Anka323 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 A to chyba nie Twoja sprawa..?? Pilnuj siebie,a Loli daj spokoj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 20, 2009 Jak masz cos do niej,to do niej zadzwon. To forum zostaw w spokoju,nie jest to miejsce do zalatwiania swoich problemow.Jesli chcesz by Lola stracila w naszych oczach,to zycze Ci powodzenia-bedzie Ci potrzebne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdrowe gotowanie po arasku Napisano Wrzesień 20, 2009 Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com zacheca do gotowania w ceramicznych naczyniach do gotowania na ogniu tajin. W naszym sklepie w kategorii sztuka na stole/tagine znajdziecie Panstwo wiele oryginalnych modeli arabskich garnków. Zdrowo i egzotycznie !!! www.marokostyle.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyjaciel. Napisano Wrzesień 20, 2009 Znam Lole i wiem,,ze rozmawiać się z nią normalnie nie da i szkoda mi na telefon żeby do niej dzwonić,bo do Irlandii jest drogo. Tak w ogóle to fajnie by było jakby się wkoncu zastanowiła nad sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyjaciel. Napisano Wrzesień 20, 2009 I nie brońcie jej,bo nic o niej nie wiecie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Pobudka kobitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstajemy:) Dzis u mnie paskudna pogoda i do roboty trzeba isc ale na szczescie na kilka godzinek:) Co z Wami gdzie jestescie:) weekand sie skonczyl!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Witam lalki... co tam lola... nic mi nie kupilas babiszonie wstretny Ty Ty niedoba bab... lazisz na zakupy a mi nic a nic.... łe nieladnie.... do pracy ..... szybciutko bo pieniazki na zakupy sie skoncza i wtedy nic a nic mi nie zechcesz kupic.... Dobrze ze @ dostalas przynajmniej masz problem jeden z glowy..,. A LOLA po co mialas brac antyki... ???? REA wstawjemy.... Patrycha...... babonie jak tam@ przylazal czy sie ociaga.... halooo inne..... nie wymienione ..... ja mam nowa metode na odchudzanko jesc wszystko byleby nie laczyc... moc szwagier jest na tym w szoku jestem przez 3 miesiace 20 kg mniej .... odpowiadac prosze.... hallo hallo Babki napiszcice jak wiecie .... jak to jest z tym po owulacji progesteronem... czy jak tam sie to nazywa co odpowiada za ciaze... powinno sie go zmierzyc... po owulacji.... i jaki powinien byc... bo mi tu ktos podpowiada zeby to zbadac.... gdyz moze mam za maly po owulacji.... ale czy przed tez powinnam zbada czy tylko PO.... hallo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 sorki za bledy i poplatane zdania itp ale mi sie powalilo wszystko poprzestawialo.... wrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Foliczku Kochany nastepnym razem cos kupie bo teraz wogole bo sklepach z ciuchami nie chodzilam mialam inne sprawy na glowie:) No do pracy za niedlugo sie bede zbierala tylko kawke wypije) a anty mialam brac na uregulowanie hormonow ale doszlam do wniosku ze nie biore przejde sie tu do PL gina bo takie wizyty w PL to sa do dupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Dzien DObry. Lola nie przejmuj sie tym co tu pisza jakies zalosne istotki. Dla nas jestes w porzadku,a co jakas wiesniara ma to powiedzenia raczej nikogo tu nie interesuje. A jak Cie nie stac na tel do Irlandii to moze poszukaj pracy??Bedziesz miec jakies zajecie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ania ale o co chodzi ja niczego nie widze na moim kompie chyba posty od wiesniakow nie przychodza:) :D:D:D hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ty Lola masz racje..U mnie tez znikly..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 hehe no i widzisz niema sie cos przejmowac bo niema czym!!! Ja zaraz ide sie zbierac do pracy bo kawke juz wypilam:) bede wieczorkiem :D milego dnia wszystkim zycze:) Rea Pati gdzie jestescie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Baby wstawac... dzis mam niemoc do pracy... przyjechalam pociagiem zimnica jak sie masz.... ja juz chyba autko wyciagne... ale te korki.... te cholerne korki.... bleeee juz czuje ze mam dreszcze...................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 FOczki____ ja ledwo żyję hihi wylazłam dopiero z dolnej kuchni... musiałam powkładać do osobnych skrzynek warzywa i owoce, które ze wsi przywiozłam , zrobiłam likierek malinowy, tzn. część jest zrobione- reszta wymaga czasu ... suszę grzybki.. niestety nie wiele, robię maliny uffff a na dodatek chyba jakas grypa mnie nabiera. Mój eM sie rozchorował - właśnie był u lekarza, dostał antybiotyk i tydzień wolnego :) Fajnie :) :) :) zaopiekuję się nim troszkę wróciłam wczoraj wieczór ale już nic nie pisałam , poczytać tez nie było czego za wiele :( a dziś jakieś pustki ???? czemu tak ??? FOLIKU____ @ niestety nie ma i zaczyna mnie to martwić, bo myślałam że jak popracuję przy kopaniu ziemniaków to będzie wszystko oki...a tu nowy problem :( nawet mnie brzuch przestał boleć :(czasem coś zakuje i tyle zimno mi strasznie, pewno z eMem się będziemy kurować hihi zaraz idę do piwnicy po moje specjały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Patrycja to bryk do M-a i przytulanki mocen zawsze w 2 cieplej.... A @ moze moze.... jakis tescik.... a moze poprzedni byl za wczesnie.... no no.... To sie troche narobilas na wsi co.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Foliku___ oj narobiłam się ...chociaż eM gonił mnie do domku ale od czasu do czasu to sama przyjemność...wiesz tyle wszystkiego nawiozłam, że od raniutka robię... głóg i dziką różę muszę zmrozić, czarny bez już się klekocze ale daję rady...właśnie byłam po syrop z mniszka ... pyszny... hihi prawie jak pszczółka jestem - mogę Cię kochana poczęstować, żebyś katarku nie miała po tym porannych pociągowych przejażdżkach :) Teścik hihi żadnego teściku....jeden chyba robiłam w 27czy 28 dc drugi w 32 dc...limit na ten m-c wyczerpany...chyba przekwitłam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 co za nudy i jakies przerwy na wejscie na topik były... wrrr.... aj sie dzis troche napracowałam... Patrycja to tymi smakami co tam upitrasilas lecz M-a A co przewkwitania to wcale sie nie smiej... juz slyszlam przypadki ze w wieku 35 babki nie maja @ cholera trzba sie spieszyc... ale ponoc to dzidziczne a maja mama miała 55 lat wiec jeszcze mam troche czasu.... ufff ales mi stracha narobila.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Folik, teoretycznie progesteron po owulacji powinien wzrastać, bo gdyby doszło do zapłodnienia, to on podtrzymywałby ciążę. Może zrób to badanie? Moja dzidzia Was pozdrawia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Foliku___ ale tu nic do śmiania nie ma ...czasu coraz mniej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Przepraszam.....szukam Foczek.....czy wszystkie wybyły na grzyby???? gdzie Wy jesteście??? normalnie wstyd :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 KOzy:) a co to było dzisiaj z forum - nie mogłam wejść cały dzień - roboty konserwacyjne - archiwizują nasze chlanie i ploty?:) Ania - ja nie wiem, do kogo ty dzisiaj pisałaś....;) Lola musi chyba tobie przetrzeć monitor! Pati, to co grzybków nie ma??? Folik - a jak tam twoje prace nad mega brzuchem??????? U mnie dalej nic. Wydaje mi się, że test zrobiony w 36 dc powinien być wiarygodny.... jest 40 dc i cisza kompletna, nawet nie czuję jajników - jeżeli ktoś tu w tym towarzystwie przekwita - TO JA!!!!!!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Pati - nasze jajniki są w Z M O W I E !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 REA____ u mnie też cisz.... Ty zrób jeszcze jeden test... ja już nie będę muszę się do gina wybrać w następny wtorek, może coś złego się dzieje :( albo... zmówiły się faktycznie z tymi Twoimi i lecą w kulki hihi nabiera mnie grypa - raz mi zimno raz gorąco...ale nie dam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 REA___ i jeszcze ja...ja!!! ja też przekwitam...na dodatek mamtwardy brzuch....:( RATUNKU>>>>>>>>ma ktoś na pozbyciu @ ???? ja już będę grzeczna , obiecuję ale chcę @ buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :( jedyne co mi jest to...nie umiem tego określić...tak jakbym miała ...hmmm...zapalenie pęcherza czy..sama nie wiem....boli mnie czasem ta kość około...wejściowa hahah nie wiem jak ona....aaaaa łonowa chyba się nazywa.... ;) może ja mam osteoporozę hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Hejka. Pati i Rea skoro tak czekacie na swoje @ to mogę wam oddać moją @ co mam dostać za 2 tygodnie hehe :p :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyjaciel. Napisano Wrzesień 21, 2009 A dlaczego mam szukać pracy skoro już ja dawno znalazłem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 A tak w ogóle to u mnie .................. nic nowego hehe. Córka po anginie, ja dziś w pracy po opiece dwudniowej. I życie w kółko znów się kręci. Wkurzają już mnie te reklamy na stronie, wiecznie trzeba coś zamykać żeby coś przeczytać. Folik napisz coś więcej o tej diecie Twojego szwagra, ciekawe, ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ok spadam nie będę sama do pomarańczy gadać. Pa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 22, 2009 Fiu fiu ale sie rozpisujecie na forum... hmmm normalnie masakra... wchodze poczytac a tu nudy nudy.... te dwie bez@owe sie schowały.... do lekarza biegiem niech Wam dopomaga... kurna takie starsze Panie a takie nieregularne cykle jak u dojrzewajacych kobietek hehehehe... Patrcyaj REA do lekarza sio!!!... A co mojego odchudzanka Ewika... Ano juz jestem troche na tym i na razie moze byc... ogolnie nie laczyc zero pieczywa białego.... rano przewaznie serek danio jogurt - do wyboru pozniej ja pije kawe z mlekiem pozniej serek wiejski z pomidorem np. dzis.. a na obiad ok. 14 ja mamdzis kalafio marchewke i pieers z kurczaka.... ok. 16 jabłuszko i jak dojade do domu to 5 kanapek z pieczywa chrupkiego sonko.... zytnie z pomidorem ze 2 3 z serem zoltym i ogolnie herbata bez cukru woda... Ale mozna na obiad normalny np paniewany kotlet schabowy mozna mielony zmazony byleby jedynie z salatkami a nie z ziemniakami.... a ziemniaki mozna a co nie byleby same.... np. jutro bede iec same zeimniaki na obiad.... i tak zmiennie sereki jogurty na to sniadanie... od czasu do czasu plasterki wedli mozna.... ale wiczorkiem raczej wedliny z kanapka niet... mozesz np. makaron jesc ale tez sam na obiad... oj byleby zjesc nie laczyc i efekty beda na pewno... i zero slodyczy na poaczatku a pozniej mozna jedno ciastko dziennie tak po 1 miesiacu .... oj sie opisalam i znowu zlinczuja mnie ze o dietach pisze wiec jakby co to napisze ktory dzien cyklu.... u mnie.... 12 dc staranek nie bylo bo nie chce mi sie.... 14dc czyli pojutrze ide do gina zobaczy co pecherzyki robia... jakie duze powiem o kresce.... i ide z Mem a co.... ufff sie napisalam ze az paluszki bola wiec zaraz biegiem ide po kawe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach