spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Możliwe są tzw. krwawienia śródcykliczne, których nie da się odróżnić od zwykłej miesiączki, podczas których można zajść w ciążę. Czytałam o tym, kiedy uczyłam się NPR-u. Wtedy tez kobiety twierdzą, że zaszły w ciążę podczas okresu, ale okres to nie jest i podczas krwawienia występuje owulacja. To jest to, co czytałam. Co do plamień, które nie kończą się miesiączką... Fajnie:D Oby to było to, kobitko, bardzo bym się ucieszyła. Byłoby mi raźniej. Wstałam i mam ochotę na zupkę chińską:) Ale jestem głodna! Lola, Ty tak ćwiczysz, a ja się zaokrąglam coraz bardziej, brzuch odstaje. Nosze już tylko 2 pary spodni, jedne większe o rozmiar, a drugie materiałowe. Co to będzie za miesiąc?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Hejka! Chmurko no to ja nie wiem sama jak z tą szyjką?Ja mam jakoś daleko i nisko i taka średnia ni miękka ni twarda.A tempka powyżej 37 ale to dopiero jeden dzień spóżnienia.Brzuch mnie boli,kłuje w pachwinach a cycki bolały bardziej a dziś mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Spacerku No sama niewiem niby dzis jest 27dc i na jutro mam dostac @ ale wczoraj juz mialam takie plamienia i dzis tez lekkie sama niewiem pierwszy raz tak mam ostatnio tak nie mialam przed okresem,ale raczej to nie mozliwe zebym bylabo 1 raz sie zara zpo okresie kochalismy takze raczej nie:( niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Klaudia to ja mam bardzo podobne objawy do twoich ale jeszcze mam od wczoraj lekkie plamienia krwi ale takie jasniutkie dziwne to.Moze dzis dostane @ a jak nie to jutro rano zmierzetemp i zobacze czy wysoka czy spadla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Myślę że sobie psychicznie wstrzymuję @ i dlatego mam takie objawy bo jestem pewna że dostanę@-kwestia czasu.Co porabiacie dziołchy?Ja zaraz przebieram niunkę w piżamkę i będziemy ogładać M jak miłość.Mężulka nie ma więc mamy labę ;) Chmurko a miałaś jakieś takie burczenie w dole brzucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 No ja tez ide na M jak milosc takze bede za 1h.odezwijcie sie reszta baboli cholerka jasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Klaudia, może ja się źle wyraziłam. Jak jest się płodnym i jest owulacja, to szyjka schyla się nisko i jest miękka. Przed i po owulacji, jest wysoka i twarda. Moja jest tez miękka i niska, nawet bardzo, bo już po ptokach, bobas rządzi. Jak niuńka, sexi mamuśko? Lolcia, póki nie ma @, to fajnie. Ile kobiet mówiło, że dostało okres, tylko słabszy i krótszy, a potem 2 kreski. Ja nic nie mówię, ale są takie relacje. 3mam mocno kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Burczenie tylko jak byłam głodna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Loluś wydaje mi się że raczej nie powinnaś być w ciąży po jednym razie zaraz po @ może i lepiej że jeszcze nie teraz?Uregulujesz sobie wszystko i dopiero dzidzia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Niuńka zajada rosołek i ogląda ze mną serial przed chwilą wróciła z dworku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Jak to był jedyny stosunek, to rzeczywiście cudów się nie spodziewajmy. Ale co się dzieje z Dziewczyną Bonda? Naprawdę jest zła na nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 25, 2009 Wybaczcie, ale zaraz pójdę spać. Taka ze mnie dziurawa opona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Hej dziurawa oponko ;)Tobie wybaczamy sen jak najbardziej wskazany ;) Lola i co znowu sie wszystko Pawłowi pokićkało nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 N tez mi sie tak wydaje ze raczej nic z tego i ze powinna jutro @ przyjsc ale niewiem czy te plamienia od wczoraj to mam zaliczac do okresu czy nie.Pierwszy raz mi sie tak zdazylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 A szkoda gadac jaki ten Pawel jest gluuuupi ze szok. Spacerku a tobie wybaczamy odpoczywaj terz duzo:D A ja siepojde chyba poloze spac bo mnie glowa boli caly czas :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MotylekMaly Napisano Maj 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MotylekMaly Napisano Maj 25, 2009 Cześc:) Mam do Was takie pytanie, czy może któras z Was używała testu paskowego, bądź płytkowego?? Co ogólnie sądzicie o tescie paskowym z wlasnego doswiadczenia lub z doswiadczenia znajomych?? Ja sie staram o dzidziusia, jestem na innym topiku i jakis czas temu zakupialam sobie testy paskowe na allegro za 1.25zl i zaden mi nic nie jak na razie ciązy, a jestem 2 dni po @. Wiec dlatego pytam o opinie na ich temat. Bardzo dziekuje za ewentualne odpowoedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Witaj Motylku ja za bardzo bym nie ufała takim testom raczej kup sobie płytkowy w aptece i zrób z porannego moczu bo to ważne.A masz jakieś objawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Nowa a co tam u Ciebie?Mam nadzieję że już żadne badania nie będą Wam potrzebne?;) Beatka___kiedy testujesz? Pati____żyjesz? Nikulam____jak tam staranka?Byłaś u lekarza? Ania_____praca,praca,praca...;) Lola_____śpi.... Ewika___???????Gdzie jesteś gdzie? Nikamo____my w podobnej sytuacji---walka z @-szonem ;) Chmurka____chrapie aż w lubelskim słychać.... REA____napastuje chłopa Folik____j.w. Fermina,Mfigielek,Ognik,Bombelek,Dziewczyna Bonda,Kate79 nie myślcie że skoro nic nie piszecie to każdy o Was zapomniał...;) Tylko nasza Chmurka kofana nas nie opuściła nasza brzuchatka-big mama ;D M_M,Meg.....tyle nicków a aktywnych tylko połowa... Nowa___co z Tobą Słoneczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MotylekMaly Napisano Maj 25, 2009 No spoźnia mi sie @ 2 dzien, ale owu mialam pozno bo ok. 14. Paskowe z allegro mi nic nie wykazaly. Kupilam dzis w aptece Quick Vue i chce jutro zrobic rano. Co do objawów to bola mnie sutki, od czasu do czasu pobolewa mnie jajnik, coś na wzór kłucia, aa temp od dwoch dni mi rosnie, dzis bylo 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Chciejka ty bizneswomen wiadomo ale mogłabyś napisać troche co tam się u Ciebie dzieje???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Motylku a cykle długie masz?Owu 14dc?to książkowo ;D Mi też się spóżnia 1 dzień-to jeszcze żadne spóżnienie alee nadzieja jest.Tyle że wszystko mnie boli jak na @... Długo się starasz o dzidziusia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MotylekMaly Napisano Maj 25, 2009 TO jest mój 1 cykl i dlatego w sumie tak naprawde nic nie wiem. Cykle mam regularne co 30-31 dni. Zawsze przychodziła @ w konkretna date:) Mnie dziwnie bolą sutki już od ok tygodnia a zawsze mialam tak, ze na @ bolały nie cale piersi na tydzień przed @ ale przez maksymalnie 3 dni. A staralismy sie w sumie na ok 1.5 dnia przed owu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MotylekMaly Napisano Maj 25, 2009 Owu 14 maja, to bylo pozno bo ok 20 dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 A to żle Cie zrozumiałam bo myslalam ze chodzi o 14dc.Życze Ci żeby Ci się udało i żebyś nie musiała przeżywać tylu rozczarowan co my... Objawy masz obiecujące ;) czyli dzisiaj to Twój 32dc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Może dołączysz do nas?dziewczyny bardzo miło Cię przywitają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 A mi się wydaje że jutro rano moja nadzieja popłynie razem z @...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Maj 25, 2009 hej kobity moje kochane....ja zapracowana dzis musialam przespac sie na biurku bo padlam ze zmeczenia....interes sie rozkreca :) M byl w niedz...ale szkoda mojego pisania..nic ciekawego...nowy kiepsko sie stara wiec idzie na boczny tor...trzymam kciuki za te ktore maja szanse na fasolke.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 25, 2009 Hej Chciejka!Już myślałam że o nas zpomniałaś...:P Ale opowiedaj co z tym starym M?Cos się juz chyba nie klei nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 25, 2009 Klaudia Lola nie spi tylko znajomi przyszli z niezapowiedziana wizyta i musialam znknac na jakis czas takze przeprazam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach