M_M 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Nikamo, do mnie pomału zaczęło docierać dopiero w 7 tygodniu, jak usłyszałam bicie serduszka, potem wyraźnie w 13 tc bo wtedy było wyraźnie widać dzidziusia, jak fika koziołki, a na 100% tak około 16, kiedy poczułam pierwsze ruchy :) tak więc cierpliwości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 nic mi sie nie pomylilo kochana, niech pija baby, tomoze zaczna wiecej gadac jak nawilza usta bochyba sie zeschly :) a czwartek piatkowi nie powie i sobota tez sie nie dowie :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Taak one się najadły sernikiem Rei i zamilkły...a moze im zaszkodził?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ano pewnie tak ,brzuchy pelne i cisza :) MM a na kiedy masz termin porodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Albo siedzą cicho w kącie i jedzą sernika po kryjomu! he he he :) Kate, termin mam na 14 listopada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 MM juz napewno znasz plec dziecka macie juz jakies wybrane imiona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Kate kochana, nie znamy płci i nie chcemy znać-oboje wolimy niespodziankę :) A imiona omawialiśmy, więcej mamy typów dla dziewczynki (mnie się jednak wydaje że to chłopczyk!) ale zdecydujemy się na pewno dopiero po porodzie :) Zresztą, co chwilę coś innego mi przychodzi do głowy ;) Powiem tylko tyle,że nie chcemy ani super nowoczesnego imienia, ani staropolskiego :) Nic więcej nie powiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 A teraz już niestety, muszę lecieć do domku, bo obiad sam się nie ugotuje (chętnie też na jakiś czas przeniosłabym się do kogo, żeby nie musieć pichcić codziennie-co Ty na to Rea?) :) A poza tym muszę ogarnąć mieszkanie, bo ostatnio trochę zaniedbałam porządki (pogoda tak na mnie działa) a jutro, w sobotę i niedzielę nie będzie na to czasu, bo mamy Mistrzostwa Polski Młodzików na basenie w Ośw, a nie pisałam Wam wcześniej,że jestem sędzią Polskiego Związku Pływackiego (od niedawna już 1. klasy!) :) To tyle chwalenia się, lecę, 3majcie się cieplutko i do zobaczenia, mam nadzieję,niedługo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 hmmm tajemnicza kobieta z ciebie MM, no ale to jest indywidualna sprawa kazdego :) na wszelki wypadek pokup troche ubranek rozowych i troche niebieskich :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Widze ze rozmowy tutaj trwaja a to dobrze. Milego dnia zycze.Bylam dzis na zakupkach pokupilam troszke rzeczy i mi zlecialo,a jutro jedziemy na wycieczke do Polnocnej Irl czyli UK. Wlasnie pije kawke a zaraz ide sprzatac autko bo em bedzie trawe kosil. Pozdrawiam:D Ciebie Kate tez!!!!! zlosniku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Hej Babolki. Ja po pracy i robie obiado-kolacje. M dzis dluzej w pracy..Spece byli naprawiac pompe w jego cysternie..Naprawiali 2 razy,wczoraj samo szefostwo firmy serwisowej przyjechalo i pompa dziala dzis przez 5 min..i przez to jest 3 godz w plecy.Godzine,bo musial wrocic do mleczarni zmienic zbiornik na zapasowy,ktory jest mniejszy i pompa w nim pompuje duzo wolniej... M straaaaaasznie zly.Jak go znam to przejdzie troszke jak dobrze zje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Hejka wszystkim! Ania - dobre żarełko zawsze jest kojace na nerwy po pracy! A co tam pichcisz, jak mogę zapytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annolia 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 W niedzielę jedziemy w Tatry. Niestety nie będzie zdobywania szczytów, bo nie wiem czy przypadkiem już ktoś mi się nie zagnieżdził w brzusiu. Wjedziemy tylko kolejką na Kasprowy i przejdziemy w kierunku Świnicy. Kiedyś taka "turystyka kolejkowa" to byłby dla mnie "gwałt na górach" :) Popatrzcie na co mi przyszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Hej!Spałam 2 godz.po południu i wyglądam beznadziejnie...blada,oczy jakieś błedne bez życia i zero energii bleee....Ciągle bym spała i nic mi się nie chce jak nie ja.Chyba dzidziuś rośnie że tak mame wykańcza... Annolia jak Ci fajnie też bym w góry pojechała ale na razie moge pomarzyć.Moze w sierpniu się uda wyskoczyć nad morze na tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Ania to nie M_M leżała po spacerze tylko Meg w pierwszej ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Annolina Gulasz zrobilam eMowi,bo on zawsze mowi,ze nie wazne co na obiad,tylko zeby bylo miesko ;) Klaudia aaaaaaaa no wlasnie nie bylam pewna kto to pisal,a przyznam sie,ze nie chcialo mi sie szukac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Hej Foczki____ co tu taka cisza ??? BEATA____ poczta na NK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Pati już ide na nk właśnie weszłam na komp i musze lecieć jeszcze do sklepu hi hi ale wnet bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Pati poczta NK :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 BEATKA___ poczta NK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 uuu toscie sie rozpisaly.... a gdzie strazniczka Lola? Lola nie spij ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 No właśnie co to za sekrety?piszą na nk a na topiku ciszaaaa.... Lola może właśnie się przytula z eMem a co jej wolno bo ja np.mam od gina zakaz buuu.....juz mi sie tęskni.... Idę spać z tej zgryzoty.... Dobranoc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Hej laska przytulanko bylo wczoraj a teraz siedze na kompie i czytam a jutro jedziemy na wycieczke takze nie bedzie mnie caly dzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Klaudia____ witaj kochana :) nie... żadne tajemnice... tylko miałam kilka pytań do Beatki odnośnie mojego wyjazdu w góry hi hi ot całe tajemnice :) Wiesz a nóż jakiś cudowny strumyczek - dzieciodajczek hi hi może bym wreszcie coś poczarowała skoro ma to być na luzie i bez badan , starań itd.... hi hi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 KLAUDIA____ jedziesz z nami??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Patrycja zycze owocnego wyjazdu:-) a ja sie zbieram do kapania i spac.jutro przed wyjazdem jeszcze zagladne.papa wyjezdzamy gdzies kolo 9-10. takze dobranoc.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 KLAUDIA____ a ... przecież nie dało mi dziś.... bo... kajet z zapiskami wyniosłam do schowka do auta :), żeby mnie nie korciło :) ale dziś szukałam chusteczek... i ... wiecie ... kochane Foczki... jak to jest... tak mi jakoś ręka poleciała :) :) 20dc wypada w poniedziałek...a eM od wczoraj naciskał jakoś podświadomie chyba, żeby wrócić w poniedziałek :) No wiec Klaudia... wiesz... jakieś fluidy dodatkowe by sie przydały... no i beta od brzuchatek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Loluś___ dzięki Słoneczko :) ja Tobie tez życzę fajnego wypoczynku a powiedz jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Pati ja sie czuje nawet dosc dobrze przestalam myslec na gwalt o dziecku i juz lepsze samopoczucie.Teraz mysle gdzie by tu pojechac odpoczac.Myslelismy Grecja albo portugalia ale narazie jeszcze szukamy.a jutro jedziemy troche pozwiedzac Irl polnocna czyli UK . dzieki za pamiec:D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Dobra ja znikam.dobranoc wszystkim.papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach