Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Dzien Dobry🌼 Lola - no wiesz co... nawet mnie nie zawołałaś i sama poszłaś na 100 strone....:(😭 Kicia - boli główka???ja to Cie normalnie UBUSTWIAM!!!!

Cześć pipolki😘 Nadstawiać swoje sliczne koszyki do całowania😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Wczoraj byłam na solarium i niestety przegięłam. Całe ciałko opalone ślicznie i bez uszczerbku, za to gęba nie wiedzieć czemu purpurowa, spuchnięta i obolała:(:(:( Kicia❤️ ja Cię kocham i lubię i nie becz głupia bo chłopaki nie płaczą Lola❤️ jesteś taka cudowna i dobiłaś do setki:p buzioki dziwczynki i do zobaczenia w marcu:p

Heloł. Witam po kafci, sniadanku, herbatce i drugiej kafci. Tija, mulatko, wszędzie się opaliłas? :-) Czyli dziś jazda na oklep na apacza? Cywilizowanie czerwonoskórych? ;-) Majeczko, ja Cie kofam całyyyym sercem, o tak ❤️ ❤️ ❤️ Do2do, co tam u Cię slychować? Obeliksowa zaginęła w akcji, ktos ma jakies wieści? I dla wszystkich pozostałych kawowy poranny buziak 👄 👄 👄

KICIA......buahahahahahaah jesooooooooooooo jak ja bym sie chciala tak napierniczyc jak ty............ ale podobno po pijaku to kazdy mowi to co mu na watrobie lezy.....wiec ci powiem,ze ja to sobie nie wyobrazam jak ktos moglby cie nie lubic.........?????????? jak sie spotkamy to ci udowodnie jak ja cie lubie ty moj cipulku....... witam mile panie ZACZELAM SETNA STRONKE....JESTEM WIELKA....HEHEHHE.......NIE MYLIC Z SETNYMI URODZINAMI..... PIJE KAWKE SERUM JAK TAM PO IMPREZIE?????????????

MACIE ZAMIAR COŚ DZISIAJ PISAĆ???????????????? PEWNIE WSZYSTKIE NA KACU A JA TO SOBIE MYSLE,ZE W PRZYSZLY WEEKEND SIE NAPIJE

HEJ:D:D:D LOLA- GRATULUJĘ 100 STRONKI :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D👄 PIMACH- jesli chodzi o staranka to zobaczymy a co do OBELIXOWEJ to napisała do mnie na GG powinna się w poniedziałek odezwać tak pisała i kazała was wszystkie pozdrowić wiec pozdrawiałam was kilka dni temu :)buziolki dla was👄👄 A ja kochane mam podwujnego kaca :o jednego alkocholowego od drinusiów a drugiego moralnego od zarcia bo pilam i jadłam za was wszystkie a dzisiaj.....oj muszę się jeszcze połozyc :O buziaki kochanieńkie👄👄👄👄

Kicia Piksels Mafinka Desperadoo Nikolccia Majka Mimozka Tija Mycha Myszka Szczęśliwa Serum Pimach Emma Mama Kasiunia Ory Donia Do2do pisać!.......plisssssssssssssss😘

ja JUŻ właśnie wstałam, woda na kawcię już szumi w czajniczku, jeszcze mi się w głowie kręci :D życie jest piękne :D dawno nikt mi nie mówił, że mnie lubi... a tu aż tyle razy :) ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ FENKJU CIPKI ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

nie ma za co dziekowac,.......przeciez to nie nasza wina,ze jestes bombowa............

nie uwierzycie..............DUZY MYJE NACZYNIA!!!!!!!!!!!!!!!!! pogonilam mu kota bo calymi dniami na kanapie siedzi i tylko tego laptopa obsciskuje....wiec wyklad szczelilam i pomoglo.....hehehehe wczoraj dosiadalam byka i chyba mi cos naderwal bo koszyk mnie piecze........

czy ktoras z was nie zamierza czasem za maz wyjsc bo bym na jakies weselicho pojechala?

tak sobie pomyslalam,ze co by to byl gdybyscie juz nigdy nie odpisaly.............o jesooooooooooo chyba bym zwariowala............

Witojcie Koszyki :) Kicia :) Ciebie nikt nie lubi? O Tobie nikt nie pamięta ? Pszę mi tu nie pierdzielić Pani Doktór !!!!!!! Jak to moje dzieciaki w pracy mówią - pani kochana moja 👄 Jesteś cud-malina, zwłaszcza jak się napijesz :) Mnie to dopiero tu nie lubią ...... napisałam wczoraj, że chora jestem , a jedynie Pimach o mnie cóśkolwiek wspomniała ........ Do dzisiaj może nawet juz zejszłam byłam z tego świata i kto wie, czy teraz mój duch tu za mnie pisze, a Wy Koszyki to w d..u...p...i...e macie !!!!! 😭😭😭 Pimach 👄👄👄 Niunia, Antoś mi się ostatnio żalił (mamy takie swoje sposoby na komunikowanie się :) ) że miał ochotę na śledzika z bitą śmietaną, a Ty mu nie dałaś .... i że za mało czasu w wyrku spędzasz .... i że jak się w Twoim brzuszku obkręca to się o kości zamiast o tłuszczyk obciera .... bardzo grzecznie proszę o poprawę :) Lolka :) I Ty Brutusie przeciwko mnie ?!!!!! Nawet do mnie \"spadaj pindo\" nie napiszesz ?!!!!!! I za co to wszystko ?????? Dlatego, że ja horrorów nie oglądam ????!!!! A nie oglądam, bo się boję jak jasna cholera ..... potem duchy i zjawy wszędzie widzę ...... a wystarczy mi to, co muszę codziennie w lustrze oglądać 😭 Gratuluję 100 :) Mycha :) No Ty też o mnie zapomniałaś !!!!! Piszesz sobie z dziewczynami , a mi nawet już dupy za plecami obrobić nie chcesz .... taka z Ciebie koleżanusia 😭 No to ja też złośliwa będę ..... życzę Ci żebyś te swoje egzaminy za pierwszym podejściem pozdawała, żebyś potem nie miała wymówki, że do mnie nie piszesz, bo się do poprawek przygotowujesz :P Gratuluję ostatniego wpisu na 99 :) Mafinko :) A ja? A ja? Mnie nie zapraszasz? Co prawda ja nie pifkuję, ale finlandią nie pogardzę ..... zwłaszcza w połączeniu z pieczonym kurakiem .... mogłabym nawet jakąś sałatkę zrobić ... Tijuś :) Uwielbiam kolor czerwony :) I na indiańca też jest ciekawie jest :) Ale następnym razem na solce wyłączaj albo przynajmniej zmniejszaj do minimum lampy na twarz . A najlepiej po lekkim opaleniu pyszczka smarować go potem kremem z wysokim filtrem, a opalać tylko resztę ciałka. Bo działanie solki najbardziej niszczy twarz - przesuszenie, naczynka, zmarszczki, plamy przebarwieniowe .... tego nie widać od razu, pod opalenizną, ale z czasem pojawia się to wszystko i trudno potem to zmienić. Mam koleżankę, która kiedyś była zapaloną opalaczką. Po zajściu w ciążę zrobiła przerwę w opalaniu i dopiero jak trochę \"wyblakła\" dotarło do niej, że na twarzy ma ruinę ..... Zmarszczek wokół oczu tyle, jakby moją starszą siostrą była .... A jeszcze do 30 jej trochę brakuje .... Ale na szczęście zmądrzała. Tylko, że wywaliła sporo kasy na laserowe usuwanie przebarwień i popękanych naczynek .... teraz na co dzień smaruje twarz kremem z bardzo wysokim filtrem. Do2do :) Chciałabym mieć do pracy nad odchudzaniem choć połowę takiej determinacji, jaką Ty masz do pracy nad dzidziusiem :) Twój pan jest chyba najszczęśliwszym faciem na świecie :) Serum :) Jak imprezka ? I przyznaj się lepiej od razu ilu myśliwych upolowałaś swoim wdziękiem osobistym ? :) Kasiunia 👄👄👄 Mam straszną ochotę na ciacho tortowe ... takie z bitą śmietaną ..... i galaretką .... i owockami .... możecie to zjeść za moje zdrowie ? I koniecznie potem napisz jakie to dobre było 👄 Donia :) A Ciebie co tak wcięło? 👄 Ory :) Albo raczej .... Ore Ore moje AMORE !!! 👄 Emma :) Wyskocz wreszcie z tej swojej zajebiaszczej sukni i napisz coś !!! :) Mimozka :) Jak zdrówko? Mam nadzieję, że już wszystko dobrze :) Myszka :) PiiiiiiiSZ !!!!!! Mama :) to samo !!!!! Szczęśliwa :) Białeczko białeczkiem, a tak wogóle to pisałaś jak Ci poszła kopenhaska? Bo coś sobie nie przypominam ... Abs :) Pracoholizm to choroba śmiertelna !!!! 👄👄👄👄👄👄👄👄 Wasz Tofik 😭

jessso.....ale łep mnie mapierdala!!!KAC MORCERCA NIE MA SERCA!!! nic nie pomaga....wysłałam swojego padalca po szampanka ...moze pomoże?! jak nie ide się powiesić....!!! Dziewczynki kupiłam 15 losów ,ale tylko dwa były trafione i do domu wróciliśmy z dwoma barzantami....tylko ja sie pytam kto to oprawi ,bo ja zupełnie nie wiem jak to ugryść???!!! a o wypatroszeniu MOWY NIE MA!!! a tak wogóle nie dospana jestem ,bo do domu wróciłam o 5 -tej ,a wstałam o 9-tej....co ja mam na to poradzić ze spać nie moge!!! a i jeszcze jedno boli mnie prawy pośladek ,bo wyjebałam orła na parkiecie,ale moje słonko raz dwa żone pozbierało i na rączkach ponosiło,aż dziw że nic mu w kręgosupie nie trzasneło,ale sprawił sie zwinnie i sprawnie żeby mu za żone wstyd nie było.....łałałłł moja łepetyna!!!!

kur..wa, to to mnie tak w nocy dręczyło i mi spać nie dawało, pieprzone laaa,la,la,la już wiem co było dalej :D http://pl.youtube.com/watch?v=ma2OHnK3u1I&feature=PlayList&p=1FBBD9A61FF1CBAA&playnext=1&index=30 SERUM - podaj łapkę :) 🌼 mnie moje słonko litościwe przyniosło piwko, ale nie wiem czy to było słuszne... do wieczora znów się nabąblę, bo przecież na jednym nie skończę... i znowu kolokwia niesprawdzone... no i cha, należy mi się.

Serum, ty morderco. to ja dokarmiam bażanty i sarenki pod balkonem, a Ty je oprawiasz? ;-) Słyszalam, ze one musza wisieć na balkonie, zeby skruszeć, ale nigdy tego nie robiłam. podobno inaczej sa niezjadliwe. Majeczko, Słoneczko, jak zdróweczko? :-) Wróciłam od teściowej, obżarta, obladowana jedzeniem i zła. Zapomnialam w lodówce galaretki z nóżek, a taka miałam chcię na nia. Wrrr. Antos niedokarmiony, Majka, mnie sie gęba nie zamyka. Tyje i puchnę od samego patrzenie na lodowkę. ;-) Kiciakocia, jak pifko? Zmogłas?

zaczyna mi się w łepetynie przejaśniać i zaczeło docierać to co wczoraj i przedwczoraj napisałyście JESTEŚCIE BOSKIE👄 LOLUŚ ........co miało znaczyć.....jedni maja wszystko ,a drudzy...???skarbie co Ci brakuje????moze zaradzimy coś na twoja trosę?! TIJKA.........a Ty ???? mam rozumieć że zabierasz sie ze mna do miasta Łodzi????,bo mapisałaś do zobaczenia w marcu . Więcej nie popisze ,bo jednak z główka dajej nie za bardzo pracuje,ale Wy piszcie ,bo ja chce czytać..... nudze się ....,a że jesteśmy z M sami dzisiaj w domku więdz moje gotowanie w dniu dzisiejszym spełzło na zalaniu dwóch pojemników z piree ziemniaczanym knora,a co ! mnie też się należy odpoczynek od garów i to nie zależnie od niedzieli....wkońcu nie zawsze sie ma kaca...!!!

PIMACH........skarbie jak tak dalej pójdzie to ja będe wisieć na tym balkonie!!! Wiesz mi wcale nie było to dla mnie przyjemne ....patrzenie na te martwe zwierzaki OKROPNOSĆ!!! ,a juz te sarenki to było ponad moje siły,a one biedne wisiały tam gdzie tańczylismy😭 i jedynym wyjściem z sytuacji było zaleć smutki i wzrok sobie przytepić co by nie patrzeć im w oczy!!! A moje "fanty" odbierał kolega który był z nami ,bo ja bym do ręki nie wzieła tego biednego stworzonka....sama dokarmiam wszystko jak leci i później mam dom pełen kotów. 🌻ANTOŚ do cioci 👄.......Dziewczyny ja juz wiem gdzie my będziemy miały drugi zjast!!!! Na pępkowym u PIMACH🌻

SERUM - ja cie podziwiam, ja to bym w ogóle na TO nie poszła. Przecież to jakiś bal rzeźników, morderców i sadystów. Sorry, ale ja bym wszystkich myśliwych wystrzelała jako pierwszych, no.. ew. pedofilów puściłabym pierwszych, ale zaraz potem, nie robiąc sobie nawet przerwy rozwaliłabym tych wszystkich zakompleksionych impotentów co strzelają do bezbronnych zwierząt, bo nic innego nie potrafią, a gdzieś trza się wyładować. Moje słońce na szczęście wie jaka jestem i nigdy by mi nawet nie zaproponował. Z mięs to ja ostatnio jem tylko tuńczyka z puszki. Jestem twarda. Jak babka jedzie tramwajem w futrze, to zawsze trochę za głośno puszczę uwagę do mojego, że "na przewóz zwłok to trzeba mieć pozwolenie" albo coś o całym cmentarzu na plecach. NIE RUSZYŁABYM tych bażantów za żadne skarby świata, prędzej poszłabym do ogródka i zakopała. AMENT

DO CHOLERY CIĘŻKIEJ !!!!!! CZY KTOŚ WRESZCIE ŁASKAWIE ZAUWAŻY, ŻE UMIERAM ???!!!!!! MAM KATAR !!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P Pimach 👄👄👄 Antoś 👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Kocham Was moje pipeczki najdroższe❤️ Kursowałam dzisiaj troszku bo stary wczoraj tak ślicznie obstawił meczyki że dzisiaj obiadek postawił extra. Ma chłopina talent do obstawiania, a raczej wiedzę o wszystkich możliwych ligach europejskich i wie co w trawie piszczy Serum:) kochana Ty moja, pewnie że jadę na ten zjazd pierwszych szklan wszystkich regionów Polski i nie tylko :D:D:D a jeśli masz życzenie zabrać mnie ze sobą swoim autem to ja bardzo chętnie

MAJKA- ja widzę kochana i kup se sunipred 3x po 2 tabletki i w 3/4 dni bedzie po katarku i kochana dużo , dużo zdróweczka ❤️❤️❤️❤️❤️ a co do moich staranek to...mhy...raczej takie spontaniczne są ;) .... moze to metoda na młodszego chłopa hihiih:D bo moja gadzina jedną wiosnę młodsza odemnie to i jak widać kondycji mu nie brak hihihi:D moze w końcu te staranka zaowocują :o fajnie by było jak by się udało bo 6.02 mam 10 rocznicę slubu a termin @ mam na 5.02 to prezecik jak znalazl ale chyba mogę sobie pomarzyć bo cos mam przeczucie że chyba nie tym razem :o 👄👄 I dla wszystkich 👄👄👄 idę dalej odsypiać :)