Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

tralalalalala uciekać już trzaaaaaaa, do własnego biuraaaaa, do swojego szefaaaaa, domowego prezesaaaaa, mojego chłopaaaaa :))))))

a w ostatni dzień, to założę takie szpilki i ściągnę jedną na pożegnaniu i walnę obcasem oślizlaka, prosto w czoło! bach! a potem założę i się ładnie pożegnam i pożyczę dobrych wyników sprzedaży. kretyn, teraz nawet sie boi do mnie dzwonić, cha cha

a zaraz sobie strzelę drinkaaaaaa:)))) dobra idę, bo nikt sie nie chce ze mną pośmiać!!!!

Folik my tez bzykaliśmy się co 2-3 dzień. Śmieje się że nasza dzidzi jest spóźnioną walentynką. Bo 14 lutego miałam zjazd na studiach i jak wróciłam po 6 godz jazdy samochodem to w tym dniu padłam na twarz, choć mój M się niezle przygotował (kolacja, świece, winko i takie tam). no i musieliśmy to przełożyć na 2 dzień, więc przerwy było 2 dni, bo ostatnie bzz było w czwartek. a wg wszystkich moich obserwacji owulację miałam 16 lutego. Animonda ja badania mam w tym samym dniu co ty, ale usg nie będę mieć robione, bo moj gin go nie wykonuje tylko kieruje mnie do specjalisty, który tylko tym się zajmuje. zresztą mówiła że powinno się kolejne usg wykonywać między 18 a 22 tc. więc może wtedy też się dowiem o płci dziecka.

REA a dlaczego czarna... ? ja czarna nie!!! ja mam ponoc tylko czarny charakter.... ale co ja pisze.... ja tylko wygladam tak strasznie reszta to potulna jak baranek... (w koncu to moj znak) A ja sie juz ciesze bo:.... juz mamy oddzielne wejscie i juz tesciowej nie musze ogladac ani ona mnie nie musi ogladac jak smigam jej z gołą dupa.... hehehe i juz dzis lodóweczka i kuchnia bedzie podłaczona i juz moze mnie cmoknąc jak chce w ..... wiecie jaki luz wówczas czuje.... jeszcze troche jest roboty bo to wszystko ogarnac trzeba ,zeby Was do mnie zaprosic.... ale jak juz wszystkie z brzuchami bedziemy... bede miec wszystko juz na tip top.... i zaprosze wszystkie babole z rozwrzeszczonymi dzieciakami.... hehehe

mfigielek.... ja juz nie mierze temp. zaczne mierzyc się w prasie czy mam mniej bo odchudzaniu.... a sex juz bedzie tylko przyjemnoscia.... Mfigielku to ile Ty sie starałes.... bo stracilam poczucie czasu.... co do Ciebie...

nie nie nie w prasie a w pasie... wrrrr REA - a pokaz im nózke i przytupnij przed wtreciuchem oblizgłym a co !! ale z nami konaczyc sie bedziesz masz neta...

kurka jakos mi dzis ucina cos i sie mysli wszystko REA rozumiesz chyba co napisałam..... ten gosc obleślny spocony miał byc.... a czy Ty sie bedziesz konaktowac z nami jak prace rzucisz... ???

Folik nam się udało po 5 cyklach, a już w tym ostatnim to powiedziałam mojemu M, że jak dostanę @ to idzie już obowiązkowo na badania nasienia, na ktore go mój wczesniejszy gin dał skierowania i to bez gadania! No ale potem to już nie trzeba było...

mfigielek... dzieki za odpowiedz..... mi tez sie kiedys uda.... ja tam w to wierze.... mam dołki..... ale szybko wchodze do Was i az uszy bola jak mnie ciagniecie w góre..

Foliczku Pamiętaj że ja jestem z toba całym serduchem i z moją dzidzią ci 'patronujemy' i również głęboko wierzę w to że ci się w końcu uda. a tak przy okazji to o jakich wy fotkach mówicie i sobie wysyłacie?

mfigielek.... a o naszych fotkach.... o nas.... wyobrazamy sobie siebie jako oblesne babki grube itp... a rzeczywistosc zaskakuje.... laski sobie foty strzelaja i sie wymieniłysmy.... niektóre sa zaskakujace........ na plus... ma sie rozumiec........ :) na Ciebie tez mozemy liczyc..... ???? moj e-mail: lusia1976@gazeta.pl

Foliku, no co ty, ja mam neta nawet na balkonie, co ty?! poza tym idę do swojego nowego gabineciku, wyobrażasz sobie firmę bez sieci, oj babolu! Muszę tylko kompa sobie zakupić jakiego...... i meble zamówić, no i fruuuuu! Fiu, fiu, już tak szybko się od MAMUSI odgrodziłaś?! ekspresowym tempem, no i pięknie tak najlepiej, ale zaproś mamusię na obiad czasami.... z arszenikiem:))))) mfigielku, to mnie możesz też patronatem objąć, ja taka bidulka bez patrona zostałam:( z mega jajem:) a zdjątka też poproszę!:))

Folik, ty tej tempy już nie mierz, tylko sobie w glowie namącisz. ja sobie tymi testami tak narobiłam, że jak były negatywne, to mi się w ogóle seksu nie chciało, i mój chłop w kąt poszedł, potem jak plusy były to się łasiłam, bez sensu, traktowanie instrumentalne. ja to sie w ogóle na żadne miesiące chyba nie zapisuję. będzie co ma być, kiedy ma być. Nie chcę niczego sobie popsuć z eMem, nie za wszelką cenę, chociaż on juz mi wózki wybiera, kurczę!!!! postanowiłam, że żadnego sprawdzania i liczenia. spokojny, regularny w miarę możliwości seks, muszę się bardziej na nim skupić, niż na sobie i jak przyjdzie czas to sobie strzelimy GOLAA:)

niech mnie przygarnie jaka brzuchatka, no! ja tu samiuteńka jak mały paluszek!

REA ile Cię ten kaszel męczył.... po chorobie bo ja miałam angine gardło bolało.... pozniej mega katar a teraz mam suchoty meczocy kaszel..... jak długo sie bede motac z tym gównem.... znaczy sie kaszlem..... wrrrrr musze byc zdrowa..... jak ryba dla mojego potomstwa.....

PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Folik32...............16.05.......31-42.....nie......... .32.......6 Lola83-1..............26.05........28-50.....nie.......2 6.........8 ewika74...............28.05może.????.........????....... 34 ......7 Ziarenko lnu..........05.06........25-27..nie...........25......11 patrycja75...........07.06.......32......tak...........3 4 ......11 Rea.................... 10.06.......31..........nie.... ...30.........7 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26...........25.04........28-31.....nie........2 6........5 nikulam.............. 18.05.......30-33......nie.........30........5 Anka323...............29.05......38-42......NIE........2 3.......3 Klaudia0405...........24.05.......30.........tak.......2 6........5 Beata2611............24.05.......29..........tak.......2 6.......5 Nikamo74.............25.05........28-29.....tak......34. ........2 nowa81................26.05......30-32.................2 8..........5 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83...........18.................07.10.09........ ..25.. ..... ...... Ognik80...............16.....01.06......26.10.09........ . .28 .. ..... ...... Mfigielek..............16.....27.05.......08.11.09..... .....24 . ... ... .... Animonda..............15....27.05.......10.11.09....... ...25 ... ... ...... M_M....................15....25.05......14.11.09...... ....24.. ... ........ Spacer w chmurach..12....14.05.......03.12.09...........22........... Fermina30............ 5........25.05.......?.... . .30 .........? Rea, dobrze prawisz, spokój i cierpliwość, niedługo już odsapniesz:) Klaudia, rośnie jak drożdżówka w piecyku:P Pati, gdzie jesteś mój biorco bety? Chciejka, co robisz w swoim biznesie? Fajnie, że jesteś samodzielna. Cenię takie kobiety. Folik, gratuluje odseparowania się od teściowej, aż tak się żarłyście, czy już po prostu chciałyście więcej przestrzeni dla siebie?

spacer... moze nie tak \"zarłysmy sie\" jak to mowia wolnosc tomku w swoim domku..... i teraz roleciki w dol.... drzwi na kluczyk..... i moge sobie na golasa chodzic bez zadnych bezpodstawnych docinek, przycinek... itp. bo moja tesciowa wszystko co robie widziała jako źle..... wszystko nie tak..... a juz przeszła sama siebie wiec niech kazdy sobie rzepke skrobie.... i git... :). :) :)

Folik, ja jeszcze sobie rano pokasłuję:( to u mnie już dawno było, zapalenie gardła, przeszło, potem oskrzeli, antybiotyk i fru do pracy, nie chciałam brać zwolnień i tak biegałam jak Beata, przed świętami mnie zmogło, tydzien zwolnienia i dalej było jakoś do kitu ze mną, a jak mnie złapało ostatnio, to zwaliło z nóg, poprostu któregoś wieczora sie położyłam z bólem głowy i już nie wstałam rano, półtora miesiąca leki i powoli dopiero wychodzę, katar mi ustępuje.... uważaj na katar jak długi się utrzymuje, to mogą być zatoki. Chmurko, ty tam lepiej mów, jak się czujesz? jak zajęcia,teraz sesja?

Chmurko, a kto z takim diabłem pod jednym dachem wytrzymałby? anioł nie dałby rady, przestań, wredne to to: "pierogi specjalnie zrobiła z kapustą, bo wie, że nie lubię" święty pogoniłby do diabła taką!!!! :)))))

REA hehehehe jaka ty pamietliwa... w tymi pierogami.... heheheheheh

no ja z tych: - wiesz 3 lata temu, jak przymierzałyśmy czerwoną sukienkę w mango powiedziałaś mi, że kupiłaś taką za 228,93:)))))

bo ty mała zołza jesteś! też nie popuścisz! koza

jak ty masz ładnie w stopce napisane

dobra, ogłaszam konkurs: która znajdzie się na szczycie 500-tnej strony to: - staraczka - zajdzie w ciążę - brzuchatka - urodzi w 25 minut do dzieła!:)))

Folik, ty możesz np. kodeksy przepisywać:)))) Chmurka książki, a Klaudia przepisy:)))) a ja będę wam opowieści w odcinkach pisać, romanse! kiedyś swojej koleżance pisałam takie powieści, szalała! całe jej biuro czytało!:))) jak będę stara, to będę pisać harlekiny, cha cha

i erotyki pisałam, no bardziej romanse- erotyki

no dobra lenie, spadam, jak pisać się wam nie chce, idę sobie, papa!

ja tez ide REA ------ Papapapapa buziakówi i seksu na 102.... ....... :) :) REA to to piszemy opowieci... ale od jutra.... moze ty zaczynasz ja ciagne temat i tak codziennie ktos inny dopisuje historie erotyczną...... hehehe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować