kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 wiec ja tez dlatedo szukalam jakiegos nowego topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 a gdzie zalozycialka - uciekła hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 a wiec babki skoro mamy nowy topic to go pielegujemy... Ile macie latek i ktory cykl staran ja 32 - i staram sie 3 cykl dzis 14 dc. i sa starania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 no chyba, no ale dobrze ze topik zostal i mysle ze zostanie i wy tez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 moj rocznik jest przy nicku, wiec prawie trzydziecha, a staram sie 1 cykl, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 w ogole wlazlam tez na jeden topik i o cos tam zpytalam, sluchajcie jakby powietrze, one gadaja o swoim i cos tam odpisza zbywajaco, a ja myslalam ze doswiadczone to cos doradza, nie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexxa82 0 Napisano Listopad 27, 2008 wiek 26 staram się 2 lata (jezu ile to już cykli mineło??) no i dalej próbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja nie uzywalam nigdy tabletek anty, a moje cykle sa regularne i mn wiecej dzien owulacji mam obliczony, ale wiecie roznie to z tym tez bywa-jakas zmiana cos tam nie tak i juz , po wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 halllo gdzie jestescie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 Moze tabeleczke stworzymy NICK...............WIEK......DATA @..........TEST.......CYKL Folik32 ------------32 --------13.12 ------------14.12 --------3 Prosze sie dopisac jesli macie taka przyjemnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 kate a Ty sie tak nie deneruj bo ja np. z pracy pisze i czasami moge sie nie odzywac..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 mozecie cos poprawic....:) NICK...............WIEK......DATA @..........TEST.......CYKL Folik32 ------------32 --------13.12 ------------14.12 ---------3 alexxa82 ----------26 -------- ? --------- ------ ? ----------2 lata kate79 ------------30 -------- ? --------- ------ ? ---------- 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 no i uciekły babolki ... :) pewnie do domu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 nie , ja zaczelam ta tabele robic i komp sie powiesil, przy wklejaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 a folik ty tylko z pracy mozesz pisac, czy w domu tez masz neta?mozemy tez wieczorami gada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexxa82 0 Napisano Listopad 27, 2008 NICK...............WIEK......DATA @..........TEST.......CYKL Folik32 ------------32 --------13.12 ------------14.12 ---------3 alexxa82 ----------26 -------- 30.11----------- ? ----------2 lata kate79 ------------30 -------- ? --------- ------ ? ---------- 1 a co powinnam wpisac w TEST? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 alexxa tez z pracy piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 kate w domu rzadko bo mam zakaz jak jestem ok 8-10 h przy kompie to w domu nie mam ochoty chyba ze sie bardzo zzyjemy..... i do tego zakaz mam troche od M i moze w soboty niedziele.... tabeleka juz jest wiec proszep skopiwac poprawic i zaczynamy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja zajme sie tabelka pozniej, bo znowu mi sie komp powiesi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 alexxa82 napisz kiedy bedziesz testowała..... bo ja dzien po @ chyba ze to nie potrzebne to wywalamy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 kate79 pomysl o nowym kompie.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 zakaz? pewnie w pracy duzo przy kompie siedzisz i dlatego, nie moj maz siedzi cicho jak ja grzebie przy kompie, tylko czasem zerka i pyta gdzie pisze, ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexxa82 0 Napisano Listopad 27, 2008 pisze z domu ale komp mi szwankuje za każdym razem jak coś napisze to sie zawiesza i musze od nowa strone włączac. ja też w pracy przy kompie i w domu to tylko czasami tak z doskoku siadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 Kate79 A ty skad klikasz w pracy i skad bo ja z Warszawy...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 a bo mam nanim tyle tych smieci , roznych programow, zdjec, musialabym kiedy remament zrobic w nim, ale zawsze mi szkoda czegos wywalac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 A wiec ilodniowe macie cykle.... ja 30 dniowy ja w zegarku teoretycznie powinnam miec owulacje 14-16 ale juz próba w te dni byla i nic... wiec w tym miesiacy codziennie od 6dc. moze cos sie pojawi ja jak do grunia nie zaskocze to do stycznia ide do gina jak nic chociazby na monitoring czy mam owulke testom owul nie wierze jakos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexxa82 0 Napisano Listopad 27, 2008 znalazlam na ktorymś z topików taki kalendarzyk małżeński i tym razem zdam sie na niego. w sumie nie mam nic do stracenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 nie Folik, ja mieszkam w UK i dlatego tak potrzebuje kontaktu z polkami a jeszcze jesli chodzi o takie sprawy jak radzenie sie, wspieranie, no wiecie o co chodzi, z mezem tak sobie nie pogadam jak z babeczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Listopad 27, 2008 ja mam zawsze co 28 dni, i tez w tym miesiacu sie przytulalismy dosyc ostro( az do mnie nie podobne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Listopad 27, 2008 ok wiec musimy sie wpierac jak nic.... czyli ty kate79 zaczynasz dopiero??? to zycze powodzenia a mialas jakies badania robione w tym kierunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach