Nikamo74 0 Napisano Maj 25, 2009 Ha ha ale Ci dobrze ,zreszta masz niedaleko. Własnie powiedz mi gdzie jest tam jakies kapielisko bo mam ochote sie teraz troche powylegiwać a mój M na rybki i tak pójdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 25, 2009 ide szybko po dziecko do szkoły bede później bo musze jeszcze do babci jechać zapytać coś bo w sobote mam brata wesele i niewiem czy pojedzie czy nie bo już stara jest ale niby sprawna ma już 96 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 25, 2009 ale jaja, no dobra, to ja już się nieciepliwię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 25, 2009 Nikamo jak jesteś koło zamku w Niedzicy to idziesz w strone wozowni pewnie byłaś bo oglądanie wozów jest w cenie biletów idziesz dalej po drodze i u góry bedą knajpy ale trzymasz sie drogi bedą schody na dół i jest plaża zaraz obok statków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 25, 2009 Dziekuje :)) To juz wiem gdzie . Boze jakie dzisiaj u mnie nudy w pracy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 REA Hej!ja mam przeważnie 30 dni no z wahnięciem do 32 także testa nie robię czekamy na razie bez paniki.Ja czytałam że szyjka po zapłodnieniu i przed @ jest taka sama tylko w ciąży zamknięta a przed@ sie otwiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 25, 2009 Klaudusia, może, ja do tego czytałam o rozpulchnieniu, ale co tam, czekamy na efekty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 25, 2009 wrrrr Wy tu gadu gadu.... a ja tylko raz na godzinke moge poczytac... jeszcze jutro..... pojutrze... i bedzie lzej... mam strasznie teraz w pracy bo zbliza sie skolenie.....i mamy kreciola organizacyjnego....... lalki ja chce do...... napisałabym do domu..... ale nie...... ja chce do mamy......... mam dosc roboty...... trzymam za oczekujace kciuki..... robcie te bejbiki bo co nudno po fermince sie zrobilo...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 25, 2009 rea - poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 25, 2009 No Folik, piszę do ciebie a ciebie ni ma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 25, 2009 ja nie mam roboty wcale:) ok, coś tam mam, ale chamom nie zrobię! ZROBIĘ! NIE ZROBIĘ! :))) tralalalalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Klaudia, szyjka przed okresem jest wysoko i obniża się przy owulacji. Ja mam teraz ja nisko i jest rozpulchniona, taka big:D Biga mama:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 25, 2009 a jak tam samopoczucie chmurko? ja oglądam ściany;) płacą mi za to właśnie oglądanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Hej, Rea. Fajna praca, gdzie można taka dostać?:) Ja czuje się raz dobrze, a raz gorzej. Czasem kręci mi się w głowie, jestem częściej głodna i senna, nie jem mięsa, zmieniły mi się smaki. Ale jestem bardzo szczęśliwa:D Widzę, że Twój ukochany zaczął się wdrażać w temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 25, 2009 ale widzę, że kobito wracasz do żywych już:) ja mojego chłopa dawno podejrzewałam, że fasoli nie chce. widać sobie uroiłam, jak to ja, bo teraz mi modele wózków pokazuje:))) co tu się dzieje dzisiaj pomór jakiś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 25, 2009 a robota jest do kitu - dlatego zwiewam:)))) oj zatęsknią za mną, już o numer prywatny proszą, bo sie boją, że zniknę z dnia na dzień, hi hi.... przeszło mi to przez myśl!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Czy przed ślubem cywilnym robi się wieczór panieński? Dodam, że kościelny odbędzie się, ale za rok lub dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 25, 2009 Czesc babolki. Wy o tym badaniu tej macicy a ja nawet nie wiem jak to zrobic..?? Instrukcje obslugi do macicy poprosze :D My wlasnie wrocilismy z zakupow i lodowka w koncu pelna. @ nie ma,ale w sumie to powinna byc chyba jutro.Brzuch raz boli raz nie.Jajnik zakloje czasem..W sumie brzuch to mnie boli od co najmniej tygodnia,wiec cholera wie czego ten organizm ode mnie chce.Wczoraj jak pomyslalam o @ to az sie w poduszke wyplakala.Caly dzien mi sie ryczec chcialo,ale nie chcialam przy eMie,bo by sie bidula przejmowal i mnie tulil,a to mnie tylko denerwuje.Ja to wole opiernicz dostac,ze mazgaj jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 25, 2009 Spacer Slub to slub,wiec panienski musi byc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Witajcie dziewczyny:D Wlasnie wrocilam z pracy zjem zupke jarzynowa pojdesie ukapac i wroce do was i popiszemy.Ja wczoraj mialam te plamki krwi i brzuch bolal a dzis nic hmm dziwne a niby na jutro @ ma byc zobaczymy. Do pozniej papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Cześć, dziołchy. Anka, kochana, daj się tulić facetowi, to fajna sprawa. Powiedz uczciwie, dużo myślisz o ciąży? Wracam z usg i mam kolejne zdjęcia maluszka. Ależ on jest śliczny:D Mój narzeczony nie potrafi się tym kropkiem na zdjęciu zachwycać, bo jeszcze nie był na badaniu, nie słyszał bicia serca \"trofoblastu\":D. Ja jak słuchałam jego serduszka, to miałam płacz na końcu nosa i dopiero wtedy zrozumiałam jaka to radość. Grunt, że się cieszy przyszły tatusiek i nie może się doczekać oryginału. Ze szczęścia zachciało mi się spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 25, 2009 Nie no az tak duzo nie mysle-jak spie to nie mysle.Doba ma 24 godz,spie ok 8-9 czyli mysle przez jedyne 15 godz dziennie...Tym bardziej,ze macica nie daje mi spokoju i tylko o tym przypomina.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 25, 2009 Oj Spacer Spacer...Ty i to Twoje spanie..zycie przespisz! Albo w gazetach przeczytamy za pare miesiecy-pierwsza kobieta,ktora przespala porod hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Witajcie juz jestem mezus kawke mi robi takze moge juz siedziec z wami i pisac a co z reszta kure malo tydz dziewczyny cos sie odzywa niewiem czemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 25, 2009 Hej Lola. Co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Ania napisalam ci na gg ale cie niema:( U mnie nic nowego spac mi sie chce i @ dalej niemam tylko jakies lekkie plamki a temp terazzmeirzylam i 37,2 takzepewnie idzie @.Zmierze jutro rano zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Kurde dziewczyny co z Wami:( Jak Wy nie korzystacie z topiku to ja chyba też uciekam i nie bede sie juz pokazywala bo widze ze wy to macie gdzies:( Szkodaze topik Nam upada:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Dobra widze ze nikt nie ma czasu pogadac to zmykam sie polozyc:) pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Loluś, ja już wstałam. Jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Spacerku no wkoncu jdna sie wylonila:D co tam u Ciebie? powiedz mi czy ty przed ciaza mialas jakies plamienia krwi takie lekkie bo ja myslalam wczoraj ze @ dostaje a tu nic i tempka wysoka sama niewiem co jest garne.A mozliwe ze jak bylo bzzz 1 dzien po okresie to ze moglam zjsc w ciaze? czy raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach