Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnaaaa

pamietacie ten hit?

Polecane posty

Gość nie bede pisała
😭

Gość nie bede pisała
😠

Gość nie bede pisała
😭

Cześć Kontrolnie.;-).. Kochany Cóż to za ekscytacja?...;-).. List i załącznik piękności...🌼.. Odpowiem po przemyśleniu..:classic_cool:.. Po napatrzeniu..:classic_cool:.. I po zrobieniu..:classic_cool:.. A Skąd Twój Dobry Humor?..;-). Wiesz,że Ja gdy się pomylę w artystycznym pseudo..Przyznaję się.. Nie pytaj więc czy to Ja czy nie Ja...Bo to rzecz zrozumiała.To ..Ja..nie..:-p.. Wiosennie i Słodko?.. Mmm.. Proszę..:classic_cool:.. http://dano2005.wrzuta.pl/audio/7Y2UUTfDpT/ Ps..czy \'Tym\' piszesz na klawiaturze?..;-)..Śliczne \'to\'..Moje Cudne..\'to\'..:)..

Tak tym piszę:P:D.. Wydawało Mi się, że to Ty...albo Złoty:P:D Ale okej...:P.. Ekscytacja? Mówiłem;)..dzień ładny:). Jak łyzwy?

Się dopatrzyłam..po przeanalizowaniu wpisu wyżej...... Mylisz Mnie ze Złotym?..A jeśli Ja i On ..to ta Sama Osoba?..Co Ty Na to? :-D..? ps.1..Jak Mogłeś się pomylić?..😭.. ps.2..Kiedy zdjęcia robione?..😭.. ps.3..Potężna dawka pożądania we Mnie..:classic_cool:... ps.4.Coś ważnego robisz teraz? ps.5.Jak jutro dzień?.. ps.6..Plany Masz?.. ps7.Tęsknisz?:-D..

ps.1..Jak Mogłeś się pomylić?.. .. ps.2..Kiedy zdjęcia robione?.. .. ps.3..Potężna dawka pożądania we Mnie.. ... ps.4.Coś ważnego robisz teraz? ps.5.Jak jutro dzień?.. ps.6..Plany Masz?.. ps7.Tęsknisz? 1.Czyli to jednak Ty pisałaś?? 2.Robione dziś po 16:P 3.We mnie też:) 4.Kolacje:P 5.Dzień Wolny:classic_cool:.. 6.Nie:P 7.Bardzo:)

\"A jeśli Ja i On ..to ta Sama Osoba?..Co Ty Na to?\" To akurat wykluczam na 100%:P Nie Jesteś też Niedzwiedziem:P i Imperia to też Imperia a nie Ty:D:P..