Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

kicia - my to chyba jakas misje chcialysmy spelnic.... ale to chyba nierealne... bo do tanga trzeba dwojga... slodkich snow 👄

Cześć serduszka moje kochane❤️ Mam dużo roboty, pewnie jak wy wszystkie, mam pytanie. Jakie ciasta pieczecie na święta? ja nie mam koncepcji, tzn; zrobię pleśniaka i sernik, mam już babeczki i tak sobie chytrze wymyśliłam że kupię jeszcze sękacza i wsio. A jak u Was?

ja jestem leń patentowany i jeśli zrobię piernika to będzie sukces! 🖐️ 🖐️ 🖐️ JAK TAM PORANEK MOJE GWIAZDECZKI? no trochę wczoraj z koleżankami powalczyłyśmy na 30 o nasze dobre imię, dziś jakby spokojniej, może to już koniec wojny? Przyjaciółkami to już nie będziemy chyba, ale możemy być hm... powiedzmy dobrymi sąsiadkami! :D :D :D Majka - widzę, że ci wczoraj nie starczyło siły i cierpliwości, żeby z nimi gadać. Ale może już nie będziesz musiała. Ja knikt tego trupa z szafy nie będzie wyciągał, to będzie cisza w temacie kto zaczął i dlaczego ;) No i tak jak mówiłam, mam wolne, ale nie śpię już od 7, bo mnie księciunio obudizł. Pranko wstawione, plany ZROBIONE! Ciekawe ile się uda zrealizować :D BUZIaCZKI! 👄 🌼 👄

cześć kochane ❤️ miałam wczoraj pracowity urlop, wysiewałam pomidorki 20610 sztuk, a dzisiaj ledwo chodzę, a raczej się ruszam, strasznie bolą mnie plecy. Dieta 5 dniowa wczoraj rozpoczęta i nadprogramowo były tylko dwa jabłka, dzisiaj ciąg dalszy :D Ja ciast nie piekę bo nie umiem, zamówiłam sernik i makowiec, reszta w rękach teściowej, a że moja mama jest wyśmienitą piekarką to u rodziców będą pyszne wypieki;) pozdrawaim Was kochane gorąco ;)

Witojcie Dzieweczki 👄 a wiec i ja na placu boju juz gotowa stoje tylko w okolicach oczu niejakie zabaweczki sie pojawily... ;) tija - u mnie na swieta musowo makowiec i to ten drozdzowy zawijany - taka tradycja, a co reszte wymysla to nie wiem bo ja na szczescie albo i nie nie mam w tej kwestii nic do gadania :P kicia - chyba naprawde wyglada na to ze na 30tkach juz nikt nikogo blotem rzucal nie bedzie i dobrze...

zmieniłam stopkę, jakbyście nie zauważyły:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dobrego makowca to ja bym też zeżarła, ale nie potrafię robić, a moja mama to już w ogóle za ciasta się nie bierze więc mogę tylko pomarzyć:( Piernik w Toruniu też by się przydał :D:D:D, ale jak to mówią szewc bez butów chodzi a Torunianki piernika na święta nie mają

donia - znaczy obie jestesmy z obolalymi lapkami i kregoslupami... z tym ze ja od sprzatania... moja mama jest swir w tej kwestii i wczoraj sciany i sufity mylam (blazeria) tija - GRATULACJE!!! ja tyje Ty chudniesz - to my zaraz sie spotkamy ;)

ZAUWAŻYŁYŚMY! jeszcze raz nieustające zdrowie, toast wznoszę za Twój sukces 👄 A przy pięciodniowej można rano dwie kawy? Bo po jednej to mi się tylko jedno oko odmyka :D a dziś mam szansę wystartować, kupiłam serki i mam dwa jajka w domu (nie, nie te. TE poszły do pracy :D ), więc mam szansę! Ale niestety muszą być dwie kawy, dwa jabłka. OK? ;)

tija - to moze ja powinnam Ci wyslac takiego makowca ;) ciekawe czy by dotarl w miare w calosci...

Hej, laseczki. 👄 Witam z pozycji horyzontalnej 👄 Donia1, mam prosty przepis na piernik z piwem, jak chcesz? Idę wszamać jakieś sniadanko. Może tez po drodze pranie nastawię?

kicia - mysle ze te 5-dniowa az tak nie ucierpi z tej okazji ale mysle ze tak juz niekoniecznie 2 porcje miecha :P

Kicia zastanów się z tą pięciodniową, bo teraz na niej zwolni Ci metabolizm a zaraz po zakończeniu będą święta i niestety wielkie żarcie, więc wszystko nasze ciałka przyciągną jak gąbka. Serum i ja też miałyśmy zacząć, ale doszłyśmy do wniosku że lepiej po nowym roku i wtedy to na pewno dużżżżżżżżo nas będzie chciało się odchudzać:D

Mycha❤️ ty moje, Ty na prawdę byś się poświęciła i przysłała mi makowca? tO JA cI POWIEM ŻEBYŚ UWAŻAŁA NA TO CO MÓWISZ BO MOJA MIŁOŚCI PRACUJE JESZCZE W GDYNI [ups duże litery, ale jadę dalej] i do Ciebie ma bardzo niedaleko więc po drodze do domu może wpaść po ten wypiek hehehehe:D

WITAM WSZYSTKICH I DLA WSZYSTKICH 👄 🌻TIJA...........GRATULACJE...OGROMNE GRATULACJE I NIE DAJ SIĘ TYM DNIOM CO TYLKO SIE JE ,BO ONE JUŻ TUŻ TUŻ❤️

TIJA - 😭 buuu, podcięłaś mi skrzydełko 😭 ale wiesz, dziś jest 17, nawet jak wytrzymam to będzie 22, 23 będę z niej powoli wychodzić, 24 i tak dzień postny, a ja na święta aż tak to się nie obżeram. Jedyne niebezpieczeństwo to pierogi, bo za karpiem nie przepadam, grzybowa - postna (poproszę bez makaronu, może mnie nie wywalą od stołu), ja przede wszystkim to muszę się nauczyć PANOWAĆ nad sobą. A więc jednak zostanę na diecie i mam nadzieję, że święta mi AŻ TAK nie zaszkodzą. Dzięki za ostrzeżenie!

tija - a kiedy ten Twoj luby bedzie jechal do domu? bo nie wiem czy zdazy byc upieczony... bo jak zdazy to nie ma sprawy...

Kicia:) ja nie złośliwie i cieszę się że podjęłaś decyzję. Podzieliłam się tylko moimi obawami względem takiej diety tylko dla tego że sama miałam ją rozpocząć od tego poniedziałku, ale zrezygnowałam właśnie dla tego, ale również dla tego że gotuję już na święta a co za tym idzie trzeba próbować potrawy i dieta byłaby złamana

TIJA..............ja wrócę z gór 3.01 to od 5,01 ruszymy z 5 -dniowa...moze wtedy będzie większa motywacja ,bo wakacje za pasem i zaczną nam po pięTach deptać więc tym bardziej trzeba będzie sie spięć i coś z sobą zrobić........i mówie tu o sobie ,bo tobie to już malutko brakuje żeby mnie w kilogramach zdogonic i jeszcze zostawić z tyłu,ale zapracowałaś sobie na twój sukces👄

serum - mysle ze to naprawde niezly pomysl... mam kurde nadzieje ze w tym roku nie skonczy sie znow na planach...

wraca w sobotę popołudniu, więc pewnie się nie załapię, ale za szczere chęci dziękuję:) Ja to bym Ci moich babeczek przysłała bo są pyszne i zawsze robię je hurtowo po 120szt. potem je mrożę i zawsze kiedy ktoś przyjdzie mam cos słodkiego w domku

Serum a co do wakacji, to mam nadzieję, że nasze spotkanie aktulane. Co Wy na to drogie Panie?

tija - jak ja bym zgubila tyle kiloskow co Ty to bym chyba ze szczescia uszami klaskala... ale moze w koncu i mnie sie uda... jak by to milo bylo wazyc 55 kg... eeeeh... rozmarzylam sie...