Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien osobnik zwany mężczyzną

Co to jest kobiecość?

Polecane posty

Gość Kobiecosc to
Sami - to naprawde byla tylko luzna propozycja. I tak jak pisze - nie chcesz to nie. Przeciez ja Cie za uszy na sile nie bede pchac w ramiona szukajacego. Zwlaszcza ze on sam chyba nie bardzo wie czego szuka i starsznie sie asekuruje. Za nerwowo reagujesz. Wyluzuj. Szukajacy moze byc dobrym materialem na kumpla. Nie musisz przeciez od razu dzieci z nim chrzcic. Kumpel - dobra rzecz. Zawsze sie przyda. Nie lubisz facetow - kumpli?

Gość Kobiecosc to
Luska - podrzuc linka do tej historii dziubusia please

Kobiecosc to--nie ,szukanie nie może być moim kumplem facetem czy przyjacielem,ponieważ on wszystkie moje posty łyka jak pelikan. Są faceci którzy znają sie na żartach inni nie/ nerwowo reaguje?po prostu nie lubię takich sugestii i tyle.

Gość Kobiecosc to
"on wszystkie moje posty łyka jak pelikan." przetlumacz na polski

Gość Kobiecosc to
Sami - tak juz z innej beczki - jesli na cos bardzo nerwowow reagujesz to zastanow sie dobrze dlaczego tak reagujesz. Czasami odpowiedz lezy w zupelnie innym miejscu niz sie tego spodziewasz.

na polski? tzn że wie jaka jestem chociaż mnie nie zna i czyta to co mu pasuje. Z reszą nieważne z jednymi facetami z kafe sie dogadujesz z innymi nie. My nie potrafimy i tyle. a kumpli mam realnych,wiecej niż kolezanek.

Gość kobiecość
tak cię podczytuję i stwierdzam , że ty jesteś albo dzieciakiem , albo masz coś z globusem nie teges przypierdoliłaś się sie do samicy i szukania z tym swataniem jak szczerbaty do ogryzania kości :D

21:36 [zgłoś do usunięcia] Kobiecosc to Sami - tak juz z innej beczki - jesli na cos bardzo nerwowow reagujesz to zastanow sie dobrze dlaczego tak reagujesz. Czasami odpowiedz lezy w zupelnie innym miejscu niz sie tego spodziewasz. wiem gdzie leży odp,gdybyś na żarty połączyła mnie z innym facetem obróciłabym w to żart,ale znam Szukanie,zaraz zacznie pisać ,że on nigdy ze mną /mnie itd mnie to już irytuje

Gość Kobiecosc to
Luska daj linka, bo ja nie znajde. W jakim dziale?

Szukanie to Ty myślisz ze jestem zarozumiała,a to nieprawda nie znasz mnie w ogóle,ale Ty i tak wiesz lepiej:P

Gość Kobiecosc to
"gdybyś na żarty połączyła mnie z innym facetem obróciłabym w to żart,ale znam Szukanie,zaraz zacznie pisać ,że on nigdy ze mną /mnie itd " Hmmmmm to duzo wyjasnia ........

Sami powtórnie chylę czoła przed Twoim pępkiem (świata) :) "wie jaka jestem chociaż mnie nie zna i czyta to co mu pasuje" "znam Szukanie,zaraz zacznie pisać ,że..." Czyli ja się mylę w ocenie na podstawie postów a Ty wiesz jaki jestem:)

Szukanie,ja nie wnikam jaki jesteś ,bo nie mam zamiaru Cie poznawać realnie ,w @ i gg ,bo wiem ze nie polubilibyśmy się nawet na stopie koleżeńskiej ech zapomniałam ze to Ty powinieneś napisać iż TY mnie NIE.:P Nie potrafię facetów z kafe traktowac powaznie,mnie bawią takie zabawy w odrzucanie ---ale skoro czujesz sie lepiej z tym ok.Przeżyje:)

Gość Kobiecosc to
Szukanie -.- > zdradzisz wreszcie sekret czego szukasz?

"Nie potrafię facetów z kafe traktowac powaznie" oj, Sami, Sami... masz ponad trzydziestkę. chyba się wieku nie wstydzisz? Nie musisz odpowiadać jak dwudziestka. Kto by ciebie traktował poważniej niż całe to forum? :p

Szukanie a Ty z postów wydajesz sie na 5 lat skończmy tą durną rozmowę i rozmawiajmy jak cywilizowani starsi ludzie.

Luśka nie doczekasz sie tej chwili my z Szukaniem tak mamy od zawsze:O bo sie nie trawimy --zdarza się :P ale rozmawiać kulturalnie spróbujemy

lepiej powiedzcie, czy lubicie święta? Bo ja mam już tę choinkę, ciasteczka i piernika, obejrzę Kevina, objem się do stanu kaca moralnego (bo fizycznie to mi w takim wypadku nic nie dolega) i tyle tych atrakcji póki co. Nie wiem do którego świętego się pomodlić, żeby dał mi siłę do omijania komputera. :-)

nie jestem lwicą tylko strzelcem :P świeta bedą ok(mamuśka tauś mój były mąż z niunią!) --na szczęscie mam polsat cyfrowy wiec nie bede ogladać Kewina,bo go nie trawię z sylwkiem są problemy--chyba nie wypali to co chciałam

"Wskazany jest św. Maksymilian Kolbe... patron energetyków. Odłączy ci zasilanie, jak ładnie poprosisz" He he, kafe lepsza niż wujek dobra rada. :-) Sami, ja Kevina widziałam ze dwa razy, ale bardzo dawno. A w tym roku okoliczności sprzyjające, to sobie przypomnę. fajne sa te niektóre komedie z motywem bożonarodzeniowym. np. z Chavy Chase'em itp. no i mam ze dwa -trzy ambitniejsze filmy na DVD.

Staram sie nie ogladac w wigilię wzruszających filmów,ponieważ moja babcia zawsze mi mówiła nie placz dziecko w wigilię nie smuć się bo cały rok bedziesz miała taki no i z całych sił się staram uśmiechać :)