Nikamo74 0 Napisano Marzec 30, 2011 Rea ja Cie biedactwo głodne moge rosołem nakarmic,niestety reszta to jedzonko dukanowskie. Co do zbieractwa domowego to jestem mistrzynią;),Tesc przy przeprowadzce sie tylko zastanawiał gdzie ja to wszystko pomieściłam/ A co do drugiego dziecka to chyba jest jak z tatuażem zrobisz jeden i już myslisz o drugim ha ha . Choc po dzisiejszym popołudniu to nie wiem czy ja dam rade z dwójką....mój Michała robi się tak potwornie niedobry że już nie wiem jak mam reagować.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 30, 2011 Hej hej sorki Rea ze zostawilam Cie z pustym talerzem ale poszlam powoli zbierac te graty hehe i juz mamy 3 pelne pudla plus caly boks dachowy.A gdzie tam jeszcze tv,kino domowe,ciuchy i wszystko z kuchni garki szkliwo ale mam nadzieje ze sie spakujemy do auta hehe. Teraz Ci moge zupke podgrzac bo jeszcze jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Marzec 31, 2011 Rea---mala raczej alergii nie ma,ale gwarancji nie mam.Zycie malzenskie roznie :P ogolnie nie jest zle,nadal sie docieramy i czasami musze M do pionu postawic.Nie ukrywam,ze na poczatku prawie wcale nie pomagal przy malej,ale teraz to sie zmienilo. Tesciowa nie interesowala sie ciaza i teraz jest podobnie.Byli u nas 3 razy!!! i my u nich tez chyba 3,powiedzialam ze moja noga tam nie postanie jezeli oni nas nie odwiedza.Byli tydz po nar Agi,pozniej na chrzest(Aga miala 4 tyg) i ostatnio chyba 2 tyg temu.My bylismy ostatnio na dzien babci i dziadka 21 stycznia,dalismy prezent to nawet malpa nie podziekowala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 31, 2011 Hej hej Chciejka:) I jak tam? odezwiesz sie na gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Marzec 31, 2011 Halo, hej, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Folik33 Napisano Kwiecień 2, 2011 Witam babony...!!!! Tu Matka Polka - jak to Rea napisala.. hehehe ano tak jest ale wracam juz do zywych. Mała konczy 6 miesiecy 10 tego wiec duza juz dziewucha i duzo uplynelo juz czasu jak mnie nie bylo wiec nie wiem od czego tu zaczac pisanie... to wiec w skrocie... : mam neta bede dostepna juz ale wiadomo raczej wieczorami jak mala zasnie... (neta mam bo mi teskno za Wami itp), jak pisalam mala ma 6 miesiecy prawie, podobnie jak Chciejki jest na cycu caly czas plus dostaje jakies zupki, je dorze, spi jeszcze lepiej, jak na razie nie choruje i jest bardzo spokojnym, dzieckiem (jak mamusia) hehe... prawie siedzi ale jeszcze dyla na boki wiec pewnie jeszcze ma czas z tym siedzeniem... A jak widzicie jest prawie 4 ale wcale nie musze wstawac do niej jedynie co to cyc wola (mleko moge sprzedawac hehe) zeby dac malej jesc i tak w polsnie ją karmie... ale niedlugo zakoncze to bo mi szkoda ja tak troche wybudzac by jadla... (kurde a mialo byc w skrocie...). no jakos taka godzina jest ze nie wiem co Wam napisac.... moze jutro dokoncze, w kazdym razie zyje i wracam na forum.... cdn... ide spac bo stary sie ze mnie smieje ze wale w klawiature.... (ale wiecie ja o 6-ej nakarmie i do 10-11 spimy razem) tzn ja i mała a stary do roboty, pracowac na nas ktos musi :) poczytam co u Was bo jestem do tylu i to baaardzo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 to bylam ja bo hasla zapomnialam :( juz nie ta pamiec... kurde :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Largo507 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 starośc nie radośc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Dzień doberek :-D Witam w sobotni poranek i zapraszam tak od rana na kawusię..... Ktoś chętny??? Folik - no witaj Kobieto, koopę lat. Widać spać nie możesz....:-P A co u pozostałych szanownych Pań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Ja też żyje alenie mam czasu ostatnio pisać bo ciepło ślicznie i spacerki nam w głowie. Arturek jak idziemy na spacerek to woli na nożkach chodzic niż we wózku :-D jest małym baciarem tylko oczka mu latają co ma wykombinować co zwalić i zepsuć. Folik no ja o tej godzinie to niewiem ze żyje śpie jak trup i pogratulować grzecznej córeczki. He he to kiedy następne????????????????????????? Bo tu juz dziewczyny następną ture w starankach robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 FOLIK Super ze sie odezwalas wszystkie sie martwilysmy o Ciebie tzn o Was ze sie nie odzywasz!!!! Wlasnie pije kawke jesli ktos chetny to zrobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 witam z samego ranca hehehe - my wlasnbie wstalysmy tzn o 10-ej i tez spijam kawe tyle ze inke mleczna bo karmie... ale wybieramy sie na spacerek bo ciepelko choc jakies chmurki widac ale idziemy- pozniej sie odezwiemy jak mala bedzie drzemala bo teraz mnie drapie zeby sie z nia bawic - zawsze tak robi jak chce na siebie zwrocic uwage...a! babki a ktora teraz zaciazona bo tego nie wyczytalam... a co drugiego dziecka - to ja jeszcze @ nie dostalam wiec u mnie kiszka na razei choc do ukonczenia roczku nadal mam karmic wiec pewnie @ sie nie pojawi... kiedy dostawalyscie @-szony po porodzie....??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 2, 2011 Cześć, Folik. Ja dostałam okres mniej więcej 3-4 miesiące po porodzie. Karmiłam prawie 4 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Folik ja dostałam @ jak Artutek miał coś 3 miesiące (chyba) ale ja karmiłam 6 tygodni jak córcie karmiłam piersia 8 mesięcy to mała miała 7 miesięcy jak dostałam @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Folik---jak wiesz ja nadal karmie piersia a @ dostalam jak mala miala chyba 4 miesiace.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Hello Chciejka:) Co slychac???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Hej Kobitki :-D Co tam u Was słychować....jak zdróweczko? Ja miałam dzisiaj dzień lenistwa, byłam sobie u fryzjera, szczeliłam nowy fryz....tak na wiosnę :-P Chciejka - jak Agniesia się czuje, jest już lepiej? Folik - i gdzie ten Twój powrót? hmmm Rea - to pewnie utonęła w książkach lub gazetkach typu "CZTERY KĄTY" dalej się borykasz z meblowaniem, pewnie nie? Nikamo - jak Ci się mieszka na nowym mieszkaniu? Katie - co z Tobą, jak Maluch? M_M - jak Przemuś, co u Was..... Lola - spakowana już? tak na tip top... Chmurko - robimy tabelkę staraczek??? Ja zaczynam kolejny cykl, w niedzielę dostałam @. Jakoś tak przyszłą prawie w terminie....W piątek 15 idę do ginki - zobaczymy co wymyśli....:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Wcięło mojego wcześniejszego posta :(:( Ferminko - zapomniałam o Tobie....podczytujesz??? Jak Jasio? Orcio - a Ty to już dawno zaginęłaś w akcji! :( Co u Ciebie i córci.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Dorcia Cos ty jeszcze nie dopeiro w pt przed wyjazdem tak na tip top hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 No proszę Cię :) czemu tak późno? Zdążysz ze wszystkim? Chociaż z drugiej strony ja też tak wszystko odkładam na ostatnią chwilkę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 a nie bedzie pozno tzn ja bym wolala wczesniej ale M mowi po co ze wystarczy 2-3 dni przed i odrazu do auta pakowac.Wyslij ta fotke na nk!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Lola - no jak uważacie :) no nie wyślę teraz, bo nie mam pojęcia jak ją wrzucić....poza tym nie wiem gdzie mam aparat teraz :( a do telefonu brak mi kabla usb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Uhm no oki dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Obiecuję, że jak będę miała M w domu to pochwalę się nową fryzurką :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Witajcie:) Foliku nareszcie się odezwałaś:) Matko Polko to co zaczynamy staranka o drugie? ;) Ja @ dostałam 7 miesiećy po porodzie jak już zaczęlam wprowadzać nowe pokarmy. My włąśnie jesteśmy po trzydniówce weekend z temp 39-40 stopni no i spanikowałam bo to pierwsza choroba Michasia. Ale już wszystko ok i mały dokazuje jeszcze bardziej. Dorotko noo tez chce zobaczyc nową fryzurkę! Prosze jak na wiosnę kobitki szaleją! Rea a Ty co tak znikłaś ,tylko nie mów że się uczysz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 NIKAMO Uuu to nie dobrze ze Michalek chorowal napewno to przezylas jak pierwsza choroba,ale dobrze ze juz po wszystkim:D A gdzei Wy sie podziewacie????? Hallloooo Kawka czeka!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Lola, dawaj kawe, nie marudz! Zadam kofeiny natychmiast!!! Nikamo, nasza mała też tylko złapała trzydniówkę (2 razy), a poza tym zdrowa:D Oby tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Kawka juz podana rozpuszczalna z mleczkiem i slodzikiem,albo fusiara albo cappucinko co wolisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Lolcia ja tez kawkę -czarna ze słodzikiem. Kurcze Spacerku dwa razy ? a mówia że trzydnówke się przechodzi tylko raz.... Młody spi ,czekam na przebudzenie żeby wyruszyc na spacerro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Dzien dobry... No jaaaaaaaaaaaaaaa nieeeeeeeeee mooooooooooooooogeeeeeeeee!! Folik wygrzebala sie z pieluch i zajrzala do nas :D No jak milo :) Ja jeszcze w pizamie siedze.Zaraz ide ogarnac siebie,kuchnie i na spacerek :) Rea maila mi podaj to Ci cos fajnego o kotach wysle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach