Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien osobnik zwany mężczyzną

Co to jest kobiecość?

Polecane posty

Gość jksdgjhgsjfgdjkfgdfghghhghgh
myli*

Gość Tobie szczery chyba
Twoja druga polowka nie dala .....buzi na dobranoc i dlatego jestes taki uszczypliwy?

Gość inna łza radości łza
kobiecość to długie, kręcone włosy, kobiecość to wierność, kobiecość to piękny śpiew, kobiecość to subtelność, kobiecość to piękno, kobiecość to dawanie nowego życia

inna łza radości łza--bezpłodna kobieta nie może być kobieca? BZDURA

Szukanie temat jak każdy inny. Odkryłam że nie jestem kobieca --czyli taka jak Luśka. Oczywiście lubię siebie taka jaką jestem ,ale nie ukrywam że wzbudzają we mnie podziw kobiety tak jak w/w nick

Gość inna łza radości łza
rodzenie jest domeną kobiet, raczej żaden mężczyzna jeszcze w ciąże nie zaszedł. Nie twierdzę, że kobieta bezpłodna nie może być kobieca, ale napewno traci coś ze swojej kobiecości.

Jeszcze zrozumiałbym Twoje zainteresowanie męskością . Ma to swoje uzasadnienie, ale zainteresowanie kobiecością to już zakrawa...:p Poziom kobiecości nie zależy od nadawcy tylko od odbiorcy:) Są amatorzy sztangistek, bo dopiero one mają w sobie dla nich to coś. Także nie przejmuj się:) jak mówi przysłowie: "każda ...znajdzie swojego ...* :p ____________________ *tłumaczenie dla potrzeb forumowych: każda kobieta znajdzie swojego faceta :p

nie przejmuje się tylko stwierdziłam FAKT! nie chce być inna kobietą niż jestem...! Potrafię zainteresować faceta ,wkurzyć także,a jak mam doła to jestem milutka ,wiec może sie wykazać i mnie wspierać:P gdyby byli wszyscy tacy sami było by nudno

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka

Gość kobieta bezpłodna jest
naturalnie bezużyteczna.

"Potrafię zainteresować faceta ,wkurzyć także,a jak mam doła to jestem milutka ,wiec może sie wykazać i mnie wspierać" Ależ to potrafi każda z Was! Każda da się chętnie wesprzeć męskością.:) Nie jesteś wyjątkiem, myślę. Nawet CREAM jako najbardziej kobieca mencizna da się wesprzeć, a w końcu, za dziesięć lat może wesprze kogoś.

Gość a co z bezplodnym mezczyzna

Szukanie Mam dość facetów z kafe! zaznaczyłam ze nie jestem kobieca(to oczywiście zależy jaką podamy jej definicje,jeśli taka zwiewna jak Lusia --TO NIE JESTEM KOBIECA!)i nie stwierdziłam ze mi z tym żle. to mi teraz mieszacie w głowie. jak bym napisała ze jestem kobeca,tobyście mi udowadniali że taka nie jestem:P są faceci którzy lubią luśkowate i takie jak ja(oczywiście mam na myśli real) wiec koniec tematu!

ależ ja sie nie unoszę:) żle odczytujesz moje posty. Kobiecość dotyczy każdej kobiety,ale ile ludzi tyle definicji kobiecości czyż nie ?drogi UROCZY kolego?:)

ech a kto jest facetem ?Ja czy ty? dla ciebie luśka i retro sa kobiece ,ja zmorą kafeterii dla mnie z nas 3 tylko lusia jest kobieca ale to tylko litery wiec trudno na 100% stwierdzić jak jest naprawdę.

to jest mój pnkt widzenia i nie masz na niego wpływu. (Hehe mam Ci przypomnieć ile razy na mnie warczałeś,ustawiałeś poprawiałeś?:P) do wielu wniosków doszłam nie tylko do tego iż NIE jestem kobieca:P

Gość Kobiecosc to
Sami czy Ty nie widzisz , ze on sie z Toba zwyczajnie drazni?

Gość Kobiecosc to
kto sie czubi ten sie lubi

kobiecość to--wcale nie,na kafeteri czubienie to znaczy NIE lubienie,a podlizywanie Lubienie ja wszystko już wiem