fermina30 0 Napisano Luty 9, 2009 Meg ma rację, Rea na pewno ostatnio cos ogladala:) serduszko ze strzałkami?! hmm podeslij linki do stron z takimi inspiracjami... a nie, przepraszam, Ty kreatywnoscią się zajmujesz, zapomniałam:) a to pomysł na dorobienie..wymyslajac gadżety \"walentynkowe\":P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 9, 2009 meg, ten mój M, to jest towarzyski, każdego ściąga do nas, zapraszamy, będzie pyszny obiadek i placek, a ja stoję przy tych garach, bleeeeee ja już nie chcę, chcę spokoju trochę po każdym tygodniu roboty, gdzie mam kilkanaście oczu jednorazowo wpatrzonych, fujjj, odludek się robię chyba teściowe u nas są na tapecie. no tak, one też ich kochają. to w jakiś sposób konkurencja i my dla nich też. a te eMy, rozpieszczane lubią być, oj tak, zawsze w centrum uwagi meg, w piątek się upijemy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 9, 2009 eee i zurek mi nie wyszedł:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Luty 9, 2009 Hej koleżanki po weekendzie! Jak już pisałam i widać w tabelce w piątek dostałam @. Ale pojawiła się w piątek a dziś rano tylko kilka brązowych kropelek i tyle... Czyli trwała tylko 2 dni. U mnie raczej zawsze 3-5 dni. W sobotę miałam panieńskie więc trochę pobalowałam. Było super! Dostałam od dziewczyn bieliznę (przyda się na noc poślubną ;) , i takiego chłopeczka, że jak się trzaśnie w stółto się śmieje na głos i odkrywa swój płaszcz i pokazuje jakie ma .....swoje atuty. Ha ha. Uśmiałyśmy się przy nim że hej. Wypiłyśmy w knajpie kilka piwek i poszłyśmy na dyskotekę. Ale ja się chyba tam już nie nadaję. Ta przegłośna muzyka i ta młodzież tam.... Ale co tam raz się żyje. Potańczyłyśmy sobie. A w niedzielę odpoczywałam. Bombelek jeszcze raz gratulacje!!!! Super. Rea... próbujemy znów.... z następnym jajem.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lola83-1 Napisano Luty 9, 2009 Witam dziewczyny.Przepraszam ze mnie nie bylo tak dlugo,ale wczoraj przelezalam prawie caly szien bo mm ta @ i nie za ciekawie sie czulam ale mysle ze juz jutro mi sie skonczy bo mam od 6.02.A jutro jest nasza II rocznica slubu.Tyle sie juz mecze z mezem.Hehe.Widze ze mamy na topiku jedna kobietke ktorej jednak sie udalo spelnc marzenie Nas wszystkich.Bombelek83-GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! i uważaj na siebie i na bąbelka.Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 9, 2009 No jasne jak zwykle wszystkie spią tylko ja nie mogę.... :( bzzzz przed kolacją, bzzzz po kolacji a teraz bym pogadała a wszystkie już spią?????????\\ Halllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 9, 2009 No jasne jak zwykle wszystkie spią tylko ja nie mogę.... :( bzzzz przed kolacją, bzzzz po kolacji a teraz bym pogadała a wszystkie już spią?????????\\ Halllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 9, 2009 Dre się tak , że umarłego bym obudziła , ale niestety nikt mnie nie słyszy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 10, 2009 Dzień dobry wszystkim :) :) :) Ale piękny dzień mamy :) a ja jak zwykle do siebie piszę :( Kto pije ze mną herbatkę, bo kawy organizm mi nie przyjmuje.... Ale nic to,,,, wiecie co,dzisiaj zapowiada się udny dzień - cos tak czuję w Wy jeszcze śpicie? POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) ;:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikulam Napisano Luty 10, 2009 Partycja75----ja chętnie się przysiąde,ale raczej z kawką:)a czemu Twój organizm kawki nie przyjmuje ?czyzby...?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 10, 2009 Kochana Pati. Ja już nie śpię, chętnie się napiję z Tobą herbatki, właśnie sobie zaparzyłam, z cytrynką. Też masz ochotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 10, 2009 witaj nikula Fajnie byłoby ale wolę sie nie nakręcać, wiesz czuję się dziwnie od półtora tygodnia, boli mnie dół brzucha i cos mnie tak ciągnie w jajnikach, sama nie wiem ja zwaliłam to na grypę zołądkową - w ubiegłym tygodniu cały czas tuliłam się do muszli hahaha Tak kochałam kawę.... nie mogłam bez nij żyć a tu taki zonk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 10, 2009 OGNIK witaj Słonce - pewnie, że mam ochotę - tylko nie taką jak zawsze mocną, bo coś mnie muli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 10, 2009 miałam nadzieję, że może się udało ale piersi mnie nie bolą choć mam jak nadmuchane, no i jakiejś tam temperatury wysokiej też nie mam, zachcianek brak, wręcz przeciwnie :( a @ dopiero za tydzień a u Was dzieczynki jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 10, 2009 Dziendobry kochane lobuziary !! Prosze o kubek tez dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikulam Napisano Luty 10, 2009 Patrycja75---życze by jednak nie było to pokłosie grypy!:)U mnie...cóż zamieszanie, uparłam sie na te głupie testy owu a one zupełne zamieszanie wprowadzaja w moje zycie. Wczoraj (chyba z nudów) zrobiłam sobie test owu i ...znowu 2 kreski wyszły!a to był 23dc i owu teoretycznie wg testow była w 19....rch nastepny cykl chyba sobie odpuszcze bo do 40-tki mi sie nie uda zagroszkować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 10, 2009 Patula, trzymam za Ciebie kciuki mocno, mam nadzieję, że to Ty będziesz naszą pierwszą lutową brzuchatką. Bo coś czuję, że w tym miesiącu będzie więcej niż jedna :) A teraz proszę, mocna herbatka dla Ciebie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lola83-1 Napisano Luty 10, 2009 Witajcie dziewczyny.Ja wlasnie wstalam przed chwilka zrobilam sobie kawke i patrze na poczte a tu tyle wiadomosci.Ale niestety nie pogadam za duzo bo do pracy se zbieram na 8 godzine.Bede wieczorkiem.Milego dna wszystkim zycze.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 10, 2009 Pati podnieś nam statystyke !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikulam Napisano Luty 10, 2009 Patrycja75----tak z ciekawości zerknełam w tabelke i widze,że mamy baaardzo podobną:)przyniosłam małe markizy cytrynowe do kawki chcesz ?a może też brak apetytu?:) Reszta dziewczyn też bardzo prosze się częstować!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 10, 2009 oj chyba nic z tego nie będzie, właśnie wracam z ubikacji - jakieś malutkie plamienie- co to jest?????????????????????????????????????\\ nigdy czegoś takiego nie miałam :( a do @ jeszcze tydzień . Powiedzcie czy we wczesniej ciąży może coś takiego wystąpic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 10, 2009 Oj kochane za słodycze to ja bardzo dziękuję, od dwóch tygodni nie dam rady nic słodkiego :( a tak lubiałam łakocie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 10, 2009 Ja 17dc - wczoraj bylo epogeum !!!! Za pare dni wskakuje nizej do tabelki no i czekam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 10, 2009 MEG a co z tym plamieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikulam Napisano Luty 10, 2009 Patrycja75----to moga być hmm jak to się nazywa....plamienia implantacyjne?Czesto dziewczyny takie maja we wczesnej ciąży gdy groszek się zagnieżdża. Mam nadzieje,że tak własnie u Ciebie jest:)I tych słodyczy nawet nie chcesz?hmm, zastanawiające:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 10, 2009 Witam i ja! ranne ptaszki, pełne energii to te, które akurat około owulacji:) hihi ta energia i zapał przekłada się nie tylko na staranka o dzidzie najwidoczniej:) Patri ja kawę poproszę, ale kawę a nie herbatę, ja pobudkę,na pocztaek dnia. Ja czekam na @, nadejdzie za chwilę niestety:( i wskakuję, ale nie do dolnej a górnej tabelki znowu.. Reszta-meldować się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 10, 2009 http://google.interia.pl/szukaj?q=plamienia+przed+okresem&w=sw&szukaj= poczytaj Pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 10, 2009 Witam babolinki.... Ja znowu Wam potruje co u mnie... Rezonans odebralismy i u lekarza bylismy. M ma dyskopatie co oznacza przepukline i jakies tam inne zwyrodnienia... ale ogolnie musi isc do szpitala na rehabilitacje... na 6 tygodni ale dopiero za miesiac bo jeszcze ma stan zapalny.... ale na szczescie rehabilitacja ma byc tzw. dzienna czyli do szpitala bedzie dojezdzał... wiec jak tylko sie podniesie... i zacznie ja wraz z nim zaczne starania... bo moze wowczas odstawi przeciwbolowe... bo teraz to nie chcialalbym zagroszkowac..... hmmm poczekamy moze akurat \"towar\" sie zregeneruje.... i cos zaskoczy po przerwie... lecz jesli rehabilitacja nie pomoze musi niestety miec operacje... buuu :( troche sie boje.. ale co jak boli to mus... Wiec ja w tym cyklu jedynie co - obserwacja i kobicowanie Wam babolki.... i trzymanie kciuków... moze w tym cyklu bez nerwów zobaczymy czy @ sie pojawi o czasie.... To chyba na razie tyle z raportu...M-owego a co do Wantynek to tesciowa ? cóz z Nią zrobic... moze ktorejs brakuje tesciowej pozycze na sobote...? ale w sumie co ja z tym bidakiem bede robic... kupi sie jakies serducha i troche łyknie winka i lulu.... Ale odrobimy ten dzien pozniej.... A teraz lece na kawule... jak zwykle zreszta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Luty 10, 2009 Folik..dobrze, że na razie to tylko rehabiltacja, a nie operacja od razu. Pewnie jakies młode panie będą M masować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 10, 2009 Narobilyscie smaka tą kawą !!!!! Śmigam do kuchni !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach