nikulam 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 REA----migiem po test,albo wykonać tel do M niech kupuje...tylko kurcze z wynikiem to do poniedzialku aż nas przetrzymasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 REA----głównie mam ochote na słodycze, których nie moge :( a tak to np. własnie zdjadłam prawie całego średniego oscypka po którego specjalnie zmieniłam trase powrotu z pracy do domu:)aha i dziwne połączenia np. nektarynke zagryzam ogórkiem kiszonym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Niki, ja na wsi teraz jestem... apteki tu ni ma! co ty, sprawa jest pozamiatana. wierzę tym chińczykom, bo ten test był z tej samej serii co testy owu - wychodziły bezbłędnie..... ni ma fasoli..... ale taki był plan - zaatakuję za 2 mce, podleczę się - będzie LUX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 ale nie masz potem rewolucji żołądkowych? organizm wie, czego potrzebuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 REA---trzymam jednak kciuki,a jak sie nie uda to rzeczywiscie plan bardzo dobry z tym podleczeniem i atakiem! Po moim szaleńczym jedzonku czuje sie bardzo dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 jakaś taka byłam nie gotowa na takie nowości, kozy.... teraz muszę schudnąć, schudnąć - co tu robić.....mniej żreć, mniej żreć, chodzić, nie leżeć... mniej żrec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 REA---przejść na diete cukrzycową:) od poczatku ciąży schudłam już 6 kg...pewnie to zaraz z nawiązką nadrobie,ale póki co jest jak jest :)....choć nie mam zielonego pojęcia po co chcesz chudnąć? ze zdjęcia nie potrafie tego wywnioskować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Niki, dziękuję, ja wiem o co tobie chodzi.... że ja mogę martini sączyć....a ty nie i mi życzysz, no tak, w kupie raźniej, cha cha:)) żartuję oczywiście, poprostu czuję, że to nie jest dobry czas.... a ja wam jeszcze nie powiedziałam, że się na podyplomówkę zapisałam....:) tylko sobie roboty dodaję, wiem....ale wiem, że to mój ostatni rok wolności.... Folik, Pati, Chciejka, Lola, Ewika iiiiiii, kogoś pominełam? - wasz też ostatni! trzeba go wykorzystać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Niki, foto jest z chyba poprzedniego roku....a co tam można z twarzy wyczytać... brzuchol mam i to duży już - ławka na mnie łypie z sypialni... tylko, że do tego, albo od tego mam chory kręgosłup i kółko się zamyka, ale od poniedziałku idę na ćwiczenia z fizykoterapeutą - będzie siwy dym!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 a jaka to dieta? ja słodyczy jem mało, wolę rzeczy pikantne - czego nie jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 a co z naszą Guzią się stało? taka fajna babka.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 REA----i tak Ci nie wierze w ten wyimaginowanych brzuch,ale nie bede się kłócić:) A jakie to studia jeśli możesz zdradzić? Ja tez już się stęskniłam za szkołą i ostatnio nawet pisałam do kolezanki z która licencjat i mgr robiłyśmy razem,że może byśmy czegoś poszukały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 dobra sama sobie to moje martini wypiję....łaski bez! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 REA----generalnie staram sie jesc to co ma niski indeks glikemiczny czyli wolno podnosi cukier we krwi, generalnie to taka jakby dieta : http://dietamm.com/indeks_glikemiczny tyle,ze u cukrzyków troszke bardziej skomplikowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Napisz nam co jesz Niki.... jedzenie dnia pisz ... jak wyglada ze tak schudlas... nie chce miec cukrzycy ale chuda chcialabym byc... REA to pitoli glupoty .... 38 rozmiar i brzuch na kolanach... wiesz gg bo gg ale wiesz wmawia sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 ide mam jeszcze jenda kromke chcleba zjem sobie a co z pomidorem.... jak jem w dzien wiecej to wieczorem jem na noc mniej.... i mi lzej spaaaaaac ale najlepiej lezy mi sie na boku bo wtedy brzuch z boku tlusciutki lezy sobie i obok M.... hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Foliku-----generalnie to jest ta dieta M.Montignac, tyle,ze ja musze dodatkowo wymienniki weglowodanowe liczyc, moge isc zjesc 19 w ciagu dnia, 1 wymiennik to 10 gr cukru, np. tyle ma 1 krówka ,200 ml mleka, średnie jabłko.....Ciężkie to jest i raczej tak na oko licze. UCIEKAM KOCHANE NA TO SPOTKANKO ZE ZNAJOMYMI. MIŁEGO WEEKENDU! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Niki, Folik, jak się wkurzę, to wam mój bęben wyślę pocztą:)))) ale dieta - drakońska, ale ja też chcę skudnąć - Niki, to może będziesz nam pisać menu dnia, co? Folik, to napijesz się ze mną czy mam wołać drugą zmianę?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Wołaj druga zmiane ja.... juz za pol godziny wychodze.... i lece do mojego M z atakiem nie moge wiec byc pijana tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 PAAAAAATI!!! Daj mi tu jakis sposob na bolace gardlo,co??Boli mnie i boli i sie czuje tak bleeee.Wlasnie pije herbatke z malinami i miodkiem.. A ja Wam Babole powiem,ze alkoholu to mi wcale nie brakuje,o. To pewnie dlatego,ze ja ogolnie za tym nie przepadam.. Pije tyle co nic i tylko od swieta,z reguly po dlugich namowach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 tere fere:) miodek najlepszy - sam albo mleko, miodek i masełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 chyba, ze ta czarownica ukleci coś innego: oko kota, śledziona psa, dwie muchy i szczypta rumu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Rea miodek wcinam na potege,a jak M przywiezie mleczko to wypije z miodkiem i maselkiem. ;) Czekam tez co mi nasza znachorka poradzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Hej babeczki:) wrocilam z zakupow padnieta strasznie bo jeszcze pozniej z kolezanka pojechalam do innego miasta jeszcze za jedna sprawa takze padnieta jestem od 10 nic nie jadlam dopiero jak wrocilam to zjadlam i glowa mnie boli strasznie chyba za duzo pochodzilam dzisiaj:) hehe Rea nic ci nie kupilam bo niechodzilam wogole po sklepach z ciuchami ale jak chcesz to moge Ci odsprzedac kiecke bo jeszcze nie chodzilam w niej bo nie mialam gdzie. Dzieki za emaila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 Rea a masz moze emaila do Nikulam? bo chcialabym do niej napisac zapytac sie.Wyslij mi na emaila jak mozesz z gory dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Dzien dobry widze ze tu nadal cisza:) My jedziemy na przeglad z autem bedziemy popoludniu bo jeszcze cos pozwiedzamy przy okazji:) Wstawac babeczki!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Cześć, jestem dziś długo przy komputerze, to mogę pisać co jakiś czas. Trochę roboty papierkowej mam:) Lola, co dziś planujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 Hej hej wlasnie wrocilismy bo bylismy na przegladzie autka Naszego bo sie konczylo w pazdzierniku i oczywiscie 100% super autko czyli mamy na 2 lata przeglad super. A druga dobra wiadomosc to taka ze dostalam okres ale narazie takie lakko czerwone mam nadzieje ze sie rozkreci,i chyba nie bede brala tych tabl anty bo chyba niema sensu tak mi sie wydaje za tydzien pojde tu do PL gina i niech on powie co i jak bo takie latanie do PL do gina to mnie wkurza a szybko teraz nie polece:) To tyle teraz sie ziemniaczki gotuja na obiad i zjem posprzatam i pozniej bede:) To tyle narazie.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Widze ze w niedziele to tylko ja sie tu odezwalam:) no szkoda:( ale mam nadzieje ze jutro sie ruszy:) Ja sie ciesze bo dostalam okres:) dzis mnie eM zafarbowal i juz sie lepiej czuje:) i nie biore tej Diany skoro okres sam bez wywolywania przyszedl to moze bedzie wszystko dobrze:) to tyle jak co to jutro pogadamy jak dzis nikogo niema:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyjaciel. Napisano Wrzesień 20, 2009 Lola Ty nawet Babci nie odwiedziłaś podczas swojego pobytu w Polsce, już nie mówiąc o tym ze tata mało co Cie widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach