Anka323 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Moj mozg np zablokowal @..Dostalam wtedy po 43 dniach...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Hmmm... coś Was wywiało? Może się dacie skusić na babkę? Właśnie kroję, mój własnoręczny wypiek? ;) Komu, komu? Bo jak nie to idę do domu... Kawkę też mogę zrobić, tylko się pokażcie babole! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 M_M daj mi daj mi!! Nawet nie wiesz jaka mam ochote na taki domowy wypiek....mmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Dobra, to zostawiam na talerzu, proszę się częstować...A ja zmykam do domku gotować obiadek :) Do zaś, babole! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 MUSZE ZNIESTETY ZNOWU ZAKTUALIZOWAĆ ;( BUUUUUUUUUUU PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Folik32...............14.06.......31-42.....nie..........32........6 Lola83-1..............23.06.......28........tak..........26......... nowa81................27.06......30-32..................28........6 ewika74...............04.07 około????......nie..........34 ....... Orcio...................22.06..................?............30........6 Annolia................02.07........28.......tak..... ……27........2 joanna84...............27.06.......28.......nie....... ..25........2 nikulam................17.07........30-33...nie..........30........7 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26..........25.04........28-31.....nie........26.........5 patrycja75...........07.06.........32........tak.......34 .......11 Nikamo74............23.06.........28-........tak.......34. ......3 Meg75 ................26.06.........29........tak........34...... ojjj... joanna84.............27.06..........28........nie....... 25........2 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............16.....01.06.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............19....24.06......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................19....23.06......14.11.09...... ......24.. ... ........ Spacer w chmurach..15......lipiec....03.12.09............22.......... . Fermina30............10.......25.05....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405...........7.......30.06.....02.02.2010..... ...26........ Beata2611.............7........29.06......?????????????.. .....26.......... Anka323..............7........11-12.07.......30.01.10... .....23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Tak strasznie mi przykro,że znowu ta @ przylazła :( Musze mojego M wysłać na badania bo u siebie już nie mam pomysłu co badać ;( Kate----super,że wróciłaś!!!gratuluje serdecznie tej radosnej nowiny! Ania---ciesze się,ze gin powiedział,ze wszystko oki!Dbaj o siebie (Was) i staraj się wypoczywać jak najwięcej! Foliku---przykro mi,ze znowu jesteś chora:( To pewnie przez ta cholernie zmienną pogode w tej naszej Wawce :(Uważaj na siebie i tym razem postaraj się wyleżeć. M_M---ja poprosze o tą babke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Nikulam - to jeszcze nie badałas nasionek M. Ja po monitoringu ide z Nim na badanie nasion... nawet sie zgodzil tyle ze powiedzial ze sam pojdzie hehehehe - normalne a po co ja mu potrzebna... wiecie ze dzis nawet nie wypiłam kawy chyba na serio chora jestem ja bez kawy to jak \"Ddynastia\" bez Alexis... ale cóz choroba swoe robi.... bede lezec dzis jutro, pojutrze i pol soboty.... a pozniej moge juz chodzic... tak powiedzial lekarz.... musze jakies filmy wypozyczyc.... ale ktos tu pisał o stresie ze on wszystko moze zepsuc... a jak - ja jak sie nie stara - cykl jak w zegarku 29 dni a jak sie staram cykl 42 dni i bez owulacji.... ot cala nasza bloakada psychiczna.... a w lipcu ja mam plany na wakacje - objazdówka w Polsce i jak regularnie wszystko zagra bede miec w tym czasie dni plodne.... a moze to wlasnie pomoze.... zobaczymy wiec trzymajcie sie dziewczyny bo.... nie znacie.... no dnia ani godziny..... :) buźka.... lalki.... A i Patrycja odezwij sie cholero jasna..... hehehehe zaniemogła czy net wysiadł... REA - ja w piatek nie pije bo na zwolnieniu bede - zostaw w szafie tam gdzie M-M pierogi..... jak zawsze dla mnie ma byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Cześć dziewczynki a ja chyba przegiełam dziś z lataniem i brzuch mnie po lewej stronie strasznie kłuje i niewiem co mam zrobiić czy wziąć duphaston teraz i jeszcze na wieczór????????????????? może by mi przeszło co??????? troche pogoniłam i posprzątałam i rania 2 zrobiłam zakupy wielkie dla nauczycielki córci i jeszcze po kwiaty w 2 kwiaciarniach zamawiać i obiadek gotowałam ho ho jak to wyliczyć to na pare dni roboty bym miała a ja w jeden dzień to zrobiłam głupia jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 KATE witamy ponwnie u nas:-) i gratuluje fasolki trzymam kciuki żeby było dobrze tym razem. Ania tak tak odpoczywaj a eMn musisz poprostu wytłumaczyć co i jak sie czujesz porozmawiaj szczerze i tyle Klaudia ale masz dobrze ze masz kogo poprosić zeby ci pomogli a u mnie to wiecznie nikogo niema. M_M ja jak byłam w pierwszej ciąży to też tak wcześnie miałam siar i do gina nawet pytałam czy to normalne i powiedział że tak. NIKULAM przykro mi że @ przyszła Dziewczyny Pati chyba musi troche odpocząć a fasolki niestety niema :-( Pati ma gości i dlatego jej tu z nami niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Beatko---dziękuję Foliku---ano jeszcze nie byłam....chciałam mu tego zaoszczędzić , bo wiem jakie to dla mężczyzn krępujące...Dziś rano jak @ przyszła to rozmawialiśmy i powiedział,że pójdzie,myśle,że w czerwcu to się już nie uda,ale na poczatku lipca. Foliku a gdzie Twój M się wybiera? Czytałam ,że najlepiej w Invimedzie i to badanie pełne a nie podstawowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 cześć Kózki moje:))))) Miałam dzisiaj od rana robotę - ostatnią twórczą i aż mi się łezka kręci, bo dostałam kwiaty od grafików i apel, żebym ich ze sobą zabrała, ale było fajnie, ostatni projekt do mojego portfolio zrobiony:))) Kate Kochana - nie uwierzysz, ale czytałam posty dziewczyn i chciałam do ciebie napisać! jak zobaczyłam twojego posta, to aż dwa razy czytałam pseudonim, bo nie mogłam uwierzyć, sama sie do siebie śmieję! Kochana cieszę się bardzo i gratuluję, zawsze byłaś najszybszą z nas, nawet z kolejną ciążą!!!!!! Nie wiem jak to robisz, ale masz mi to koniecznie wytlumaczyć:))) To nagroda dla ciebie, za te wszystkie wylane łzy. Wiedziałam, że do nas wrócisz, brakowało mi tutaj tego twojego ostrego przytupu i humoru, dobrze, że wróciłaś, dbaj o siebie i pisz często!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Anka - widzisz, są plamienia i dlatego bezwzględnie musisz o siebie zadbać. do końca 3 miesiąca jest niebezpiecznie, nie można dźwigać, stać za dużo i lenić się za wszystkie czasy! Co do eMów ja też rozpieściłam bachora, nie ma czego ukrywać. Poddawałam mu codziennie śniadanka do pracy, obiadki zaraz po, dalej robię mu peelingi, manicure, wariatka. Do tej pory sprawiało mi to przyjemność, ale ostatnio zauważyłam, że on do tego przywykł i przestał to zauważać. Od kilku tygodni rozpoczęłam walkę z tym wirusem i są jazdy non stop. - gotuję - ale on musi pozmywać, 2 razy w tygodniu on robi obiad, ja zmywam - nie robię mnu rano śniadań, proszę jego o śniadanie dla siebie od pn do pt, w weekendy robię je ja - tylko on odkurza, bo zaczyna mni znowu szwankować odkurzacz - od kilku tygodni jest afera, bo on robi zakupy stwierdziłam, ze tak samo długo pracujemy, ja ostatnio niedomagam z krzyżem, z jakiej racji mam mu usługiwać? ale Anka to nasza wina, kwestia tylko tego, jak się z tego konsekwentnie wyplątać. Awanturować się, obrażać, wymagać i być konsekwentnym. Oni nie są dziećmi, to dorośli, silniejsi fizycznie od nas równi partnerzy, nie urodziłyśmy się z umiejętnością wykonywania zadań domowych. KOniec, chcę równouprawnienia!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Foliku zdowiej mi szybko:) Buziaki dla wszystkich dziewczynek :) Lece kupić sobie jakąś ładną bluzeczkę i zobaczę do mam dzisiaj na obiadek;) PA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 M_M lubię jak piszesz,tak więc pisz do mnie:)))))))))))))))))) pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 hej dziewczyny , widze ze rozgadalyscie sie dzis to fajowo, poczytam sobie , ja niestety mam troszke podly nastroj wiec lepiej nie bede pisac za wiele. duzo zdrowka dla wszystkich . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Witajcie ja strasznie padnieta wrocilam z pracy a jutro jeszcze na 6,30 masakra ale cos musze isc.Zle sie dzis czuje takze nie zawracam glowy wam.pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ORCIO 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 DOBREJ NOCKI DZIEWCZYNY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Hej!Lola a co się dzieje?co Ci jest?Fajnie ze się chociaż odezwałaś ;) M_M co do siary w piersiach to ja do końca ciąży nie miałam ale mojej znajomej w 5 m-cu to aż ciekło.Kup sobie wkładki laktacyjne jakby Ci dużo leciało. A ja dojadłam sałatę ze śmietaną i siedzę czuję się jak bąk.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 PATI____poczta!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Aktualizuję... PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Folik32...............14.06.......31-42.....nie......... .32........6 Lola83-1..............23.06.......28........tak......... .26......... nowa81................27.06......30-32.................. 28........6 ewika74...............04.07 około????......nie..........34 ....... Orcio...................22.06..................?........ ....30........6 joanna84...............27.06.......28.......nie....... ..25........2 nikulam................17.07........30-33...nie......... .30........7 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26..........25.04........28-31.....nie........26 .........5 patrycja75...........07.06.........32........tak.......3 4 .......11 Nikamo74............23.06.........28-........tak.......3 4. ......3 Meg75 ................26.06.........29........tak........34...... ojjj... joanna84.............27.06..........28........nie....... 25........2 Annolia................02.07..........28........tak.......27........2 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............16.....01.06.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............19....24.06......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................19....23.06......14.11.09...... ......24.. ... ........ Spacer w chmurach..15......lipiec....03.12.09............22.......... . Fermina30............10.......25.05....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405...........7.......30.06.....02.02.2010..... ...26........ Beata2611.............7........29.06......?????????????. . .....26.......... Anka323..............7........11-12.07.......30.01.10... .....23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Jest tu ktoś?????????????? LOLA co sie dzieje Ty w złym humorze?????????? odezwij sie Klaudia wcinaj sałate i inne zieleninki bo zdrowe są ;-) a ja dziś jem gołąbki ze słoika bo mi posmakowały hi hi zdrowe jedzonko szkoda ze nie mojej roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Dobrywieczor !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Cześć Meg miło że jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 co u ciebie beatrice bo ja ciesze sie wolnością moi panowie wyjechali na wczasy - za tydzien do nich dojade !!! teraz praca .... wypoczynek... praca .... wypoczynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Witajcie wlasnie sie obudzilam i przyszlam zjesc buleczke i poczytac jeszcze Was.Pospalam troszke a jakos taka zmeczona bylam ze zasnelam w momencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Lola to teraz sie wyspalas i rozumiem ze zostajesz na nocną wartę na topiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Beata A jakas taka padnieta bylam poszlam sie polozyc zaraz jak Wam napisalam i obudzilam sie teraz bo glodna bylam przyszlam eM mi bulke zrobil zjadlam i jest lepiej ale brzuch nadal boli caly dzien dzisiaj tak jakby w okolicach macicy neiweim co jest grane.a 2 mam dopiero 23 dostac a moze nie przyjdzie hehe:D i dolacze do was:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Meg Nie no costy zaraz ide spowrotem spac:D ja to jestem straszny spioch hehe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 Ale widze ze jak aj weszlam to wy zniklyscie to szkoda ale posiedze na chwilke jeszcze i pojde spac bo mnie kregoslup napinkala strasznie przepracowana jestem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 No to dobranoc wszystkim .papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach