Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Wiecie co dziewczynki... tak sobie myślę, ze może d apteki bym poszła ??? co o tym myślicie? czy szkoda kasy ??? Tak sobie myślę, że jak znowu bedzie jedna krecha to może @ wywołam szybciej ?

Rea dla Ciebie zawsze kawałek sie znajdzie! Kochana czyzby......???? Nie zapeszam:) A jako męzatka czuje sie dziwnie jeszcze do mnie nie dociera:) Pati powiem Ci sczezrze ze ja jestem chyba rekordzistka w robieniu testów wiec ja Ci powim rób! Ja jestem strasznie niecierpliwa i zawsze wole wiedziec wczesniej:)

REa - hmmm hmmmm no cóz to takiego.... czyzby trzymac kciuki..... za Ciebie i za Patrycje... hmmm.... wlasnie ggg z bratowa starali sie z moim bratem rowno 12 m-cy wiec norma..... nie przejmujmy sie.... a co do mojego M-a to jestem adowlona gdyby bylo ok... z robakami bo jednak chyba nas babki latwiej leczyc w tej kwestii... chyba... a dzielic nikogo tu nie bede... M ma ich miliony ale zaden bidak dotrzec nie moze...

NIKAMO___ wiesz ja się nie nakręcam ale po co mam myśleć gdzieś tam w głębi 'a może jednak " - tego nauczyła mnie REa - za to kochana dzięki Bardzo :) co prawda teraz nie bardzo byłoby mi na rękę być w ciąży, no ale... a powiedzcie mi... lepiej rano czy teraz? tamten ... to było w 30dc robiłam popołudniu, dziś 34 dc i???

FOLIKU___ trzymajmy raczej za Reusię... ja tak "profilaktycznie hahah pewnie kupię a jutro i tak wyjeżdżamy do teściów , więc będę zajęta na weekend czymś innym i myśleć nie będę

Pati, no tak to może być, jak się człowiek nie stara!:))) ja tam już całkiem spokojnie do tego podchodzę. cały miesiąc byliśmy ostrożni, tylko ten jeden raz była akcja. w ogóle nie brałabym takiej możliwości pod uwagę, gdyby nie fakt, że ta owu w tym cyklu była bardzo wcześnie..... nie wiem, nie wiem co mam o tym myśleć, ale takie czekanie też nie jest dobre, więc jutro może zatestuję. po weekendzie napewno! ale dobry ten torcik... :))))

pati, myślę, że rano - żeby było wiarygodnie. mamy za długie cykle....

Ja dziewczynki na razie zmykam do moich jabłek - muszę poobierać...a potem jak będę miała czas to skocze do apteki a jak nie to poczekam do jutra, bo mnie coś brzuch zaczyna boleć - zapewne się zaczyna hihi @

a powiedzcie mi jedno - same te testy robicie? mój M chce zawsze robić ze mną, a ja zawsze wolę sama... jak to u was bylo?

Nikamo, czy ja mogę prosić o jakieś zdjęcia z tej waszej imprezy sobotniej? musisz się nam pochwalić:)

Pati według mnie to jak jest ciaza to test pokaze niezaleznie od pory dnia. Ja tez Kochana robiłam w 25 dc i wyszła mi jedna kreska a w 29dc zrobiłam popołudniu i wyszły 2 kreseczki!

Rea___ Umówmy się , że jak do jutra nie będzie @ to obie zrobimy rano :) ok ? i... umówmy się, że któraś zobaczy dwie krechy...czyli Ty, bo ja teraz tak patrze w kalendarz... to bzzz... było chyba... o ile dobrze pamietam w ...17dc i potem dopiero w 22dc albo 23 sama nie wiem, bo przecież się luzowałam hahahha

REA___ ja robię zazwyczaj sama, ale jutro zrobię z eMem... hihi zrobimy odwrotnie... teraz ja kupię a zrobimy razem jutro

ok ja to się nie nastawiam mocno, ale nie chcę tego przedłużać, to już 5 dni spoźnienia...... ja nie wiem, czy człowiek nie może sobie zdecydować dokładnie kiedy chce?....jak mogłam zajść w ciążę, to miałam @ jak w zegarku... jesteśmy skazane na przeszkody chyba - wielka trójca ty, ja i Folik... inne babolki, też, ale my chyba najdłużej na posterunku..... a co u Katie - halo, babo, odzezwij się do nas!

NIKAMO___ trochę mi się nie chce iść do apteki hahaha... później z eMem skoczymy albo mi kupi wracając z pracy... aj... tysiące myśli....zajmę się najlepiej czymś innym - nawet nie wiem jaką rano miałam tempę Rea___ ja trzymam za Ciebie a ja poczekam na Folika___ bo sama nie chcę...od jakiegoś czasu są ciąże parowe u nas hahahha:)

Nikamo, ale ty masz cykle krótsze od nas, wcześniej doszło do zapłodnienia.... chociaż na wszystkich instrukcjach piszą, że po dniu spodziewanej @ można bez względu na porę..... ja to mam chyba stracha trochę.... nie wiem dlaczego

REA___ ja się też nie nastawiam, tym bardziej, że owulkę musiałabym mieć albo wcześniej albo później niż zwykle ale masz rację ...takie czekanie i nakręcanie się niczemu nie sprzyja

Pati, a jak rozmowa poszla, dobrze? to, że facet fajny, ok ale jak się sprzedałaś? czujesz, że trafiłaś do niego?

REA___ o nie!!!! nie zostawiajcie mnie... bo może jednak Folik w ciąży jest ...i ja sama zostanę... czekaj kupie jakiś klej może jajo jeszcze jest hahah to się plemnik przyklei ...co o tym myślisz?

Głupole wy sie umawiajcie z plemnikami na ciaze a nie ze mna.... ze mna nic nie wyjdzie.... ja juz wiem ze sa ich miliony i z nimi mam porozmawiac w tym cyklu... bo z Wami to taka umowa.... ze zawsze 1 krecha albo jakas bieda wychodzi na tescie.... i okres...

PAti jakies bzdury wypisujesz... ja moze w ciazy chyba urojonej w Twojej glówce... przecie juz po @ u mnie.... nowe jaja produkuje.... co tam piszesz cos na mozg ucisk widze.... heje hej...... cos sie pokiełbasiło chyba przez te konfitury Tobie...

Folik, ty zdrajco jeden! jak tak, to się z tobą jutro rano policzę! ze swojej łazienki:))))

REA___ w ogóle się nie sprzedałam.... hihi - zobaczymy...w zasadzie to cały czas rozmawialiśmy na tematy prywatne, zadawał takie właśnie pytania - aż w pewnym momencie się rozkleiłam :(

FOLIK___ a ile to bobiszonów miało @ i w ciąży było... ja tam... biorę Ciebie pod lupę ... te krechy Twoje to po nocach mi się śnią REA___ :( super glue nie mam ale kropelkę znalazłam hihi

Nikamo - pięknie wyglądaliście! nic po tobie nie widać ciąży, tylko chyba zaokragliłaś się na twarzy z tego co pamiętam z ostatnich zdjęć. ślicznie! Pati - jak to na prywatne??????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować