Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej kontrowersyjna

najbardziej kontrowersyjna

Polecane posty

a co wy tak ciagle o jakis stopkach..\"podoba mi się twoja stopka\". \"mysle że twoja stopka jest lepsza\"...fetysz jakiś masowy...

Gość wysmiewczyni
"mi juz tak zj**ało psyche to forum ze juz bardziej nie mozna zrobiłam z siebie kretynke tylew razy ze ,,,uuuu po za tym nie ma co udzielać normalnych rad bo i tak tego nikt nie czyta Unikam ludzi przy których czuje sie gorsza ..to moje motto zyciowe a wiec pa " O tak Sami wszystko sie zgadza:) Wiec nie dziwie sie ze jestes taka agresywna do mnie:) a co do rad to sama powinnas posluchas madrzejszych i lepszych:) I powinnas miec swoje zdanie a nie tak lizac dupska innym. A zreszta nie ty jedna masz z tym problem, tu na tym forum nie lubia ludzi ktorzy nie sa lizusami, maja swoje zdanie i kalafiorem lata im co mysla inni. A facetow nie traktuja jako jedyny cel w swoim zyciu ale jako czesc zycia ktora albo jest albo nie. Ale dzieki takiej postawie to ja stawiam warunki i nie musze sie wydurniac na jakis topickach o dogadzaniu im.

Gość wysmiewczyni
Tak te lizusy tez mnie wkurzaja, i postawa kobiet jako cierpietnic zyciowych. O zesz kurna co za ludzie.

wysmiewczyni moja droga ...najpierw poczytaj moje posty a potem osądzaj czy lize komuś dupe czy nie. :)

widzę sami luska wczoraj dostała od ciebie za niewinność :)

Tak Ike za niewinność.Pomyślałam ze nabijała sie ze mnie pisząc niestylistycznie:)Ech pomyliłam sie tak mysląc, ona sie nie wysmiewa ,to działka wyśmiewczyni;)

Gość wysmiewczyni
Sami slonko ja sie nie wysmiewam tylko daje ci dobre rady zebys nie byla takim lizusem:)

Wysmiewczyni dziekuje za rade:)Tylko nie wiem czy mam sie nie podlizywać na kafe czy w życiu realnym.??? Mam pewność ze Ty tak samo uświadamiasz swoim koleżankom swoje prawdy jak kobietom na kafe:) ps Masz racje nie mogę z Tobą przebywać na jednym topiku,bo przy Tobie czuje sie nieidealnie....🌼

wyśmiewczyni ja jakoś specjalnego lizusostwa u sami nie zauważyłam za to ty też możesz posłuchać rady mądrzejszej od siebie i nie być na siłę taka do przodu:) skorzystasz?

sami- na tym forum ni można pisać, że się kogoś lubi:P to jest bardzo xle widziane i bardzo przewrotnie odbierane;)

lubisz kogoś = liżesz mu dupę ot taka dziwaczna logika

haaaa brat- tobie taka logika nawet by pasowała:P:D nie mówiąc o tym, że wtedy dopiero byłbyś suuuper twardy:P

Ike wpisz w google(jak Ci sie nudzi) wyśmiewczyni kafeteria,zobaczysz jej wszystkie wypowiedzi.Ona nikomu nie liże dupy,bo ONA JEST NIEOMYLNA I WSZYSTKO WIE;)

sami- nie chce mi się mam w pupie wypowiedzi jakiejś tam osóbki na forum

sami jeśli piszesz na tematach gdzie nie bywam i owszem tak jak ty moje zapewne- co jest zupełnie zdrowe i normalne przecież nie będziemy wszyscy się śledzić

szkoda tylko ze wysmiewczyni boi sie czarnego? czarnego czego???:D

Gość wysmiewczyni
czarny nick jest mi zupelnie nie potrzebny, to co mam do powiedzenia rownie dobrze napisze pod pomaranczowym:) Ike a co znaczy byc do przodu? :) Ale zauwazylyscie ze niektore tutaj to sa tak zakompleksione z elykaja wszystkie bzdury jakie ktos napisze? Sami np. "nie ma na świecie rzeczy bardziej żałosnej niż spasiona samica facet jak najbardziej ma prawo rzucić/wyrzucić/sprzedać takiego śpaślaka " uznala ze to jest normalna wypowiedz, ba zachwycona byla:)

nigdy w życiu nie zapomnę jak mój mąż- wtedy jeszcze znajomy z neta zapytał mnie na czacie - co u mnie słychać- a ja mu na to bezmyślnie" wszystko ok. całkiem dobrze jeszcze ciągnę " :P