Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 kate79... jak sie czujesz co do ciazy.... juz nie pytam o psychiczne nastawienie do zycia z powodu cioci.... ale ciazowo..... Ty "NAJSTARSZA" brzuchatka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Ja nigdy nie byłam za bardzo religijna, choć chodzimy do kościoła itd. ale wierzę że modlitwa może pomóc... A jeszcze co do ćwiczeń to trzeba wzmacniać cały "gorset" mięśniowy wokół kręgosłupa, to znaczy mięśnie grzbietu ale i brzucha-one są bardzo ważne, bo podtrzymują kręgosłup w odpowiedniej pozycji. Niesety, mojego M do ćwiczeń bardzo ciężko zachęcić-za to masaż- baaaardzo chętnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Folik ja też uważam że wszystko zależy od Boga i dlatego trzeba wierzyć BO WIARA CZYMI CUDA! i nie wolno nam o tym zapominać Więc dziewczyny nie traccie nadziei! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 ja czuje sie calkiem normalnie, bez zadnych dziwnych atrakcji. tak jakos mi juz w dole brzuchol wywalilo, no i pryszczole nadal tancza na mojej buzce :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 mfigielek --- no teraz to moge bzzz jedynie z szefem :) - musze poczekac do wieczora... ---- jak mi mąz sie nie rozpadnie.... bo kregosłup to podstawa.... zartuje ma sie rozumiec działamy działamy..... M_M.... M ma to stwierdzone u jakiegos lekarza ale ja nie wiem u jakiego.... hmmm co az zona... ??? A przy tym wszystkijm boli go bardzo poldupek i noga jedna.... tez to chyba od tego kregosłupa.... Wczoraj to smiałam sie ze jak my w tym miesicau zacizymy to wyjdzie jakis polamaniec.... jak sie masz... A teraz z innej beczki a wiecie moze czy (chyba pytanie nie jest glupie) do poczecia jest wskazny orgam u kobiety.... bo sa rozne opinie.... wiecie cos na ten temat.???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 kate79 - przyszcze hehehe przeciez kobieta w ciazy co by nie mowic jest zawsze piekna..... nawet z pryszczami..... ja moge byc cała w nich bylebyc w Twoim stanie niebawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Folik nie wierz w bzdury!!!!! orgazm i poczecie taaaaaa Folik ty to chyba zajechalas tego chlopa ha ha ha i teraz kregoslupek mu siadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Co do orgazmu to wyczytałam gdzieś że w dniach płodnych macica się przy nim tak intensywnie kurczy że "zasysa" do środka spermę...Może dlatego przytulanie w "tych" płodnych oczywiście dniach jest dużo bardziej przyjemne. Ale orgazm oczywiście nie jest warunkiem zapłodnienia-i bez niego żołnierzyki sobie poradzą-są diablo sprytne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 kate79... tez sie na tym zastanawiam..... :) :) ale ona tez chce potomka... wymyslil sobie ze chciałby miec 2 synów (A ja nieeee) i jedna córeczke ale pozniej zeby sie oni opiekowali mała.... zdurniał a ja chce 2 dziewczynki... a my nawet jednego nie mamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 A jeśłi chodzi o kręgosłup Twojego M to prawdopodobnie faktycznie dyskopatia, jeśli boli go pośladek i ból promieniuje do nogi (czasem do samej stopy) a wtedy pomagają właśnie ćwiczenia i terapia manualna ( tzw. nastawianie) tylko warto wybrać dobrego speca żeby czegoś nie spieprzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Folik-Twój chce chłopców a mój dziewczynkę-a najlepiej dwie, znaczy się bliźniaczki (ogłupiał) i po bzzz każe mi leżeć z nogami w górze, hihihi jakby to pomagało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 no ja tez marze o dziewczynce:) no ale co bozia da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Właśnie, najważniejsze byle zdrowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 M_M bo to pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Styczeń 9, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 kurcze.... jak Wy z tymi nogami do góry czy tzw. swiece robicie.... moja mam sie smieje z tego jak jej powiedziała a tak w ogole to ile czasu PO lezycie ze tak powiem "RAZEM" bo ja tak z 1-15 minut.... a pozniej mi jednak troche wypływa..... ze tak okresle... i martwie sie ze nic nie zostało...... ale sie roozpisałam.... ale co chyba po to forum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 angioletto co tam zacieszasz??? :) Folik oprzyj te nogi po prostu o sciane, no chyba ze macie lozkona srodku pokoju, albo wyprobuj moja pozycje o ktorej pisalam na samym poczatku, wtedy nic nie wycieka:) ale tam co ma wleciec to i tak wleci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Foliczku,przejzyj kilka stron kiedy pisalam o sobie,pamietasz? lezalam z poduszka pod tylkiem i swiece robilam a i tak wszystko wylatywalo!!!!a i tak sie udalo!!!!!one wszystkie tam ida tylko jednego alpiniste odprowadzic,i reszta potem wraca,a po co ci tam tyle chlopakow???:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 9, 2009 co do dzieci to ja tez pragne dziewczynki ... a ostatnio ustalilismy ze jak sie uda to chcemy 3 :D Oczywiście polówek pragnie synka :) angioletto i co robiłaś test? ten ktory dzis kupiiłas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 alpiniste doprowadzic dobree.... hehehehe dziewczyna bonda.... jak masz ten okres czy raczej zapowiedzi jego i nas tylko stresujesz.... ja zaciskam kciuki tylko zle mi pisac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 No ja nie twierdzę że to bzura, bo pewnie i pomaga, ale nie za bardzo w przypadku tyłozgięcia macicy jak u mnie na przykład. Dla świętego spokoju jednak leże ok. 5 min. z nogami albo na oparciu łózka albo na moim M (sam się prosił) :D co do wycieków, to własnie chyba się sprawdza to o co pytała Folik-podczas dni płodnych uciekają dużo później, więc może ta teoria o zasysaniu też nie jest do końca głupia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Styczeń 9, 2009 zrobilam tescik i zacieszam sie na smierc hahahha:D:D:D:D:D pozytywny,grube wypasione krechy odrazu!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Ale przecież te które się nie starały i zaszły w ciążę to raczej z nogami w górze nie leżały, więc jak się ma udać to się uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 angioletto G R A T U L A C J E !!!!!! JESZCZE RAZZZZZZZZZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Styczeń 9, 2009 a te co wogóle nie myślaly o dziecku też zaszły... a my chcemy i nie mamy!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 a dziewcyzna bonda.... robi czy nie robi.... mam juz gratulowac.... ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Gratulacje Angioletto! Byłam pewna że tak będzie:) Dbaj o siebie, bo jest Was już dwoje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 ja musze spadac... bo nie wyjde dzis do domu.... tyle mam zaleglosci... a wczoraj byl dzien sprzatania biurka a ja nie posprzatałam.... a Wy.... te co macie biurka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 No właśnie chyba w tym problem że chcemy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 to do pozniej ..... babolki to gadajcie sobie o tym i o tamtym... o byzkaniu... i o krechach.... o orgamzach.... i o brzuchach.... a ja poczytam pozniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach