Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Szara mysz

Szczotki jednak odkłaczone

Polecane posty

5 minut temu, Busz3131 napisał:

Jakos nienaturalnie pobudzona, czuc nerwowosc, przesadzona mimika, dramatyczne gesty, wysokie tony. Lodz jej nie sluzy. 🤣🤣🤣

Na Mazurach miała chociażby "życzliwych" ludzi dookoła, miłych ludzi w miasteczku czy sąsiadów. A w łodzi jest znów całkiem samotna. Zimne puste białe pokoje, które swoją drogą wyglądają jak w psychiatryku. Mimo roślin mam wrażenie jak patrzę na to mieszkanie że tam jest zimno i pusto, jak w szpitalu ta biel wygląda. 

• Like 1
  • Thanks 1

Przed chwilą, SheriDANKA 😜 napisał:

No to zgadłaś kotećku! I jeszcze będzie lajwy w tym robić. Znowu będą mieli o czym/kim gadać na osiedlu 🤣🤣🤣

Chyba z rok temu miała nadaną tu ksywę Grich'a bo świąt Bożego Narodzenia unika i je obrzydza 😀

Moze to nie nerwowosc,.tylko ekscytacja zakupami? 

WszysKie sz*maty ktore kupuje porownuje do lepszych jakosciowo rzeczy, bielizna z roska/biedry jest jak skims, pizama jak zara, dres jak juicy, wszysko co ona kupuje wyglONda na drozsze. Chyba jej brakuje zakupow w diorku i zalando. 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

Próbuje wmówić widzom że to co ona kupuje jest tak fantastyczne że tylko głupi (czytaj Kinia) przepłacają, a ona sprytna i przedsiębiorcza ma produkty najwyższej jakości (czytaj piżama z Primarka i odgrzewane w mikrofali dania).

7 minut temu, Busz3131 napisał:

WszysKie sz*maty ktore kupuje porownuje do lepszych jakosciowo rzeczy, bielizna z roska/biedry jest jak skims, pizama jak zara, dres jak juicy, wszysko co ona kupuje wyglONda na drozsze. Chyba jej brakuje zakupow w diorku i zalando. 🤣

Ona jak chce zrobić dobrze jakiejś firmie, to porównuje ich produkt do czegoś lepszego. I można od razu sie poczuć, że kupuje się podróbę czegoś. I producent ma się cieszyć, że jego portki wyglądają jak te z Zara Home!

Jakbym wypuściła na rynek swoje piżamy, naszyjniki, perfumy i by mi wera zareklamowała, że wyglądają zupełnie jak te z diora i nikt się nie kapnie, to bym się poczuła wspaniale, że ludzie będą kojarzyć mój produkt jako coś, co kupują, gdy nie mogą mieć diora.

Jak nie porówna czegoś do hameryki czy produktów luksusowych, to nie zareklamuje.

2 minuty temu, biednakicia napisał:

Ona jak chce zrobić dobrze jakiejś firmie, to porównuje ich produkt do czegoś lepszego. I można od razu sie poczuć, że kupuje się podróbę czegoś.

Bo dla niej "drogie" to synonim "dobre". Próbuje teraz mówić że jest dziewczyną z siasiedctwa, tylko dlatego że musi bo ma mniejsze zarobki, ale nadal ma umysł nastawiony jak zakompleksiony biedak który ma potrzebę dowartosciowania się markami.

• Like 3
  • Thanks 1

2 godziny temu, SheriDANKA 😜 napisał:

Ważne jest jak się myje te włosy, u niej na kupi wszystkiego -  peelingi, które mają ułatwiać życie brudu, szampon tani, szampon drogi/fryzjerski, a myje dwoma paluszkami. Brzydzi się myć/dotykać mokrych włosów tak jak surowego mięsa ( tak mówiła chyba) czy jak? A miała by oszczędności jakby wzięła i porządnie głowę umyła rękami w końcu.

Szkoda że się nie brzydzi spac w oszczanej i zazyganej pościeli 😅 swoją drogą dziwna jest i to bardzo - brzydzi sie miesa dotykać, brzydzi sie sprzatc obiema dłońmi jak normalni ludzie, włosów tez się brzydzi myć? Przecież to sa jej wlosy, jej brud i jej syf 🤦 Ona chyba sobie udbala że jak będzie opowiadać te głupoty na temat tego czego sie brzydzi to ludzie beda odbierac ja za nieskazitelnego czysciocha,a co jest to każdy widzi.To jest czlowiek tego sortu co to zaklada czysty ciuch na spocone cialo, czyste majtki na brudna doope i wylewa mase perfum na nieświeżą i nieumytą skórę.Zapuszczona prozna baba z zapuszczona rezydencja w dużym mieście i zapuszczona posiadłościom ziemskom na Warmii.

Edytowano przez Szara mysz
  • Like 2

31 minut temu, biednakicia napisał:

Ona jak chce zrobić dobrze jakiejś firmie, to porównuje ich produkt do czegoś lepszego. I można od razu sie poczuć, że kupuje się podróbę czegoś. I producent ma się cieszyć, że jego portki wyglądają jak te z Zara Home!

Jakbym wypuściła na rynek swoje piżamy, naszyjniki, perfumy i by mi wera zareklamowała, że wyglądają zupełnie jak te z diora i nikt się nie kapnie, to bym się poczuła wspaniale, że ludzie będą kojarzyć mój produkt jako coś, co kupują, gdy nie mogą mieć diora.

Jak nie porówna czegoś do hameryki czy produktów luksusowych, to nie zareklamuje.

Ekskluzywna żona mormona :classic_biggrin::classic_laugh:

• Haha 1

48 minut temu, Busz3131 napisał:

Oj, nawet chyba nie wiemy jak baaaaardzooooo!!!! 😊

27 minut temu, Szara mysz napisał:

Szkoda że się nie brzydzi spac w oszczanej i zazyganej pościeli 😅 swoją drogą dziwna jest i to bardzo - brzydzi sie miesa dotykać, brzydzi sie sprzatc obiema dłońmi jak normalni ludzie, włosów tez się brzydzi myć? Przecież to sa jej wlosy, jej brud i jej syf 🤦 Ona chyba sobie udbala że jak będzie opowiadać te głupoty na temat tego czego sie brzydzi to ludzie beda odbierac ja za nieskazitelnego czysciocha,a co jest to każdy widzi.To jest czlowiek tego sortu co to zaklada czysty ciuch na spocone cialo, czyste majtki na brudna doope i wylewa mase perfum na nieświeżą i nieumytą skórę.Zapuszczona prozna baba z zapuszczona rezydencja w dużym mieście i zapuszczona posiadłościom ziemskom na Warmii.

No niestety tak to chyba faktycznie wyglada u niej

31 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Bo dla niej "drogie" to synonim "dobre". Próbuje teraz mówić że jest dziewczyną z siasiedctwa, tylko dlatego że musi bo ma mniejsze zarobki, ale nadal ma umysł nastawiony jak zakompleksiony biedak który ma potrzebę dowartosciowania się markami.

Dokladnie larwo, wszysKo co ona ma, robi jest wyjatkowe i najlepsze, stad absurdy pokroju "wszysKie fitlaski chorujom, a ja nie". 🤣

1 godzinę temu, madziuszek napisał:

Też już to rozważałam na wątku. Najpierw mówi, że T jej się nie podobał z wyglądu, że jej nie zaspokajał, widać brak chemii między nimi na 100km, a ona o FWB. Gdzie to jest relacja oparta właśnie na chemii i pociągu...

Jedyny pociąg u nich to był ten do kolekszyn 

• Like 1
  • Haha 1

2 godziny temu, Anna Milska napisał:

Najlepszy szampon nie pomoże, jak mechanicznie nie usunie łoju palcami.

Rzigom, ale to prawda.

• Haha 1

Ona i pomidor wyglądali i zachowywali się jak rodzeństwo więc ja nie uwierzę w żadne FwB. Myślę że to wymyśliła jak stało się to dosyć popularne i chciała pokazać "jakom jest bezpruderyjnom osobom". Między nimi nawet w najlepszych latach nie było absolutnie żadnej chemii. Z resztą ostatnią rzeczą z jaka siwa się może kojarzyć jest uprawianie miłości. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2

Jak wyciąga ten miękki stanik, (już pomijając fakt, że ponoć przecież nie nosi ani staników, ani majtek, to po co taka dostawa?) a on jest wielkości połowy jej jednego tzytzka, to aż ryknęłam ze śmiechu 😄 Dzięki Siwa! 🙂 

• Haha 2

16 minut temu, madziuszek napisał:

Jak wyciąga ten miękki stanik, (już pomijając fakt, że ponoć przecież nie nosi ani staników, ani majtek, to po co taka dostawa?) a on jest wielkości połowy jej jednego tzytzka, to aż ryknęłam ze śmiechu 😄 Dzięki Siwa! 🙂 

Momentami aż korci zeby odpalić te dzeło siwka, ale wiem że po minucie mózg by mi eksplodował.

2 godziny temu, Sowa z Mazur napisał:

Chyba z rok temu miała nadaną tu ksywę Grich'a bo świąt Bożego Narodzenia unika i je obrzydza 😀

Poglądy cesarzowej na temat świąt również pokazuja jaka jest falszywa i obludna ,jak ustawia zagle według kierunku wiatru. Jak byl soltys to święta i beznadziejne ubrana choinka na kanale mieszkamy i wszystkie szopki z tym zwiazane mialy miejsce,teraz jak jest sama i amatorów śliniących sie na widok naszej seks bomby brak no to i swieta sa be ,choinka tez i ona ubierac nie będzie 🤦 Faktem jest że nie musi tego robic. Ale niech powie prawdę że np. lubila święta jak miala z kim świętować,a teraz na to patrzy troche inaczej i tyle w temacie. Ale nie ona musi byc najmondrzejsza ze wszystkiego szydzić,a zwłaszcza z tego czego miec nie może.To samo jest w walentynki -nagrywa glupawe antyrolki o nazwie sralentynki,a tak naprawdę żal chce jej doope rozerwać. No chyba że jedna ryba lubi święta a druga nie nawidzi😂

• Like 4
  • Thanks 1

"Grincz, seksu nie beNdzie - pamietniki singielki 40+"

• Haha 11

Ej, czy ona w tym tym zielonym stroju Grincha planuje wyjść z domu, czy źle zrozumiałam. 

Oglądam ten haul i tak się zastanawiam co ona planuje z tymi stanikami zrobić. Opaski na oczy chce sobie zrobić czy co? 🤣

• Like 1
  • Haha 1

Nie wiedziałam, że puder na odrosty można stosować do kamuflażu zakoli. Człowiek uczy się całe życie.

14 minut temu, Wsedno napisał:

Ej, czy ona w tym tym zielonym stroju Grincha planuje wyjść z domu, czy źle zrozumiałam. 

Po co,.więcej ludzi obejrzy ją na vlogu i na TT, więc gdziekolwiek się pojawi będzie cringe as fuck, bo napewno nie if I have a dick I would defenetly fuck myself 😂 

• Like 1
  • Haha 1

Właśnie, jeszcze jedna rzecz mnie zszokowała... Że ona "kocha" oglądać kontent mamowy. O haulach ubranek dla dzieci, jakiś takich pierdół. O_o Serio?! Wtf? Ja sądziłam cały czas, że ona nie chce i nie lubi dzieci... A po ch** oglądać to w takim razie? 

• Like 1

5 minut temu, madziuszek napisał:

Właśnie, jeszcze jedna rzecz mnie zszokowała... Że ona "kocha" oglądać kontent mamowy. O haulach ubranek dla dzieci, jakiś takich pierdół. O_o Serio?! Wtf? Ja sądziłam cały czas, że ona nie chce i nie lubi dzieci... A po ch** oglądać to w takim razie? 

Coś się ewidentnie za tym kryje.....🤔

8 minut temu, madziuszek napisał:

Trochę tak, jakbym ja kochała oglądać kontent o kanarkach, chociaż kanarków nie mam i mieć nie chcę. Albo jej się w wuj nudzi, albo zwyczajnie też by chciała być matką, więc ciągnie do takich tematów. 

17 minut temu, madziuszek napisał:

Może szuka inspiracji na ubranka dla swoich dziewczyn :classic_laugh:

3 minuty temu, kinga2208 napisał:

Może szuka inspiracji na ubranka dla swoich dziewczyn :classic_laugh:

Albo gorzej: maskotki do r*chania.

• Haha 2

26 minut temu, madziuszek napisał:

Zeby ocieplic wizerunek, jednak w gronie jej widzeknyez sa matki. 

• Like 1

Będzie test pomady do zakoli i łysych placków 😍😍😍

Edytowano przez Kingeczka

4 minuty temu, Busz3131 napisał:

Zeby ocieplic wizerunek, jednak w gronie jej widzeknyez sa matki. 

Ona nienawidzi maDek i kaszojadow....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się