Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien osobnik zwany mężczyzną

Co to jest kobiecość?

Polecane posty

regres nie znasz się :P moja sąsiadka jest kobieca delikatna miła chodzi w zwiewnych sukienkach -z resztą tak faceci o niej mówią a z wirtualnych kobiet to Luśka jest kobieca.

iż nie jestem kobieca,czyli subtelna delikatna" to tylko stereotypy ;) Zyjemy w takich czasach że te podręcznikowe stereotypy już dawno odeszły do laamusa ... Fajnie jak kobieta jest delikatna i subtelna .... Ale to moze być tylko dodatek , nie konieczność sama w sobie

bzdury. kazda kobieta jest kobieca tylko ze niektore nie potrafia (lub nie chca :P ) tego pokazac.

bzdury. kazda kobieta jest kobieca tylko ze niektore nie potrafia (lub nie chca :P ) tego pokazac.

a z wirtualnych kobiet to Luśka jest kobieca." bo to chyba z powodu nicku :P Moim zdaniem jest to Dziubus :D

aczkolwiek kobiecosc, podobnie jak meskosc, ma wiele aspektow i plaszczyzn, ciezko jest znalezc jedna uniwersalna definicje lub zamkniety katalog cech w zasadzie mozna by tez splycic to do poziomu - kobieca czyli taka do ktorej lgna mezczyzni i wtedy samica tez bedzie zadowolona ;-)

Nie mieszam tylko stwierdzam fakty:P nie umiem kokietować a kobiece potrafią wzbudzam emocje u facetów,ale niekoniecznie pozytywne:P

Każda kobieta przed świętami jest kobieca" nawet jak rżnie karpia :P

zs a dlaczego do mnie lgną faceci skoro nie jestem kobieca? tylko nie pisz o cyckach i nie sugeruj łatwości)bo wpadnę w szał

zs a dlaczego do mnie lgną faceci skoro nie jestem kobieca? tylko nie pisz o cyckach i nie sugeruj łatwości )bo wpadnę w szał to moze podaj od razu odpowiedz jakiej oczekujesz, bedzie latwiej i tak wigilijnie ;-)

jak z Tobą dłużej popiszę nie bede miała innego wyjścia tylko nauczyć sie do 100-tu:)

"zawsze szczery a z wirtualnych kobiet to Luśka jest kobieca. zgadzam sie w 100%" Psełdo twierdzi, ze ja jestem kobietą płci żeńskiej. Chyba normalnie czas się wystawić na licytację. :P

"lepiej oddaj sie w dzierzawe, wiecej zarobisz " He he :D Widzę, że słyszałeś o moim adwentowym postanowieniu walczenia z próżnością, i dlatego - z dobrego serca - tak szybko pospieszyłeś z pomocą. ;-)

Gość jksdgjhgsjfgdjkfgdfghghhghgh
"Kobieca to niepokorna, która potrafi w odpowiednim momencie 'rozpleść' służbowy warkocz.... " "Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza." Dlaczego tak wiele osób do tej pory umyli kobiecość z kurestwem???