Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najbardziej kontrowersyjna

najbardziej kontrowersyjna

Polecane posty

jessssu no to wygrał ! topik trafiony zatopiony:P

ike Nic nie napiszę bo to by zniweczyło ewentualną twoją chęć użycia tego co juz ci dałem na piśmie. :classic_cool:

crow- nic nie szkodzi- niekoniecznie jestem żądna twoich wypowiedzi:)

ike Trochę więcej luzu ci nie zaszkodzi, ja naprawdę jestem nikim.

irytuja mnie glownie 2 osoby: prawiczek za monotematycznosc :O a ja wygralem zycie za pesymizm :O denerwujeaczkolwiek żal mi jego - JAruś

a po czym wnosisz , że jestem spięta? :) ja naprawdę jestem nikim. nigdzie nie twierdziłam , że jest inaczej :)

a mnie denerwuje dół jaki panuje na tym forum..bardzo dużo ludzi z krytycznie niską samooceną..co chwila ktos pisze "jestem beznadziejny", "'do niczego się nie nadaje" itp...

Gość lepsze to
niz co mam zrobic, poradzcie

sami..ale na dłuższa metę nie da sie czytać bo się wpada w jeszcze wiekszy dolek:P poza tym to glupie że ktoś sie wydaje być fajna, otwara i inteligentną osoba ale w co drugim poście na siłe daje wszystkim do zrozumienia jaka to jest beznadziejna..

ike Ja. Nie odpowiadam na posty idiotów. Ludzi żałosnych. Na tym zakończę bo nie uważam by był ktoś ko jest nikim. Nikt, no może trup. I już do ciebie nie napiszę.

mi juz tak zjebało psyche to forum ze juz bardziej nie mozna:O zrobiłam z siebie kretynke tylew razy ze ,,,uuuu po za tym nie ma co udzielać normalnych rad bo i tak tego nikt nie czyta

crow np Ty...i wiele innych sie nad soba bardzo użalacie..przynajmniej takie odnoszę wrażenie a nigdzie nie znalazłem uzasadnienia i powodu tak niskiej , piwnicznej samooceny

*Sami* Bycie kretynem ma swoje plusy, trzeba tylko umieć to wykorzystać. Mam kolegę, który odzyskuje długi. Wiesz jak uzyskał najwięcej info? ;)

bo nie uważam by był ktoś ko jest nikim a co tam marudziłeś wcześniej??? :) crow- kończ- mi to naprawdę nie przeszkadza- nie zmuszam cię do rozmowy:) ja i tak lecę spać i pamiętaj:) więcej luzu:)

prawiczek -wole byc infaltymna i histeryczna niz monotemtyczna ,zreszta z ta histeria troszke przesadziles ,miec dola a byc rozhisterowana panna to dwie rozne rzeczy ,wiec chyba mylisz pojecia :] raz w zyciu popadlam w histerie a mianowicie wtedy kiedy szanowny pan doktor schilil sie ze skalperem w reku i powiedzial ze bedzie ciął bez znieczulenia ,owszem chcialam uciekac i o malo po psyku jemu nie strzelilam ale koniec koncow nie bylo tragedi :D :P

Szukał kogoś na wsi (czy coś wtym stylu). Ale najpierw. Gosć ma 2 metry wzrostu.. jest po trzech fakultetach (psychologia, socjologia i trzeciego nie pmaietam) łapę ma 4 razy taka jak ja. No więc wchodzi do knajpy w tej miejscowości co szukany kolo mieszkał. Utykał na jedną nogę(tak se to umyślił i jąkał się ). Włazi i od progu.. -Panhowie(nie będę imitować jąkania.. se wyobrtaźcie) gdzie jest Mnietek Wolszczak. Mniał mnie śiwiniaka przedać .. Niemal cała knajpa - Nie wiemy, jego to i policja szuka. -no to siem wpieprzyłem.. stara mnie z chałupy wyrzuci .. ja głupi całość z góry zapłacił.. :( Po prosił o szluga.. powiedział że wypali na zewnątrz bo musi pomyśleć ja z tego wybrnąć. Nie dopalił do końca jak znalazł sie taki co mu powiedział gdzie go odszukać. -Tylko pan nie mów że to ja.

Luska która stopka? Wkurzona podaj date w pt bede blondynką z krótkimi włosami :Ochyba jak nie stchórzę Crow--psycholodzy to manipulatorzy :P