Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Hej Foczki___ jestem... właśnie pokłóciłam się z eMem, bo pali papierosy jeden za drugim ,jakby coś go opętało mnie aż na wymioty drze :( U mnie 42dc i niestety cisza...jeśli chodzi o @ a poza tym rzygam jak kot :( ale wiem skąd to się bierze... bo ja zawsze tak miałam jak dłużej nie przychodziła @ albo grypę żołądkową złapałam...tempa dziś rano 37 ale na pewno od tego mijającego przeziębienia mnie jeszcze trzyma ... Spacerku___ :( ratuj mnie biedną :( tak mi strasznie niedobrze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Patrycja, znowu to samo. Nie pierwszy raz już masz te wymioty i zawsze wtedy spóźnia Ci się okres. Byłaś u lekarza? Nie wiem co Ci doradzić na problemy żołądkowe, bo pewnie sama lepiej wiesz co robić. Mi pomogło Rennie, mięta i suchary. A Twój chłop powinien przestać palić, bo to na pewno Ci nie pomaga. Co robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Spacerku__ właśnie wróciłam z kibelka :( mój eM sprząta a i ja się powinnam ruszyć tylko tak mi niedobrze , ze bleeeee.... fuj... :( zaraz idę zlać sok z aronii bo wreszcie całkiem wyparuje :) a Ty Słonko jak tam ? Niunia grzeczna dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Mój pasożycik nie dawal mi spać, a właściwie oba moje pasożyciki:D Dzidzia chyba zasnęła teraz, bo jej nie czuję. Fajnie rozrabiała rano. Ona ma swoj harmonogram... Lepiej się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Cześc babeczki. Pati co to sie dzieje z Tobą widze że znów @ poszła na wagary i znów Cie męczy. Może powinnaś zrobić badania hormonów może one dają Ci w d..e???? A mi antybiotyk nadal nic nie pomaga i chyba bede musiała mocniejszy wziąć bo sie inaczej wykończe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Beatko, w ciąży tak chorować... Nieciekawie. Jak znosi to dziecko, skoro sama czujesz się bardzo źle? A może zrobimy jednak wypad do klaudii i zerwiemy jej tę kostkę sprzed domu?:D To na pewno poprawiłoby Ci samopoczucie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Beatko___ Kochana ...widzisz znowu sie podziało...źle jak przychodziła a teraz jeszcze gorzej, jak jej nie ma :( ale cóż...czekam cierpliwie do wtorku. Jestem jak balon a zgaga mnie zżera całkiem ... A Ty Skarbie jak się czujesz? Bidna jesteś, bo chorujecie oboje - Ty i dzidziuś ...ale maleństwo ma taki płaszczyk ochronny :) a tak właściwie...to grypa u Ciebie czy coś poważniejszego? Gardło też Cie boli? Spacerku___ ja nadal zdycham ,chociaż po obiedzie wymioty mi przeszły ale mam znowu takie wzdęcia, że masakra jak nie urok... to.... :( i tak w kółko. A Wy Foczki co robicie ciekawego ??? LOLKA____:) przywołuję do porządku!!!! wracaj szybko :) REA___ na dobre się zaszyła...może już serduszko słyszała na USG ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 Hejka laseczki. Co tam słychać? U mnie dzionek spokojnie mija. Niedziela jak zwykle raczej nudna. Do południa leżenie w łóżeczku, w między czasie śniadanko - mój M dziś zrobił :). Potem spacer w parku z psiurem, obiad i teraz serialowy czas w telewizji. I tak minie wolny dzionek. A u Was? Zapewne wszystkie zaszyły się w domu...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 UUUUU... ja miałam nadzieję, że coś poczytam ....a tu taka cisza....:( jest tu ktoś ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Hej Foczki :) miłego dnia życzę :) Gdzie Wy jesteście ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 hej laski..kupilam test..ale nie wiem kiedy zrobie...korci mnie,ale boje sie ze znowu nici i pewnie tak jest ale chce miec pewnosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Chciejka ____ dzięki za sms-a :) a który to dziś dzień cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Witajcie Babeczki? Wow ale tu puściutko:( Gdzie jesteście???? Ja dziś umieram tak mnie głowa boli już nie wiem co wziąść. :( Apap nie pomaga a innych leków nie mogę.... A jak u was po weekendzie? Pati jak zdrówko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Witam lalki.... Faktycznie jakas cisza opetala topik ale ja chociaz przywitam sie z Wami... Chciejka który dzien cyklu.... jak juz czas to sikaj... a co sie meczyc bedziesz i ewent. @ przedluzac nerwami... a tak bedziesz spokojna co jest grane... Patrycja - to niedobrze ze nie masz@ jesli oczywiscie dzidzi nie ma.... cos trzeba temu zaradzic.... lekarz sie musi chyba tym zajac... A ja ide do gina dzis zobaczyc czy pekaja mi pecherze... jesli nie uda sie to chyba ide do innego gina... popytam kolezanki moze cos doradza.... i nie bede mowic ze staram sie rok... a dwa lata moze inaczej podejdzie.... bo ten twierdzi ze wszystko ok i bedzie niebawem dzidzi.... a tu ani widu ani slychu.... buuuu..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 NIKAMO___ kochana mnie tez głowa boli ...widocznie taki dzień :( ale spróbuj pomasować miejsce pulsu tylko tak silnie, żeby Cie bolało aż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 A jak się czuję...coś Wam powiem... tylko bez gratulacji proszę hihi robiłam w 35dc test i wyszedł negatywnie...więc go szmyrgałam gdzieś w sypialni... wczoraj tak patrzę....a tam dwie kreski... niestety nie wiem czy one się pojawiły w ten dzień czy to jest błąd...z eMem raczej obstawiamy tą drugą wersję ale jutro idę do lekarza... Dziś 44dc , tempa 36.9 - ale może to z przeziębienia, które przeszłam...nic mi nie jest prócz mega...zgagi i wzdęć ale te drugie mam od 2 m-cy... eM stwierdził, że częściej biegam do ubikacji, no ale jak się chce czegoś dopatrzeć to się zobaczy.... no i brak @ Wczoraj byliśmy w lesie... myślałam , że jak się zmęczę to ta wielebna @ przyjdzie ale ...owszem zaczął mnie troszkę boleć brzuch i tyle reakcji ze strony organizmu aaaa...dodam, że ta kreska druga ...owszem jest ale bardzoooooo blada i nie nakręcam się...teraz z eMem w miarę trzeźwo do tego podchodzimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Pati Kochana nie gratuluje i nie zapeszam ale trzymam mocno kciuki aż kostki bolą!!! Zrób sobie betę bo to bedzie najbardziej prawdopodobne.Ale nawet nie wiesz jak bym chciała żeby ta kreseczka okazała sie fasolką!!!! A nazbieraliscie grzybków? Bo mój tato był wczoraj w okolicach straszydla i niec nie znazbierał za to kuzynka przyjechała z Ozanny z pełnymi koszami!!! Ja strasznie chciałam sie wybrac ale poki nie mamy samochodu to jestesmy udupieni na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 NIKAMO____ na grzybki zawsze możemy razem się wybrać...to po pierwsze.... po drugie...koniec z betami , testami i innymi....jutro zobaczymy ... ale trochę się martwię , bo nici z pracy jakbym zaszła w ciążę ...więc uczucia mieszane... strasznie mi niedobrze Moniś...:( ale... to normalne u mnie jak spóźnia się @ to zawsze tak miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 NKAMO___ my byliśmy za Sokołowem ....ale wyjechaliśmy hihi o 11 bo się źle czułam... no dużo nie nazbieraliśmy.... około 20 podgrzybków i dwa borowiki.... kilka kozaczków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 NIKAMO___ ja nie wierzę, żeby się udało chociaż dwie kreseczki na teście zawsze chciałam zobaczyć, więc marzenia na ten rok zrealizowałam...a znając życie jutro rano @ zawita, bo mnie coś pobolewa brzuch. Staram się jednak tam nie grzebać i nie macać , w każdym razie szyjka jest bardzo wysoko ...a śluz taz biały raz lekko żółtawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Pati na grzybki to my zawsze chetni:) Masz racje poczekaj do wizyty u lekarza ! A do kogo idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 u mnie 27 dzien ..test zrobilam i tak jak myslalam ...kaszana nic.... jest 1 krecha :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Patrycja - nie ma co gdybyac ja nie nakrecam nikogo bo juz sama doswiadczylam dwóch kresek... (nie ciazowych) i ja na Twoim miejscu powtorzylabym test... i jak maja byc II kreski to juz beda.... oj to Twoje rzyganie mi sie cos nie podoba... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ferminaa31 Napisano Wrzesień 28, 2009 hej Dziewoje! kurde Pati, to byba byla niespodzianka!:) I podziwiam Cie, ze w takiej sytuacji test, beta nie kusi! a nie kusi?????? Zrob, dla spokoju, pewnosci! Foliku, jak czytalam wyniki Twojego Mam, to tez pomyslalm, jak Twoj gin, ze tego "materialu" spokojnie starczy na wszystkie strajace sie z forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ferminaa31 Napisano Wrzesień 28, 2009 PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL AsiaAaK............... ???...........28......... ..20........10 Lola83-1.............???..... .23-28...nie...26..........13 Patrycja75...........16.09.......32-34.......już nie.......uuuuu POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKl Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............33.....30.09.....08.11.09..... .......25 chlopiec Animonda.............23....22.07......10.11.09....... ...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach.31....01.10.....11.12.09............22......K. Fermina30...........25......19.10.... 05.01.10.... . ……..31 .chłopak Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............18......03.09....03.02.2010 . .....26..........? Anka323..............21.......22.09.......29.01.10... .....24........M Nikamo74..............17.......2.10........01.03.2010.. . ..35....... nikulam..................12......02.10.....01.04.201 0.......31...... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................13........27.08.........11.03.201 0 ........27. Nowa81................7.........15.10........11.05.2010. .......28....? Orcio...................???...........???........ ....30........6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Pati wyslalam smska do Ciebie ale nie dostalam potwierdzenia....sprawdz tel... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 NIkamo___ idę do dr Skręta do tego, do którego chodziłam prywatnie o ile mnie zapisze, bo do niego dzwoni się na kom. po godz. 19 a jeśli mnie nie przyjmie ??? to do twoje lekarza długo się czeka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Pati Skęt jest dobry. Nie wiem jak do mojego ale chyba troszke się czeka choc On przyjmuje codziennie wiec spróbuj. Dorski= Mediciom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 Chciejka___ Niunia za dwa , trzy dni zrobisz kolejny i czym się martwisz? Może za wcześnie? jakie Ty masz długie cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 28, 2009 FERMINKO___ na prawdę nie kusi, bo ja nie wierzę w cuda już dawno...a naoglądałam się tyle jedno kreskowych testów, że mnie po prostu nie ciągnie...jeśli jestem to za tydzień też będę a jeśli nie to jutro da mi gin jakieś tabletki na wywołanie, bo bardzo źle się czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach