Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glos rozsadku

dlugi czy krotki??? pomocy

Polecane posty

Gość glos rozsadku

drogie panie, czy lepiej zalozyc dlugi czy krotki rekaw. dylemat moj dotyczy spaceru w miejskim centrum handlowym w moich nowych spodniach marki nike, butach nike i skarpetach nike, spacer ma na celu zaprezentowanie nowej fryzury a'la obama tylko wlasnie...tylko czy wybrac t-shirt czy moze cos z dlugim rekawem zapowiadana temperatura to okolo 23 stopnie powiedzcie, co o tym myslicie? czy ktos mial podobne watpliwosci? pozdr :-)

Gość gfdgfg
ja pierdole gdyby czlowiek mial tylko takie problemy ...

witam:) hahahahahaha kurcze trudno rozkminić hmmmm. moze do tego jakaś lekka bluza też oczywiście nike i w razie czeko możesz przewieciś przez ramie:)

Gość glos rozsadku
hej nikus, wiedzialem ze moge liczyc na Twoja pomoc!!! to nic, ze nie jestes kobieta ;-) a powiedz, ta naklejka?? to jaka ma byc?? zeby tak wiesz z klasa a nie prostacko ;-) pozdr.

Jeżeli podobnie jak "barak" Jesteś ładnie opalony, to koniecznie krótki rękaw. Koniecznie.

Gość glos rozsadku
barak jest opalony??? hmmm...nie bardzo ten tego rozumiem ;-) pozdr.

naklejka hmmm. wiesz bardziej klasychnie wyglądał by jakiś wisior nike ze stali nerdzewnej np. kwasówki. naklejna raczej prostacko wygląda. zadzwonie do Jacykowa a on zadzwonie do Dody i coś się wymyśli:)

Gość glos rozsadku
no chlopie! super, daj mi znac, jak cos bedziesz juz mial nagrane :-) pozdrowka!

spoko damy rade. bo jak będie obciach to życ z tym nie będę mógł. ahhh ale się przejąłem tą Twoją sytuacją.... :) pozdrawiam

Gość glos rozsadku
juz naprawde mam dosc, zupelnie nie radze sobie z tymi problemami, jak nie sledzie to ten spacer, kurcze, zycie traci sens ;-) pozdr.

Gość glos rozsadku
o zesz ty! ja dlugo sie z tym meczyles????

to była straszna męka:( cały siedmiomilowy las się męczyłem:( a na końcu lasu stał Tołdi i wtedy zrozumiałem że to już koniec:( życie straciło sens:( już nie wiem ile czasu to trwa. Moja dziewczyna ciągle zbiera jagody...

A z tymi Twoimi śledziemi też bym poszedł na grzyby bo nie wiadomo co może dalej z tym być:( ehhhh gdyby tak hitler żył....

Gość glos rozsadku
hmmm..czyzby koledze sie troche poprawialo? :-)

patrząc na to co pisze to chyba jest gorzej hehehe ostatnie stadium napięcia przedmiesiączkowego:) a lepiej jest lepiej

\"dylemat moj dotyczy spaceru w miejskim centrum handlowym w moich nowych spodniach marki nike, butach nike i skarpetach nike\' spodnie NIKE, buty ADIDAS, skarpetki PUMA hahahaha ubierz sie tak:D Rzecz jasna spodnie nie za dlugie aby bylo widac jakiej marki masz skarpety hehe:P:P:P niktważny77 - mam podobny dylemat ;)

najgorsze jest to że zamkneli świstaka bo wiewiórka nakapowała że sreberka były kradzione:( AnGel- a jak Ty dajesz sobie z Tym rade?? I kolejny dylenat! Czy fryzura ala Obana będzie pasowała do odległości między nogawkami spodni a skarpetkami?

Emilka ooooo wlasnie.....dobrze,ze przynajmniej Ty o tym pomyslalas:):):) No wlasnie, jakiej firmy? No i jaki fason? :D