Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

myszka - buziolki dla cie 👄 my to chyba w ramach solidarnosci zwierzatek bo ja tez cos z dolkiem musze walczyc i z upartym chlopem tez :P

a ja właśnie zjadłam pyszny serek wiejski z ogórkiem, pomidorem i kukurydzą. Mówie wam pychota ze 200 kalorii miało a najedzona jestem że ho ho :):):) Siorpie drugą kawę bo po pierwszej to raptem stykło mi sił na zrobienie śniadania i zmianę pieluchy;) oczywiście nie sobie hehe:p

tija ja tak sobie mysle ze jeszcze troche a Ty bedziesz wazyc mniej niz ja, ale mi wtedy glupio bedzie... :P

Zaraz myszki na kreciki przemianuję a wtedy se siedźcie w tych dołkach... tylko mi działki nie orać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O kochana ja równie szybko co schudnąć potrafię też przytyć a może i nawet jeszcze szybciej:(:(:( Teraz pełny sukces okrzyknę jak uda mi się utrzymać wagę, bo w moim przypadku to dużo trudniejsze niż schudnąć. Jak się żarło tyle co ja to spalanie jest jak w piecu hutniczym, ważne żeby nie wrócić do tamtych nawyków i ćwiczyć

To dzisiaj normalnie wszystko przeciw mnie wrrrrrrrrrrrrrrrrr cos sobie kliknelam i mi sie cała klawiatura popierdzieliła :( bo np. klikałam \'Y\'a miała \'K\' itd obłęd wrrrrrrrrrrr ❤️ SERUM- kochana wiem że godzenie będzie ok :D ale tu chodzi o to że my drugą dzidzię chcemy i to własnie wczoraj był ten dzien :( wiec rozumiesz o co chodzi :( a tak chciałam miec prezęcik w postaci fasolki w nowym roku :o młody caly czas chodzi i pyta kiedy bedzie miał siostrę albo brata:( i jakoś tak....i humorek dzisiaj nie teges....👄 🌼 to ja trzymam PIACH ZA WASZĄ 5 DNIOWĄ :D🌼

tija - najwazniejsze ze chudniesz bo ja to nawet za to zabrac sie nie umiem a utrzymanie wagi to taki sam problem jak Twoj

A ja to tylko kafe czytam ostatnio no i jeszcze poradniki dla perfekcyjnych mamuś. już dawno nie czytałam dobrej książki, oj chyba w ciąży ostatni raz. aż wstyd się przyznać

A ja kochane uciekam na zakupki muszę cos sobie kupic na poprawę humorku :) A Wy kochane wcinajcie jajeczko i niech was \"zapcha\' co byscie bez glodu do następnego posiłku wytrzymałay :)👄 I jeszcze jedno weszłam przed chwilka na 30 i normalnie szok jakas jedna pomaranczowa larwa ciśnienie naszej kochanej MAJECZCE podniosła :o MAJKA- 👄👄👄👄👄

cos mi kafe swiruje, i jeszcze cos ponaciskalam , musze zaraz zresetowac grata :P Witam panienki :) Mialam od wczoraj jakis taki smutny nastroj a tu na forum 30 zadyma !!!! Do2do !!! ale ja takie lubie !!!! Normalnie jak se poczytalam i popisalam od razu micha mi sie ucieszyla :P zaprosmy ja do nas !!! tu jej bedzie dobrze !!!! z nami i tylko z nami !!!! szkoda, ze po kilku minutach poznikaly jej pierwsze wpisy :P

kamilllka była de best :p normalnie co za łajza. Napisała sobie że właśnie poderwała męza takiej jednej tłustej zapuszczonej 30-tce i była z siebie bardzo dumna:p:p:p

dziewuszki, wlasnie szamie czekolade nadziewana strzelajaca .... pychotka !!! ktore sie przylacza? ................................... wiem ... podla jestem :P:P:P no dobra , sama zjem :P albo nie .... Piksels , chcesz? dzidzi spodoba sie takie bablowanie :) no i Tobie za ta larwa sie nalezy .... Lola dla Ciebie tez cos zostawie .... Mychaa, a Ty ? Za zdrowie Jacentego :P

no i przeczytałam, fajna ale nieporywająca, ja to lubię się popłakać, czytał ktoś "P.S. Kocham Cię" gorąco polecam

donia - ja czytalam i bardzo mi sie podobalo, czytalas milosc w czasach zarazy? albo spoznionych kochankow? te tez mi sie bardzo podobaly

Własnie tak MYCHA obym wiecej nie tyła co jest wielka sztuka w moim wydaniu..........bo schudniecie jest jeszcze większym wyzwaniem co niestety nie UDAŁO się!!! Jak rok temu pierwszy raz weszłam na 30-stki to warzyłam 74 ....później wakacje jedne ,drugie i okazało sie ze mam 77 i wziełam sie ostro do dzieła ....ćwiczyłam ...znaczy się rowerkowałm jak szalona CODZIENNIE po 30-40 min ,a nie raz potrafiłam na 2-3 podejścia zrobić z 60 km..........i co i NIC!!!! w ciągu 3 mc-y schudłam 4 kg i koniec teraz tylko modły żeby nie tyć,bo już nic innego nie wymyśle....... chyba żeby pokochać to sadło i nauczyć sie z nim żyć:o

Myszko nie czytałam ani jednej ani drugiej, ale już wiem co sobie kupię pod choinkę ;)

Moja córcia wróciła ze szkoły ze strasznym bólem głowy i cały czas wymiotuje. Boję się że to jelitówka, ale jeszcze bardziej się boję że będzie cierpiała na takie migreny jak ja w wieku dojrzewania. Swoje przeszłam z migrenami i właściwie uspokoiło się dopiero jak ją urodziłam, teraz rzadko mnie dopada i mogę sobie poradzić zwykłymi tabletkami a kiedyś dostawałam jakieś cholernie drogie specyfiki od neurologa, i trzeba to było zażyć kiedy migrena się zaczynała bo jak się rozwinęła to już też nie pomagały:(:(:(

Ostatnio czytałam bella mafia[kobiet mafii] być może oglądałyście film ale w żaden sposób nie umywa się do książki. autorka nazywa sie laplanta o ile dobrze pamietam.Lubię też starą dobrą Jane Austen i jej "dumę i uprzedzenie" albo " rozważną i romantyczną"

a w ogole najlepsiejsza ksiazka na swiat, jak to mowi moja bratanica, to \"piotrek zgubil dziadka oko a jasiek chce dozyc spokojnej starosci\" to niby dla dzieci ale dorosli tez czytaja i mozna sie posikac ze smiechu

a wy gdzie zginęłyście??? wracać natychmiast albo natentychmiast:)

no ja jetsem Do2do jak zakupy, Desperado miałaś się pochwalić i co gdzie Wy do cholery jesteście, czy tylko ja i Tija zaglądamy tutaj teraz? Przyznawać się, bo jak ja pójdę do domu to zaraz burza słów się rozpęta!

No i chuj ;) liczyłam na błogie lenistwo i że nie będę musiała dzisiaj ćwiczyć, a tu dupa. Okazało się że pan od pierwszego steptera uznał moją reklamację i odesłał mi nowiutki egzemplarz. i nie ma obijania się, trza go sprawdzić:p

a ja głodna nie jestem, na razie, ale biję się co będzie jak przyjdzie wieczór :( wytrzymam, wytrzymam, WYTRZYMAM :D