REA_ 0 Napisano Luty 28, 2011 homo - matko:) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 28, 2011 Rea- co ty kobieto,jaiego maila???? nie mam zadnego maila do ciebie!!! skad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 28, 2011 no zniknął mi, bo pokazywał się automatycznie - ale mam maila: rea.forum@poczta.fm - pisz w potrzebie! ale z HOMO nie zaradzę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 28, 2011 ło matko - nie ode mnie, miałam adres zawsze przy nicku więc mogłaś pisać o to mi chodziło babo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 28, 2011 Rea- a co w ogole u ciebie???? wlasna firma? czy co... jak z chlopem ci sie wiedzie??? a wy to zaprzestali sie starac czy jak-bo ja nie w temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 28, 2011 no jak masz być w temacie, skoro zamiast pisac na forum latasz mi po mieście? u mnie nic ciekawego, mamy ciągle firmę, mnie się już tu nudzi, wolałabym, żeby kto inny mi płacił zus :P nie mogą znaleźć żadnej fajnego roboty - jestem tym rozczarowana, myślałam, że oferty się posypią z nieba:((((( a chłopem, najpierw o mało się nie rozwiedliśmy, jak zaczęliśmy razem pracować, teraz już każdy wie gdzie jest jego miejsce - może lepiej - on wie :)))) przeraża mnie teraz widmo bobo, jestem wynudzona, finansowo średnio, potrzebuję własnej pensji - nie jestem nauczona pytać, czy mogę sobie kupić buty!!!!!! nie wyobrażam sobie, że teraz zachodzę w ciążę i siedzę następny rok w domu - chyba zajadłabym własne palce!!! jak tylko znajdę coś sensownego, umoszczę się i rozgoszczę z nową wizytówką, to wrocimy do tematu. teraz MAM URLOP :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Luty 28, 2011 Rea glodnemu chleb na mysli :) A mi chodzilo jedynie o serek HOMOGENIZOWANY ;P dla jasnosci ;) masz tu przepisy : http://dietadukanaprzepisy.blogspot.com/2010/10/kinder-mleczna-kanapka.html nie wszystkie rzecz jasna sa dozwolone w fazie I, ale tu masz na poczatek : http://www.dieta-dukan.pl/przykladowe-przepisy-fazy-pierwszej/ Ja wlasnie wciagnelam nalesniki z twarozkiem,mmmm mniam mniam Doszedl dzis prezent urodzinowy dla Sebkaod babci i chrzestnej-basen z pilkami..a dokladniej z 300 pilkami...Sebus zachwycony,az krzyczal jak zobaczyl tyle pilek. Zaraz ide wlosy wysuszyc,dam niuniowi jesc i pojdziemy na spacerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 28, 2011 urlop powiadasz:) to sie wybyczysz:) ale pogode macie w pl brrrr,a u nas na trawnikach uz zolte ,biale i fioletowe krokusiki kwitna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 28, 2011 Anka - no dobra, nie chcesz mi robić zakupów, mam SE sama - zobacze! piłki mówisz - sama bym popływała w takich piłkach :P kate - ty, ty, ty - a że u was żabami wali cały rok, to niby jest fajnie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Luty 28, 2011 Kate u mnie na trawniku kwitna prymulki,zonkile,bratki i krokusiki :) A dzis slonko piekne swieci :) Rea nie martw sie do Was tez kiedys wiosna przyjdzie...chyba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 28, 2011 :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Luty 28, 2011 u mnie też jest SŁOŃCE!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 28, 2011 Hello ooo widze ze tu ruch na calego:) To dobrze troche sie ruszylo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Luty 28, 2011 Witajcie Babolki:) Kurcze nie wkurzajcie z ta wiosną u nas zimno i wiatr że się z domu wychodzić nie chce!!!! Ewelka witaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Luty 28, 2011 A u nas w miare ciepelko zrobilam w prania dzis fajnie wyschlo wsyztsko na polu na suszarce bo slonko swiecilo,ale rano bylo -2 czyli w nocy bylo pewnie wiecej. A w tej chwili jest +9 takze spoko. Ale jakos spiaca jestem bo zjedlismy obiad i tak mi sie spac zachcialo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Luty 28, 2011 Kurcze siedze w necie i szukam mieszkania do wynajecia ,koszmar jakie ceny brrr ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelka 28 Napisano Luty 28, 2011 ja nadal nie zaczerniona :/. Dzisiaj zostałam ciocią- cieszę się ogromie, jednak serducho boli, że to nie ja zostałam mamusią :(, no ale cóż.. może i na mnie przyjdzie pora.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Luty 28, 2011 Nikamo a gdzie szukasz mieszkania??? bo jak w Katowicach to nasze stoi puste:):):) kupilismy je we wrzesniu i teraz czeka na wynajem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Luty 28, 2011 Uuu szkoda że nie mieszkamy w Katowicach:) ;) . W Rzeszowie niestety ,już mam kilka oblukanych jutro jedziemy oglądać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poetkam Napisano Luty 28, 2011 Poczytałam trochę - niewiele co prawda, ale chciałabym się przyłączyć do staraczek. Mam już sporo latek - 35, jedno dziecko, córkę 8,5 letnią Klaudię. Tak się staram "na raty" o drugie dziecko już dwa lata. Ale takich prawdziwych miesięcy starań do tej pory miałam może trzy. Póki co - planowany okres na czwartek - czuję, że przyjdzie na pewno, niestety... Jak się trzymacie psychicznie starając się? Chodzi mi o to, co robicie, kiedy przychodzi znowu ta koszmarna @ ? Pozdrawiam serdecznie. Poetkam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poetkam 0 Napisano Luty 28, 2011 "Zaczerniłam" się od razu :-) Pozdrawiam raz jeszcze :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Luty 28, 2011 Hej hej :):) Normalnie jestem w szoku. Nie było mnie kilka dni a tu tłoczno i gwarno się zrobiło!!!! :-D Super :) Wpadłam się z Wami przywitać i zmykam spać bo mam za sobą cholernie męczący i pracowity weekend... Witam Nowe Staraczki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Marzec 1, 2011 Witam z rańca:) Ja już od 6 na nózkach ,poćwczyłam godzinkę ,nakarmiłam mojego głodomorka i połozyłam go znów spać a ja chilkę mam dla Siebie. Poetkam witaj i powodzenia w starankach. Mysmy wczoraj z M stwierdzili że od sierpnia bierzemy się też za staranka o drugiego dzieciaczka. Komu kawkę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Marzec 1, 2011 Dobry dzień :-D Nikamo - ja bym poprosiła o białą kawkę z cukerem....Masz zapał do ćwiczeń?? Ja się muszę zgarnąć ale ochoty brak :(:( O to fajnie, że będziecie się starać o rodzeństwo dla Michałka :) A powiedz jak przygotowania do obchodów Roczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Marzec 1, 2011 Dzien Dobry. Ja pol nocy nie spalam,chyba jelitowka sie u mnie rozkrecila..koszmar... Nikamo witaj w klubie,to bedzie nas dwie :) Sebcio wstal o 7.30...ja teraz leze na kanapie i dogorywam...na nic nie mam sily,a dzis jeszcze do 23 w pracy.. Poetkam witaj, no ja Ci nie pomoge,bo ja @ dostalam tylko 2 razy..za 3 juz sie nie pojawila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Marzec 1, 2011 hej To może ja też zaczn sie starać tak do toważystwa :-D hi hi zartuje nie stać mnie juz na wiecej dzieci mam 2 zdrowe i sie ciesze a nie ukrywam ze jak bym miała wiecej kasy to bym sie postarała o córeczke ha ha no ale to juz nie dl mnie mam troche inne plany w moim życiu i niestety w nim miejsca nie ma dla większej rodziny. Kurde jak u mnie zimno rano było -15 brrrrrrrrrr jest 1 marca bogu dzieki juz wiosta tuz tuż miejmy taką nadzieje Kate , Ania zaraz Wam nakopie do tyłka jakie kwiatki co??????????? ale macie juz fajnie ja maże o takiej pogodzie i zebywreszcie nie trzeba było tak sie ubierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Marzec 1, 2011 Hello dzien doberek:) Ja wlasnie wstalam i pijemy z M kawke:) ale dzis pochmurno a mialo byc slonko,no moze jeszcze wyjdzie:) A gdzie reszta wstawac i pisac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Marzec 1, 2011 dzien dobry:) co ja slysze?????? druga tura staran startuje????? o ja cieeee ja na sama mysl mnie trzesie ( mam na mysli porod i ostatnie tygodnie ciazy brrrr) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelka 28 Napisano Marzec 1, 2011 Hej. U mnie dziś słonecznie a ja niestety w łóżku, moje przeziębienie mnie wykończy, gorączka, kaszel... Chyba w tym cyklu mogę zapomnieć o staraniach.... :( kolejny miesiąc- w plecy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka78 0 Napisano Marzec 1, 2011 A u mnie świeci pięknie słoneczko od samego rana....:-D ale na termometrze jest -12 :( No i gdzie ta kawa?? Zaraz mi głowa pęknie :( Poetkam - nie martw się, ja jestem 3lata po ślubie i staramy się praktycznie od początku i też diupa :(:( Ale mam nadzieję, że już niedługo to potrwa. A jak sobie radzę z @ - przyznam szczerze, że ostatnio baaardzo dobrze :-D Już mnie to tak nie rusza, ale były momenty, że było bardzo kiepsko!!!! Dziewczyny wiedzą coś na ten temat, no nie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach