REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Ferminko - było w moim poście takie wyrażenie: w porfelu pustki.... no! a ty te bociany zaganiaj, flagę wywieś, żby dobrze widziały, napisz im tu jestem, mam dobre jedzonko! na pewno przylecą! teraz jak będzie owu to nam pisz, co i jak. a testy owu robisz? będziem kibicować, przecież sobie zamówiłaś!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 PATI----Kochana przykro mi,że @ przyszedł:(Wiesz już jednak przynajmniej,że owulacja jest więc jak nie w tym cyklu to w następnym prawda? Może rzeczywiście mierzenie i ta calą obserwacje sobie na troche odpuścić.Sama już nie wiem....Ja mierzyć jeszcze nie zaczełam a już przepraszam za dosłowność....jestem sucha:(Wyczytałam,że 75% par tak się spina i robi wszystko by kochac się w tych dniach,ze u kobiety następuje blokada i śluz zanika i ciężko jest z bzzzz...mi to własnie się przytrafiło jak sadze, no chyba,ze to od tych leków tak mi się porobiło. Najgorsze jest to,że praktycznie wszystkie specyfiki nawilzające z apteki podobno niszczą \"żołnierzyki\"lub powodują ,że nie moga się one przemieszczać ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 testy robilam w tamtym miesiacu , pozytywne w 10, 11 dc, w 12 dniu bylam u gina i mowil ze juz po owulce. Bylo bzz to dni wou, nawet takie troszke po przerwie trzydniowej, a tu nic! Ja juz nie wiem, dlaczego tam nie chce sie fasolka zagnieżdzic?:( tak,w iem, wiem, nie myslec, nie myslec! akurat! A Foliku co u Ciebie?Wiesz, w tabelce masz 3.04, a tu 6 dzis. Moze jakięs objawy?:) Ja sie smiac będe najgłosniej, jak sobie dzidzie zrobiliscie w tych waszych niestarankowych cyklach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Aktualizuję tabelkę gdyż myślę,że już jestem po owu choć te głupie testy owulacyjne od 5 dni wskazują mi II kreski, tak na marginesie to ich też nie rozumiem! POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 spacer w chmurach..2.04.....35......... .NIE......22...........1 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........32..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............9..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................7...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Nikulam - to mnie się akurat tak stało, że mi sluz zniknął. miałam go kiedyś masę, a potem koniec. I wiem, że to była blokada psychiczna, bo powoli wracam do siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 właśnie foliku, może ty zaciążona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 REA----cieszę się,że już lepiej się czujesz!Mam nadzieje,że Cię zbytnio nie wykończyłyśmy swoją wizytą:)Dziękuję,że odesłałas mi mój rower, chyba umarłabym bez niego w miniony weekend:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Fermina - jak atm dzidzi skosku nie bylo zobacz jaka temp... ja na zadna dzidzi tu nie licze.... ja chce @ o czasie a tu juz 3 dzin po terminie choc dawałam jej 32 dc a dzis 33 i nie ma jej - ??? ale jak zwykle musze jej wyczekiwac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 KLAUDIA_____ gdzieś przeoczyłam Twoje urodzinki :( przepraszam :( a teraz.... wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze, bociana z fasolką nad Twoim domkiem, szczęścia w miłości i czego tylko zapragniesz niech Ci się wszystko spełni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Niki, wy mnie ozdrowiłyście!!! a z tym rowerem to na drugi raz każę tobie wracać z Folikiem w szpilkach na ramie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Chciejko, Lola - gdzie wy się podziałyście????? podczytujecie nas chociaż???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 REA - tak samo ja zaciazona jak w poprzednich cyklach wezcie prosze nie kazcie robic mi testu czasem.... widzicie temp... i nic mi nie dolega.... wiec nie kazcie mi robic testu itp.... bo i tak nie zrobie... i nie mowcie ze chce sie czuc w cazy dlatego nie robie testu bo niby czekam ze moze jednak @ nie przyjdzie.... przyjdzie i jej oczeukuje w utestnieniem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 oj Foliku, ty kozo uparta, jeszcze nie zaczęłyśmy tobie KAZAĆ, a ty już beczysz!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Foliku, Ty nam tu tempką oczu nie zamydlaj:) Po terminie, to piersi ogladnij dokładnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 REa a ten rower to jest z jakims złotem tak... bo ja pijan byłam i co swici sie jezdzialas troche po sloncu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 NOwa i Meg też zaginęły, co z wami babole? Ogniku, chodź do nas też! tak wpadasz i wypadasz:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 REA---tylko jak to zrobić by to ustąpiło:( Póki co zastanawiam się nad zakupem specyfiku z USA: http://www.vitalmarket.pl/product_info.php/products_id/1483 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 piesi duze z natury zero bólu przy czymkolwiek.... temp. wariuje juz całkowicie były równiny a teraz sie góry swietokrzystkie zaczynaja a tatr brak... Rea ja od razu pisze bo mi zaraz ciaze wymyslicie i sie nakrece.... dobra ja miałam odłozone starania a byly od czasu do czasu po czasie.... wiec uprzedzam gdyby sie ktos tu mi z testem wtracil... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 NIKULA_____ witaj Kochana :) Z tym śluzem to mam tak jak Wy, gin mówi, ze jest a ja go wcale nie odczuwam tak jak dawniej i teraz tak dedukuje.... ze.... może my przez ten śluz tak mamy, że trudniej jest zajść w ciążę. Ale jak tego diabła ujarzmić i go poprawić? Ja tempę mierzę , bo w tym miesiącu sprawdzi mi lekarz drugi jajnik czy jajo produkuje a potem daję sobie spokój z mierzeniem i cudowaniem i niech się dzieje wola nieba. Robię wszystko, co możliwe namacalnie i nienamacalnie, staram się odprężać i myśleć jak najmniej o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Foliku----ten rower to było czarny,ale ma dwa złote kwiaty naklejone na obudowie łańcucha, więc dobrze widziałas, to nie wina winka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 PATI---naczytałam się na forach, głownie zagranicznych bo w Polsce tego w aptekach nie ma o tym: http://www.vitalmarket.pl/product_info.php/products_id/1483 łącznie z historią laski, która 3,5 roku się starała, a po zastosowaniu tego udało się w 2 cyklu!Ja się nad tym zastanawiam, bo nie tylko co ja nie widze tego śluzu co mój M marudzi,że go nawet trochę boli, więc nie jest dobrze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Cześć kochane! Ja dzisiaj byłam u gina-wszystko jest w porządku ale na razie nie chce słyszeć,żebym wróciła do pracy, mówi że to za wcześnie itd... Nie będę się ze specem kłócić, ale wytargowałam L4 tylko do czwartku, jak się okazało, moja walka była na nic, bo szef znalazł na moje miejsce jakąś dziewczynę, a mi kazał \"siedzieć w domu na L4\" Czujecie?! No ale nie ma tego złego... Tylko szkoda,że powiedział o tym po południu, bo rano byłam u lekarza i teraz muszę iść znowu w piątek po kontynuację zwolnienia, a mogłam to mieć z głowy :/ Ale z palantami się nie wygra :) Więc póki co to też będę się pojawiać z doskoku-nie miejcie mi tego za złe :) P.S Dobra informacja dla starających się- BOCIANY WRTÓCIŁY!!! Więc uszy do góry i wypatrywać na niebie posłańca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Aktualizuję tabelkę, bo w środę zaczniemy 10 t.c a tu nadal jestem w tyle :D POCZEKALNIA PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nowa81................27.04......30-32.................2 8..........4 klaudia1985..........10.03........32-36 ....nie.......24..........5 Ziarenko lnu.........20.03......29-35......nie........25..........7 Klaudia0405...........23.04.......30.........tak.......2 6.........4 Fermina30............25.04........26.......TAK.... . .30 .........10 Beata2611............24.04........29........TAK.......26 ..........4 ewika74...............28.04.......27..........tak....... .34 .........6 patrycja75...........07.05.......34......tak......33 ..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26.........28.03.......28-32......nie.......26 ..........5 spacer w chmurach..2.04.....35......... .NIE......22...........1 Folik32...............03.04.......31-44.....nie........3 2..........5 Rea.................. 10.04........31.........nie.... .. 30..........5 Anka323.............11.04........24-26.....nie........23 .........2 nikulam.............. 19.04.......30-33......nie........30.........4 BRZUCHATKI NICK...................TC....TERMIN POR.......WIEK......płeć mooncia...............?...........27.09.2009..........22 .. .... ........ Bombelek83...........11.........10.10.2009..........25.. ..... ....... Ognik80................9..........26.10.2009..........28 .. ..... ....... Mfigielek...............9..........7.11.2009........... 2 4. ... ... ....... Animonda..............9..........10.11.2009..........25 ... ... ....... M_M....................9...........14.11.2009..........2 4.. ... ........ DziewczynaBonda....5..........08.12.2009.... ...33................4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 a dalczego spacer w chmurach jeszcze jest w chmurach i w II tabeli a nie ucieka do III sio.... siedzisz.... i siedzisz a tam zmno komus bo juz chyba czas na dol. co.... ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Teraz coś z innej bajki:)Jeśli chcecie komuś zrobić miły prezent to polecam: http://chocolissimo.pl/do/chocotelegram Wysłałam taki czekoladowy telegram z okazji urodzin , osoba obdarowana dostała go wczoraj kurierem (2 dni od złożenia zamówienia)i była niesamowicie zaskoczona i przeszczęśliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Foliku to ja zaryzykuje i sie wtrace z tym ..testem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Niki - ten żel super sprawa, ale przy tym całym zamieszaniu z testami owu, tempką, obserwacją, durnym chłopem, gdybym jeszcze sobie zaczęła aplikować taki lubrykant, to czułabym się jak robot. ja to nie wiem, w ogóle co z tego będzie u mnie. rozwód chyba!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Fermina uważaj, ona pluje jadem!:))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 NIKULAM______ wiesz ja sobie bardzo chętnie bym coś takiego sprezentowała , tym bardziej , ze z moim M mamy to samo , co Wy:) jak bardzo często się kochamy efekt jest taki, że potem mamy suprajjjjjjzzzz :) :) Kupowałaś już coś z tej strony netowej? Ja niestety nie mam doświadczenia z kupowaniem przez net, bo.... może głupio tu zabrzmi :) ale nigdy nie kupowałam.... hmmmm.... ale myślę, ze sie nauczę szybko .... tym bardziej, że tyle fajnych rzeczy można tu znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 6, 2009 Dobra na chwilę oddam mojemu M kompa, żeby sobie poszperał za tym autem i zaraz do Was wracam :) REA_____ no co Ty Słonko, on tylko tak mówi a jak bedzie fasolka to zobaczysz jak bedzie szalał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach