ewika74 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Witam. KLAUDIA TO SUPER WIEŚCI!!!!! WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE. BARDZO SIĘ CIESZĘ. :D :D :D :D Nie znam się na tym dokładnie ale przecież do stwierdzenia takich rzeczy to robi się chyba dokładniejsze badanie i chyba obserwuje przez jakiś czas!!!! Teraz wiem że w takich i podobnych sytuacjach trzeba konsultować się z innymi lekarzami!!!!!!!!! Ania wierzę że u Ciebie to też chwilowe i przejściowe tylko. Napisz jutro co u gina. I nie ufaj mu bezgranicznie w skrajnych przypadkach!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Strasznie sie ciesze, Ania a Ty tez odpoczywaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Klauduś kochana ale sie ciesze chyba modlitwy zostały wysłuchane a tą BABE bym własnymi rekami udusiła i patrzyła czy oczy wypadają. HURA ale sie ciesze i odpocznijcie sobie z maleństwem niech sobie spokojnie rośnie maleństwo kochane. Klaudia jak byś tu była to bym Cie chyba na rękach nosiła ze szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Właśnie Ania Ewika ma racje.Nie trzeba wierzyć ślepo jednemu lekarzowi.A u Ciebie to był tylko brążowy śluz?dużo?Może wcześniej było bzzz z eMem?to jeszcze nic strasznego poleż odpocznij weż no-spę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Beatko no ale Ty nie możesz dżwigać...:) Ja też się cieszę baaardzo!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Rea Folik gdzie wy jestescie??nikulam nikamo odezwijcie sie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 WSPANIALE WIADOMOSCI ,ULGA CIESZE SIE BARDZO ZE WSZYSTKO DOBRZE ANIU TY TEZ SKARBIE SIE NNIE ZAMARTWIAJ... JUZ WYSTARCZAJACO SIE NASTRESOWALAS BIDULKO TO TERAZ NA MAXA POPRAWIE WAM HUMOR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Orcio dawaj poprawa humoru jest:D tez sie bardzo ciesze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 ale napisze wam jutro jak bede wiedziala na 100 % dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Orcio kurde dawaj tu wiesci co jest grane czyzby sie tobie udalo??skoro jutro napiszesz.o ty ladnie to tak trzymac nas w niepewnosci napisz chociaz o co chodzi!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 no dobra wiem ze jestem szurnieta ale ktora z nas nie jest zrobilam test i wyszedl cien kreseczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 rano ide na bete ,do lekarza na 11,30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Orcio no to swietnie by bylo jakby ci sie udalo a ktory dzien cyklu masz i na kiedy masz @ dostac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 To super by bylo jakby tez Tobie sie udalo:D a powiedz mi masz konto na NK?jak tak to napisz mi na emaial wymienimy sie fotkami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 i wiecie co , zastanawiam sie czy to nie wymysl mojej zrospaczonej wyobrazni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 1dc to 14,06 ale owu mialam 5 ,06 , to tylko cien ale za to jaka radocha gorzej jak sie jutro okaze ze przysadka mi psikusa wywinela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Orcio moze nie moze faktycznie jestes w ciazy:d zycze tego z calego serca:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 dostac powinnam 21/22.06 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Uhm a ja 1dc mialam 26.05 a owulke z tego wszystkiego to niewiem czy mialam czy bede miala a nic niewiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 No to ciekawe czy Tobie sie uda w tym cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 ale jest jeszcze jedna dobra wiadomosc , jesli sie okaze jutro z badan i wizyty ze to jednak szalenstwo mojej przysadki. TO OBOJE IDZIEMY NA KOMPLEKSOWE BADANIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Orcio ale super to idż na bete i wskakuj do nas na dół żeby nas ogrzać bo zimno ostatnio. Dziewczyny ale mi brzuch zaczą odstawać ha ha i wiecie co mi siostra powiedziała zebym nie jadła tyle bo brzuch mi rośnie a ja nic prawie niejem. ha ha dobre co???? a na wedze mam już 3 kg mniej. Klaudia wiem że nie moge dźwigać ale ten jeden raz jakoś by mi sie udało hi hi ale ja mam humor z radości że jest wszystko dobrze z Twoim dzidziusiem Anie dziś za Twoją kruszynke też sie będe modlić wieczór przed spaniem i zobacz bedzie dobrze Kochana. Lola może i Tobie sie wreszcie udało z tego co pamiętam bzzz było dość często wiec może może :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Beata Hmm wiesz jakbym sie cieszyla:D kurde az bym do czestochowy pojechala sie pomodlic i podziekowac:D Ale sama neiwiem nie napalam sie zdziwila mnie troche jednego dnia ta tempka wysoka ale dzis juz spadla ale moze przez to ze sie budzilam rano a bzzz w tym cyklu bylo tylko 6 razy zobaczymy co ztego bzz wyszlo:D ale jak nie w tym miesiacu to moze w przyszlym hehe ale tez mam dobry humor ze z Klaudia wszystko w porzadku.A z Ania tez napewno pewnie bylo bzzz i jakies plamki brazowe byly:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 ALE MOZE ZAMILKNE ZEBY NIE ZAPESZYC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 No wlasnie juz tam cicho siedz zeby nie zapeszyc :D a jutro czekamy na wiadomosc pozytywna:D a ja mam @ dostac 23 zobaczymy co i jak czy znowu przyjdzie ale pewnie tak gdzie ona by mnie opuscila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 PEWNIE SIE NAJARALAM JAK SZCZERBATY NA SUCHARY ALE JA JUZ TAK MAM ZE JAK SIE CIESZE TO SIE CIESZE A JAK PLACZE TO AZ W GDANSKU SLYCHAC , DAM ZNAC CO I JAK JUTRO PO POLUDNIU , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Dobra laski czekam jeszcze na jakies dobre wiesci:D bo zaraz ide na M jak milosc ale pozniej przed spaniem jeszcze do was zagladne poczytac o czym popisalyscie.Takze sapadm na 40min i potem wracam.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Orcio czekamy:D ja bede pozniej ejszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 jejku sorki za duza czcionke jakos nie zwrocilam uwagi trzymajcie sie cieplutko , do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 15, 2009 Orcio papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach