Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 Dzis mam gosci na obiadek staram sie ogarnąć w domu ale naprawde cos mnie pobolewa cholerka moze przeziebilam cos tam bo laze bez skarpet obiecalam sobie ze nie bede sie napalac !!!!!! wiec szukam innej przyczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 dzien dobry..od rana slodycze? mnie glowa boli,wczoraj tesciowa(przyszla) zrobila drina,moj M kupil szampana 1,5 L !!! ogladalsmy film i poszlismy spac,nie bylo bzzzz,padlam jak jaszczurka na kamien :) ale dzis rano mmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 Chciejka sex z rana jak ..... no wlasnie jak to szło :) Witaj w niedzielny poranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 Meg buziole :) ale spac mi sie chce..mojego M nie ma,tesciowa bedzie pewnie zaraz na kawe wolac,a ja chetnie pobylabym dzis sama,znaczy z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 ja sie pozbylam swoich chłopaków na 2h i sprzatam ale monitorek odwrocilam w strone odkurzacza :) wylaz z wyrka jaka u ciebie pogoda bo u mnie mrozno i slonko !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 u nas rewelacja,slonce i chyba tez maly mrozik...a z kad klikasz? ja teraz jestem u mojego M w gdansku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 To witam w domu !!!! Ja klikam z "wioski" spod Gdańska !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 a dokladniej?czy chcesz zostac anonimowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Witam dziewczynki. Ten zapach kawy jest tak intensywny, że największego śpiocha obudzi. Mogę poprosić o filiżankę tego aromatycznego napoju? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 hej ognik :) ja jeszcze ie pije czekam az tesciowa mnie zwola,ale z toba chetniej wypije :) sypana,czy rozpuszczalna?cukier,smietanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 Jak tylko zafasolkuje wpisuje link z fotką i przestaje byc anonimowa narazie za duzo nie wyjasnionych spraw!! OOO kobity sie budzą nasza kawa ich ruszyla ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 poproszę rozpustą z podwójną śmietanką, a co. :) A bzz z rana bardzo fajna rzecz, potwierdzam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 15, 2009 Taka kawa to każdego by ruszyła:) no moze poza już zagroszkowanymi bo je często odrzuca nawet od najlepszej kawki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ok mamy umwe Meg jak ktoras z nas bedzie miala fasolke to spotykamy sie w gdansku i idziemy na kawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 nikulam,ognik kawa podana,jeszcze skocze do tesciowej po ciasto,bo wczoraj upiekla :) ja jeszcze nie moge,bo dopiero bedziemy wstawiac kuchnie za jakis czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Nie ma lepszej kawki niż ta forumkowa w miłym towarzystwie. Trzeba korzystać póki można. Bo jak będziemy miały fasolki, to będziemy się na herbatkę owocową umawiać. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ognik nawet nie wiesz jaka bym byla szczesliwa...i soczki domowej robotymmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 Kurcze dziewczynki spokojnie bedziemy spijać inke !!! A co do kawy w Gdańsku - jestem za !! Tylko gdzie ta fasola !!!!! Kiełkuje ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Chciejka, pysznusia kawusia, mniam. Mam napoleonki, zostały po wczorajszych walentynakch, ma ktoś ochotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 MEG75 cierpliwości, na pewno sobie spokojnie rośnie fasolka i już niedługo pochwalisz nam się tutaj dwoma kreseczkami, na pewno tak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 Meg kurde nie wiem,powiem wam szczerze ze mialam @ ale ostatnio jakos dziwnie sie czuje,zawroty glowy i takie tam...az moj M wyslal mnie na pobranie krwi,wiec poszlam takie podstawowe,mocz,cukier,morfologia i cos jeszcze,wyniki beda w srode.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 15, 2009 Dziekuję za kawkę:)To już moja druga dzisiaj, chyba musze przystopować:)Napoleonki już nie wcisne, bo my od rana tu urzędujemy i Klaudia miała pyyyyszny sernik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 Haloo drobie Panie trzeba dbac o linię bo z fasolką w brzuszku rozmiarki sie powiekszą !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 15, 2009 a no własnie Chciejka miałam sie pytać jak te wyniki!rozumiem więc ,że do środy trzeba się uzbroić w cierpliwość, szkoda,że przy okazji BETY nie sprawdziłaś, a nóż widelec....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 ja sie ostatnio odchudzalam,bo sadelko wyplywalo na biodrach...ale wczoraj tesciowapowiedziala,ze schudlam i dzis moj M powiedzial zebym juz przestala bo brzuch juz plaski jest,ale ja oczywiscie sie z tym nie zgadzam.Jak tylko sie cieplo zrobi i juz zmieszkam z M to bieganie po plazy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 Chciejka czyli jest szansa wiesz na naszym topiku cos naprawde slabo z zafasolkowaniem :) no chyba ze wszystkie zakiełkujemy w jeden miesiąc rzad do ruiny doprowadzimy, brak łóżek w szpitalach, juz marudzą w TV!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 nikulam moze masz racje,nie wiem moze to pogoda,stres...ostatnio jest go wiecej i szykuje sie jeszcze wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Luty 15, 2009 Oj, raz na czas możemy sobie pozwolić na odrobinę przyjemności. Na dbanie o linie przyjdzie jeszcze czas. Po ciązy będziemy dochodzić do swojej dawnej wagi i wtedy będziemy się oszczędzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 15, 2009 Meg swoje z domu wezme hehehe...nie wiem juz mnie jajniki kluja delikatnie,a to chyba za szybko i piersi wieksze chyba sa od czasu do czasu bola,ale kurde chyba nie jestem...Boziu a ja tyle ostatnio alko pijam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 15, 2009 W takim razie śmigam do kuchni po cos słodkiego. Jak w tym miesiącu nie wyjdzie zabieram sie za odchudzanie i odkladam fasolkowanie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach