KaMiLciA200 0 Napisano Lipiec 23, 2009 ja staram sie juz 5 miesiecy i nic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Hej babolki! Ale tu dziś cisza! Upał wszystkich wygnał??? Ja wczoraj byłam u gina i wszystko jest ok. Dzidzia ma nicałe 10mm \"wzrostu\". Serduszko pika ok 150 razy na minutę. Badania też w najlepszym pożądku:) Mam przyjść za miesiąc. W tej chwili właśnie planuję wakacje w Chorwacji na drugą połowę września:) Mam nadzieję, że wtedy dobrze się będę czuła i tak podróż nie będzie zbyt uciążliwa:) Narazie mam lekkie mdłości, ale bez wymiotów na szczęście. Mam też dziwne smaki, na niektóre potrawy, które zawsze lubiłam nie mogę patrzeć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Aktualizuję tabelkę, bo już 8 tydzień mi się zaczął:) PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Orcio...................22.06..................?........ ....30........6 Folik32...............11.07.......27-42.....nie......... .32........7 Meg75 ................22.07.........29.....juz nie........34...... ojjj... AsiaAaK...............10.07.........28........?......... ..20..........10 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL nikulam................21.07........30-33......nie...... 30........7 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............17.....24.05.....08.11.09..... .......24 . ... ... .... Animonda.............23....22.07......10.11.09....... …...25 ...chłopiec M_M...................23.....16.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach..21....06.08.....10.12.09............22.......... . Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........12......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............13......11.08....03.02.2010 . .....26.......... Anka323..............11.......11.07.......30.01.10... .....23........ Nikamo74..............8.......07.08........01.03.2010... ..35....... joanna84..............7.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................8........27.08.........11.03.2010 ........27........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 A ja już po zakupach i robie obiadek i moge być dalej na posterunku i czekać aż sie ktoś odezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Cześć Kamilcia dołącz do nas i opowiedz coś o sobie i wskakuj do tabelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Ale mi jest słabo uffff ledwo siedze to chyba przez ten upał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Annolia, to dobrze, że jest dobrze:) Ja nie mogę się doczekać swojego badania za 2 tygodnie. Jak znosicie zaduch na dworze? Mnie już szlag trafia, jeszcze odkurzałam i zaraz mi ciężko w krzyżu. Chłopa mam teraz kanapowego, to se babo sprzątaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Chmurko ja sie czuje tej chwili straszni jak bym miała zraz zemdlec głowy nie moge utrzymac i opieram o ściane ha ha zaraz sobie ją uwiesze na suficie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nie padnij tam, kobieto, pij wodę, albo leż:) Ja się już lepiej trzymam niż 2 miesiące temu, bo wtedy spałam ciągle, albo miałam zawroty głowy wieczorami. Teraz jest prawie normalnie, tylko że mniej można podnieść i szybciej się męczę, śpię po paręnaście godzin. Beata, arbuza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Chmurko chciałam kupić arbza ale koło mnie sklepie był paskudny sama zielona skura feee musze gdzieś autem podjechać do sklepu. Zaraz musze z psem iść na spacer a tu żar z nieba sie leje jak ja sobie z nim dam rade jak on taki byk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Witajcie! Odebrałam wyniki męża :teratozoospermia (prawidłowych plemników 15 %, norma >30).Pozostałe parametry typu ilość, ruchliwość, ph - w normie. Odebrałam też swoją bete wynik : 148 :) Teraz to dopiero mam powody do zmartwienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Witajcie :) Nikulam ,ja nie znam się na tych wynikach ,to ozacza za mało plemników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikamo----samych plemników ma dużo,ale tych o prawidłowej budowie-morfologii tylko 15 %, czyli aż 85 % ma nieprawidłową budowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Ale chyba mozna to jakos leczyc ,wiem że mój znajomy zarzywa jakies leki na poprawe plemników tylko on ma ogólnie ich bardzo mało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikamo---tego to jeszcze nie wiem, jeśli coś pójdzie nie tak, a w necie naczytałam się juz o poronieniach z tego powodu jak równiez o poprostu pustych jajach płodowych to z pewnością pójdziemy do lekarza, teraz wg. bety jestem w 1-2 tyg.ciąży i poprostu umieram ze strachu by mimo tej złej morfologii nasienia z ciążą wszystko było ok.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikulam beta 148 to chyba dobrze co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Ale jajo atakuje przeważnie ten najsilniejszy chyba ..... myslę, że będzie dobrze, głowa do góry no i moge chyba już pogratulować !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikulam gratuluje i tzrymam kciuki bardzooooo mocno! I mysl pozytywnie ,nie zakładaj czarnych scenariuszy!!! Ja z tego wszystkiego nie zwróciłam uwagi na Twoja bete bo tylko na te plemniki patrzyłam:) Bedzie dobrze Kochana ,musi byc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Lipiec 23, 2009 ewiko---wg. norm mojego lab to 1-2 tydzien, no prawie 3 :) Wiesz z tym atakowaniem jaja to sa rózne opinie, wielu lekarzy niestety twierdzi,ze czesto te patalogiczne tez zapładnaija,ale nie dochodzi do bio...czegos tam i jest puste jajo płodowe lub pozniejsze poronienie...cześć lekarzy twierdzi nawet,e przy tak duzej liczbie nieprawidlowych to nie ma szans na naturalna,ani na inseminacje, pozostaje in vitro....sama juz nie wiem co myśleć :( Wstepnie jednak bardzo chetnie gratulacje przyjme:)dziekuje, a jak z Waszymi wynikami?kiedy powtorka?gdzie u Was lezy problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Lipiec 23, 2009 dziekuje Nikamo!Teraz ma kolejny problem- czy w tak wczesnej ciazy mozna latac samolotem? Internista stwierdził wczoraj,ze tak, zobaczymy co jutro gin. powie, bo my za tydz. przeciez do tej Grecji lecimy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 My na razie odpuściliśmy. Mój M ma inne sprawy na głowie- firma, z którą ostatnio gorzej, wieczorami jest wykończony i pada na ryjek ze zmęczenia. Ja teraz nie zwracam uwagi na te dni ani też nie liczę ile jeszcze zostało do końca cyklu. Mój M ma też bardzo mało plemników i bardzo mało z nich żyje dłużej niż 24 godz. A te co są to też mają jakieś uszkodzenia i wady. Z ruchliwością też jest nie lepiej. Liczę już tylko na cud jak będzie to będzie. Jakoś sobie to powoli układam. A poza tym żeby w ogóle było na co liczyć to trzeba też regularnie się bzz a u mnie to ostatnio niestety jakoś nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikulam ja myślę, że można latać samolotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Cześć babolki! Ja dziś znowu tylko na chwilę, bo upał taki,że wolę siedzieć u siebie w domku-mam tam klimat w sam raz na takie upały (stare budownictwo, grube mury i ocieplone ściany, co sprawia,że w zimie jest ciepło a w lecie przyjemnie chłodno...) Jak chcecie, to Wam zrzucę zdjęcia mojego brzuszka... Same ocenicie, czy wyglądam na 6.mc :) Dzisiaj namówiłam mojego M po południu na basen, więc się muszę streszczać, bo dzisiaj wcześniej kończy. a co do wczasów, to planujemy od 3 sierpnia 10 dni spędzić nad morzem-*taki ostatni wypad bez pieluch, butelek itd. :) Idę jeszcze 31. do lekarza i to on będzie miał decydujący głos, ale mam nadzieję,że nie będzie miał nic przeciwko, skoro wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikulam gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No teraz to myśl pozytywniei nie dopuszczaj złych myśli do głowy zakaz masz;-). Z fasolką bedzie wszystko dobrze napewno był najszybszy na mecie ten zdrowy i odżywiaj sie zdrowo i na fasolke uważaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikulam, jak się cieszę:) Patrz, nagle zaskoczyłaś. Tylko uważaj na siebie, dmuchaj na zimne, bo nie chcemy tragedii. Oby tym razem się udało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Ewiko------skoro tyle stresów to może rzeczywiście warto troszke przeczekać.Trzymam za Was mocno kciuki i jestem pewna,że we własciwym mc sie uda:)Co do lotu to znowu opinie sa podzielone jedni twierdza,ze oczywiscie mozna inni,ze we wczesnej i poznej ciazy to zdecydowanie nie.... Beatko---wstepnie chyba moge podziekowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Cześć M_M ja bardzo poproszę zdięcie brzuszka i wyśle moje oczywiście zobaczymy która ma większy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Beata poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Wow i pierwsza na stronie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Lipiec 23, 2009 Nikulam pewnie że możesz dziękować a zobaczysz że z dzidzią jet ok tylko do gina najlepiej by było iść tak za 2-3 tygodnie wtedy bedzie widać czy jest tam dzidzia bo serduszko bedzie już biło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach