Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Cześć Rea wiesz przyznaje sie ze sie denerwuje bo ta sytuacja mnie przerasta zaczynam smigac za pracą w nocy snia mi sie niemowlaczki brzuch mnie boli jajnik nadal tez i nie wkrecam sobie ale moze juz boli na @ poczekam do konca tygodnia i zrobie testa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 17, 2009 Chciejko, a tak jest z tymi męskimi fantazjami.... kiedyś ja też takie miałam, a teraz trzeba i już.. do środka!!! a można paluszkiem zagarnąć:)) paluszkiem! musisz mu powiedzieć, że najbardziej cię kręci jak kończy w tobie i nie powinni być już takich wybryków. a tak się zastanawiam, ty mieszkasz osobno teraz, a on z rodzicami? fajnie tak, można się na RANDKĘ umówić. Kurczę już nie pamiętam, jak to jest....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 17, 2009 Meg, ja to tobie zazdroszczę tego, że wiesz na co się porywasz. Ja ciągle mam te moje wahania, które oczywiście występują tylko w momencie testowania, ale jednak. Trzymam kciuki, ale nie przejmuj się jak się nie uda. Pamiętaj o ciągłości zatrudnienia i o ZUSIE:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Rea randki mają cos fantastycznego w sobie cholerka moze powinnam sie wyprowadzic na tydzien i umowic gdzies w windzie w kinie albo na parkingu hihih z nutką stresu :) Rea spoko napewno nie znikne musze wam pokibicowac tylko jak po tych miesiacach rozpusty znowu zakuć eMa w cos gumowego ??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 17, 2009 REA osobno,od maja mamy razem zamieszkac,bo trzeba w miedzy czasie kilka spraw rozwiazac..nie mieszka sam,tylko sytuacja jest odwrotna rodzina mieszka w jego domu..ale juz niedlugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 OOOO chciejka ja jestem specjaliską od "tesciowej " mozesz ją starannie zapakowac i wyslac do mnie bo tesc sie przyda !!! :) Wiecie co kobity wczoraj siedzialam z synem 3h przy lekcjach bo "zapomnial" nadrobic zaleglosci przez 2 tygodnie ferii w takich momentach czuje ze jestem mamuśka !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 17, 2009 Idę na sniadanie, bo coś mnie ssie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 17, 2009 fiu fiu jakie ranne ptaszyny tutaj są... u mnie w stolicy zima na całego....a najlepsze to jest to ze do polowy W-wy jest w miare dobrze a od połowy meksyk... drogi nieodsnieozne i jedzie sie na 2-ce... ale jakos z 40 min. opoznieniem trafiłam do pracy... Nie testowałam jeszcze dzis zaczne... bo wczoraj zwyczajnie usnełam.... i przegapiłam godzine 22-gą... a wiec dzis jest testowanko 1-wsze... Śluzu narazie brak wiec nie wiem czy owul. w ogole sie pojawi ale jak nie sprawdze wiedziec nie bede... Moj M jest juz po 1-dniu pracy dzis tez idzie... wiec nadzieja coraz bardzoej rosnie ze bzzz bedzie w nastepnym cyklu... Narazie niech \'towar\' nabiera mocy ... to u mnie w takim wlasnie wkrócie... Ale temp. mi skacze nie wiedziec czemu... przedwczoraj było 36,6 a wczoraj 36,4 a dzis 36,3 w sumie chyba wzrastac powinna ale w nocy kilka razy sie budziłam wiec moze dlatego takie skoki... Lece na kawe dzis wczesniej bo jakos czuje niewyspanie ze ziewam na maksa... Pozdrawiam staraczki i piszcice ze macie te II krechy... Patrycja rób tesciowa a nie myjesz zęby... po zebach nie poznasz kochana czy to ciąża... kiedy to ten Twój termin... @-owania ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Czesc Foliku !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Pati przestań z tym śniadaniem śmigaj do apteki po testa !!! Masz kobito samozaparcie - ja bym nie zasnela !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 17, 2009 Meg - gumowego?! przestań z tą przerwą! niby po co? nowa praca i co z tego? ze 2 miechy możesz odczekać mentalnie. wtedy robić w windzie, w ogródku pod drzewem itd. kobito pracujesz lata na zus i teraz trzeba to odebrać! każdemu się zdarza. u nas dziewczyna zaszła w ciążę w 2 mcu po rozpoczęciu pracy. no i już. nikt nie załamuje rąk. a rok to w naszym wieku bardzo dużo, wiesz o tym. czego się boisz? daj spokój Meg, cycki do przodu i działamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 17, 2009 Foliku, u nas śniegu po kolana. Padało 3 dni. jadę godzinę 8 km! to jak tam to nasze jajo? Mój M dzisiaj powiedział, że "już niedługo". No to jest bardzo dobra informacja. wie chyba więcej ode mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 17, 2009 a Foliku, na moich testach jest napisane, żeby testować między 16:00 a 19:00, potem, i już do rana wzrasta stężenie i może być niewiarygodne. przeczytałaś swoją instrucję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Rea kochanie masz rację tylko ja ciagle jestem taka odpowiedzialna ble ble za bardzo oddaje siebie w domu w pracy wiesz matka polka i potem dostaje wlasnie po dupie :( wiem ze rok w tym wieku to lipa zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 17, 2009 FOLIK____________ :) :) ŁA CHA CHA nie???? a ja myslałam , że to po zębach hihihi widać:) MEG_________ jakbys wydała w swoim zyciu tyle na testy i okazało się , że pudło.... też byś była taka jak ja. Jakoś nie mogę Słonko w to uwierzyć, że to mogłoby być akurat teraz, bo nie umieram z bolu piersi a tem . też nie mam rewelacyjnej.... 37.0 bleeee..... niepotrzebnie jadłam coś kolwiek , teraz mnie muli jeszcze bardziej - może to nerwica żołądka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 17, 2009 FOLIK____________ :) :) ŁA CHA CHA nie???? a ja myslałam , że to po zębach hihihi widać:) MEG_________ jakbys wydała w swoim zyciu tyle na testy i okazało się , że pudło.... też byś była taka jak ja. Jakoś nie mogę Słonko w to uwierzyć, że to mogłoby być akurat teraz, bo nie umieram z bolu piersi a tem . też nie mam rewelacyjnej.... 37.0 bleeee..... niepotrzebnie jadłam coś kolwiek , teraz mnie muli jeszcze bardziej - może to nerwica żołądka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Luty 17, 2009 to sobie dzis juz z wami dzis duzo nie popisze,bo dostalam tel,ze dzis mam jazde :) o 13 ruszam,dobrze ze w pracy jestescie,nie grozi wam niebezpieczenstwo hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 17, 2009 Pati, dosyć domysłów, no! dawaj, popraw średnią! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Pati !!! Słyszałaś !!!! My tu do ciebie kobito krzyczymy !!!! Testuj :) Ubieraj kozuch, walonki i dawaj na śnieg - jak masz z gorki wez sanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 17, 2009 Patrycja powaga lec po testa i nie wymyślaj... Rea_ a faktycznie - nie czytałam instrukcji wiec moze faktycznie winna zrobic jes jak bede z pracy wyjezdzała czyli ok. 16,30 nie napista za bardzo nie najedzona itp i bedzie git... tak zrobie a mam je przy sobie wiec zaraz zerkne i zobacze jak to jest z tymi godzinami... dzieki za przypomnienie... a JAJO oddaje bo u mnie pisałam ze w tym cyklu nici... wiec jajo przesyłam bierz i cisnij nogi.... Meg --- a co Ty taka zogadana pracy nie masz czy co... zartowałam... i wcale sie nie nabijam tylko jakos szczebioczesz teraz sporo... ciagle na sronie tylko Meg i Meg... trzymam za Ciebie kochan te kciuki ze mi paluchy popuchły i za Ciebie i za Patrycje... jeden kciuk u nogi i jeden i ręki po rowno dla jednej i drugiej... wiec prosze nie zawiezc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 17, 2009 sorki za błędy i literówki ale mnie gonia do innego pokoju i pisze z predkoscia swiatła....paaaa.... do pozniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Foliktu to tylko ten tydzien i koniec wakacji chyba bo jesli sie uda znowu popracuje a jesli @ sie nie pojawi to zostaje tu na dluzej i bede was przesladowac :) Foliku w pracy byl zakaz smigania po necie no i brak czasu wiec wybacz skarbie - nadrabiam zaleglosci !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Luty 17, 2009 Pati puściłam ci strzałke na mailika bo dostałam pstryczka w nosek od folika i chyba zabiore sie do pracy. Buzka babolki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 17, 2009 Meg wybaczam kochana - i przesladuj nas bo forum czasami stoi i spadamy ale bardziej rzycze Ci karteczki z napisem L- 4 a jak nie uda sie to wiadomo pracy nie męczącej i z wiegasnymi zarobkami jesli takowe istnieją,..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 17, 2009 życze.... ale klops... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Luty 17, 2009 REA ______ MEG______ Poczekam do wieczora i jutro zrobię ale nie wydaje mi się, mokro mi hahhaa to pewnie nadchodzi @ MEG_____ Ty moja droga z ta dpowiedzialnościa już skończ, wiem że to dobre , bo sama tak robiłam a teraz postawiłam wszystko na jedną kartę. W zasadzie nowy rok to praca by sie przydała i fasolka też, a co do mnie to może będzie praca od marca ale na umowe zlecienie , na kilka miesięcy . No i dlatego sie nie przejmuję, bo możę.... jest duże i szerokie. A Ty Meg bierz się do działania a nie marudź :) szybciutko powiedziałam !!! Oj Słońce wiem , że to nie jest takie proste ale powiedz mi , co dzisiaj jest proste i pewne???? A jak zanm życie to ułozy Ci sie wszystko tak jak trzeba i pewnie według innego scenariusza niż przyjęłaś. Zawsze tak jest, szczególnie w tych złych scenariuszach, no nie babolki??? A tak a\" propos.... jak to jest z tą umową zleceniem - nie ma urlopu nawet bezpłatnego i nie ma chorobowego??? Tak kiedys miałam :( nieciekawie nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 17, 2009 znowu się napisałam i zeżarło!:( Pati - jeszcze raz - obecnie umowa zlecenie mało się różni od umowy o pracę. głownie tym, że nie masz urlopu. żadnego, chyba, że umownego z pracodawcą na tzw.lewo. Masz poza tym staż pracy, świadczenia chorobowe, ale: dopiero wtedy, gdy masz przepracowane 90 dni (ciągłe) czyli zus płaci twoje wynagrodzenie. w przypadku ciąży 100%, chorób 80%. najlepiej po 3 mcu ciąży iść już na zwolnienie lekarskie, bo ok. 6 mcy masz płacone (ok. 180 dni). do tej pory tzw. okres wyczekiwania (ilości przepracowanych dni uprawniających do chorobowego) wynosił 180 dni, ale w styczniu zmienili to na 90:))))) nie wiem, jak to jest z urlopem macierzyńskim, ale jak już będziesz w ciązy to się dowiem, cha cha opłatę za poradę w kwocie 100 PLN proszę uiścić na poniższy nr konta 0909708787896798687687687 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 17, 2009 Patrycja i Meg trzymam za Was kciuki!TESTUJCIE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Luty 17, 2009 Babole dzis jest 11 dc cyklu a ja wlasnie zauwazyła bardzo duzo sluzu plodnego... wrrr co to dlaczego teraz dzis przeciez dopiero 11dc... i to bardzo plodnego... wrrrr cykle mam jak ostatni 44 dniowe i teraz poczatek owulacji.... zwariowała... dzis zatesuje... jak bede wychodzic z pracy ciekawe co pokaze test owulacyjny....??? Mam dzis metpli w pracy ze juz wyssiadam.... Kryzys sie zaczal coraz wiecej pozwów..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Luty 17, 2009 Folik---zatestuj koniecznie może Ci się coś w cyklu poprzestawiało,szkoda by przegapić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach