesniej nie mialem jeszcze goraczki. Witamine C kupilem w proszku 1kg za 40 zl na allegro musi byc l-askorbinowy kwas konieczie " L " bo to lewoskretny ktory jest dla nas aktywny biologicznie. W pewnym sensie cieszy mnie to ze jest jakas reakcja na ta kuracje ktora postanowilem zaryzykowac zrobic bo ju zmnie to ciagle meczyli, wstajesz rano z bolem glowy wiecznie zmeczony itp juz mnie to doprowadzilo do mysli samobojczych i w ogole niecheci do zycia. Witamina C wydzwigla mnie z infekcji ale jednak zatoki ciagle mnie lupia co jakis czas wiec to chyba jeszcze nie wszystko wytepione. Tak czy siak temp sie podniosla a wiec cos " ruszylo " flora jelitowa pewnie byla u mnie wytepiona w pien a leukocyty to na emeryturze byly a nie pracowaly jak trzeba. Mam juz dosc " lekarzy " bo wiekszosc z nich to banda konowalow co tylko umie antybiotyki w kolko przepisywac az doprowadzilo mnie to do zapalenia pluc ze zmianami na plucach ktore sie cofnely cale szczescie. Pracowalem jako spawacz i jak bym tak jeszcze z dekade funkcjonowal to nie wiem czy bym dlugo pozyl chyba w dobrym momencie cieplem robota i zaczalem dbac o zdrowie, bo zdrowia za pieniadze nie kupisz potem. Glowa mnie bolala ale przeszedl bol po 2 dniach i ciekawi mnie czy ktos tez tak mial z ta goraczka i jak dlugo to trwalo ? Zakraplam sobie tez do nosa nadtlenek wodoru bo jak pisal nieumywakin dobry jest na szumy i piski w uszach. pozdro dla walczacych

Jak nic, masz grzybice candidę albicans pewnie, bo objawy są książkowe. Ja nie miałam podwyższonej temperatury, ale ból głowy to i owszem.A wodę trzydziestkę dostałam z netu, jednak wysyłają.O grzybicy jest na kafe fajny wątek, tam sporo info.

Gość youngphoenix
no bo nos tez mialem wiecznie " ptrzytkany " rano wstaje z katarem jeszcze rok temu to w ogole nie umialem sie wysmarkac porazka ... tak teraz zagladam na jezyk bo taki zawsze mialem nalot bialy ale przy koncu tylko ( albo przy poczatku ) gdzie jest wlot do garla i tam mam takie biale ? LOL a tak przygladam sie na nosogardlo przy lustrze i tam takie jakby biale mam frendzle albo se juz wkrecam, ale tez mam tak ze wiecznie cos jakbym chcial przelknac. ciompy z nosa to mam biale jak smarkam to biale to jest. te ciule to mi robili wymaz z nosa i krew badali ale tylko na bakterie i mi wyszla ksebilla oxytoca , ciekawe czy to nie jakis ziomek tego candidy , heh przerabane :/

Gość youngphoenix
wiecie co goraczka mi schodzi, mam wiecej energii mimo ze mam goraczke to mam dobre samopoczucie. Obnizylo mi sie cisnienie serce mi nie kolacze, jestem strasznie spokojny i wyluzowany wszelkie zaognienia zmian skornych (tradzik ) jakby bledna i zmniejszaja sie , bo robie tez kompiel z nadtlenkiem :) Ja nie jem nic slodkiego w ogole od paru miesiecy juz , nie pije w ogole i nie pale fajek juz pare lat. od jutra jade 2 krople 30 % 3x dziennie , aha i dzisiaj mnie cos watroba kula pod wieczor jak trzeci raz se aplikowalem dawke i co dziwne po kilku godzinach zaczela mi sie obnizac goraczka a watrobka nie kuje juz :) pozdro ale do tego zapodaje 4x dziennie lyzke do herbaty witaminy C czystej w proszku i pije w ciul wody chyba z 4 litry dziennie, nie liczac kaw i herbat , waze 97 kilo

Gość do youngphoenix
Ile masz lat i jakiego jesteś wzrostu?

Gość youngphoenix
mam 27 lat i 185 cm wzrostu, cwiczylem pare lat na silowni i tak mi sie masy nazbieralo, nie jestem " spasly " ani jakos specjalnie zatluszczony widac mi " czteropak " bo az takiej rzezby nie mam zeby miec szesciopak, podejrzewam ze zakwasilem organizm przez ciagle jedzenie duzej ilosci bialek zwierzecych zwlaszcza piersi z kurczaka :/ kreatyna i arginina tez chyba zasadowe nie byly , a czemu pytasz ?

Gość do youngphoenix
Pytałem po prostu z ciekawości, bo 93 kg dla "średniaka", to duża nadwaga, a do twojego wzrostu, to w granicach normy. Słusznie zauważyłeś, że przyczyną Twoich problemów z candidą albicans jest zakwaszenie organizmu. Wpisując w google "równowaga kwasowo-zasadowa" możesz poczytać, że odżywianie wysokobiałkowe prowadzi zawsze do zakwaszenia organizmu. Proszę abyś pisał dalej o Twoich doświadczeniach z nadtlenkiem wodoru - sądzę, że wiele osób będzie tym zainteroswanych.

ciekawa rzecz mi sie ptrzytrafila rano bo wstalem z bolek zatok czolowych (a przynajmniej w tym miejscu ) i zrobilem se roztwor WU i wypilem go i polozylem sie jeszcze i po paru minutach poczulem jakby ulge w tych zatokach tak jakby tam cos od srodka " ochlodzilo " ten ucisk/bol i przestala mnei bolec glowa. Goraczke lekka mam nadal ale ciekawe ze np jak cwicze aeroby na wieczor to goraczka mi sie nie zwieksza tylko ciagle jest na stalym poziomie. Ogolnie czuje sie bardziej energiczny i nie jestem taki wkurwiony ciagle i agresywny (ciekawe :P) Czytalem gdzies ze toksyny tych drobnoustrojow wlasnie moga powodowac w ekstremalnych sytuacjach nawet halucynacje ... Kupilem se ksiazke jima humble o tym MMS itp i czytam ciekawe rzeczy tam pisza ciekawi mnie czy mozna polaczyc te 2 metody moze tam cos bedzie napisane, jestem dopiero na poczatku. Z diety wywalilem wlasciwie cale mieso, raz dziennie tylko na obiad jem mieso a reszta dnia to ciagle razowy chleb marchewki pietruszka jablka banany wszystko surowe. Na wieczor jem 4 zabki czosnku i wlasciwie codziennie go tyle jem. Ciekawi mnie czy zaglada tu jeszcze EsJot bo chcialbym z nim pogadac , jak tu zagladasz to napis zmi na gg 1126822 bo chcialem sie cos spytac o mycie zebow bo pamietam ze pisales chyba ze myjesz zeby soda oczyszczona z woda utleniona a na necie pisza ze to niby szkliwo zdziera co uwazam raczej za bzdure. Wikipedii tez juz nie biore za wiadygodna bo tam nie tyle ze klamia ale fakty troche " zmieniaja " niektore. Robie se tez kapiele z WU wlewam do wanny okolo 100 ml 30% 2 dni co 2 dni. Mam wrazenie ze syfki z plecow mi gina. Ogolnie energii mam duzo i sily , tyle sily nawet nie mialem jak bralem suplementy typu kreatyna i arginina. Na aerobach tez wydolnosc wieksza i oddycha mi sie lepiej i nie mam takich " łomotow " serca co jakis czas jakos to sie fachowo nazywalo, takie uczucie jakby od srodka ktos mlotkiem walil. Na stres jestem duzo mniej wrazliwy i odczuwam wieksza przyjemnosc z przebywania z ludzmi. Cos w tym kurde jest w tej wodzie co daje sile, jestem swiadom tego ze moge sie sugerowac niby ze to efekt placebo ale jednak czuje ze cos w tym jest. jestem na 4 kroplach 30% h2o2 4 razy dziennie, zakraplam do kieliszka 25ml i wypijam na lajcie nie wiem o co cala spina z mdlosciami. Jak nie jem slodyczy to dla mnie nawet surowa pietruszka jest " slodyczem " a marchewka to jzu w ogole tak zajebiscie smakuje, jest taka slodka i soczysta ze szok, a jablka ... mmmm nie ma to jak przyjemnosc z malych rzeczy. Aha i dzis kupilem sode oczyszczona i rozrobilem lyzke w szklane i tez wypilem bez problemu wlasciwie, jak bym dal 2 to moze by mnie troche " skrecilo ". Moze przy wiekszej ilosci kropel bedzie gorzej ale to czytalem ze sie zmniejsza dawe wtedy bo generalnie masz sie czuc lepiej po terapii a nie bardzo bardzo zle. Znaczy to ze zbyt szybko chcesz efektow :) EsJot odezwij sie, pozdro :D

doszedlem do 12 kropel 3x dziennie i zadnych juz nie mam objawow typu herx, nawet nie mam mdlosci juz bo z poczatku to strasznie mnie mulic zaczynalo tak przy 8 kroplach juz , ale kompletnie przeszlo. Ale przeczytalem teraz ksiazke o MMS i ponoc jest skuteczniejsze to od nadtlenku to tak jakby cos inneg w zasadzie ale o tym samym dzialaniu i sie zastanawiam czy tego nie wlaczyc. Ktos tu stosowal mms ?

Gość Antygrzybiarz
Chcialbym zrobic lewatywe z woda utleniona. Moze ktos wie ile kropel wody utlenionej dodac do 1 litra wody. Bardzo bylbym wdzieczny za szczera odpowiedz.

Gość Agnieszka Reszka
A słyszeliście o Wodzie Redox www.wodaredox.com. Wiecie coś o tym produkcie? Pił ktoś, stosował na schorzenia skórne? Podzielcie się info, bo mam dylemat czy zamówić.

Nie jestem EsJot ale ja rowniez myje zeby woda utleniona i soda. O pol roku. Zabki sa biale i co polroczne kontrole u dentysty nie wykazaly jakichkolwiek ubytkow czy uszkodzen szkliwa. Pozdrawiam :)

Jest to bardzo proste: Mocze szczoteczke do zebow w wodzie utlenionej po czym zanurzam w proszku. Szczoteczka pokryta jest soda, ktora przyczepia sie do mokrej od wody utlenionej glowki. Szczotkuje zeby. Po skonczonej procedurze mycia, wypluwam to ale nie plucze ust. Thats it. Pozdrawiam:)