Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Majeczko❤️ na Twoje dolegliwości proponuję okład z młodych męskich jajek :p a tak już poważnie to cusik mi się zdaje żeś Ty przepracowana i dawno porządnie się nie odrobaczałaś i nie obwędzałaś swojego ciałka papieroskami czynnie lub biernie i właśnie stąd biorą się Twoje zdrowotne problemy. W ramach terapii proponuję weekendowy pobyt 21.03-22.03 w znanym ze swoich możliwości terapeutycznych i szczególnego mikroklimatu uzdrowisku jakim jest Łódź. :):):) Pisał to Twój terapeuta i lekarz nadworny Tija:p

TIJA - masz rację! MAJKa - na takie problemy, tylko terapia w Łodzi :D Ja nie choruję więc nawet nie wiem nawet jakie leki się łyka na katar czy kaszel... pseprasam :D ja to na nerkach i na główce się znam tylko :D :D :D ale wiem, że wódka z pieprzem to leczy WSZYSTKIE choroby i gorączkę i robaki w dupie... i muchy w nosie :D :D :D

Do2do :) dzięki :) Jutro zakupię i wypróbuję, bo u mnie we wiosce dziś żadnej apteki dyżurnej nie ma 👄 Tija :) Mój terapeuto 👄 Jakbym miała z leczeniem do marca czekać to chyba prędzej faktycznie szybciej bym się przekręciła :) Ale wyprzedziłam Twoją radę i w piątek spotkałam się z kuleżanką .... prześmiardłyśmy papierochami i obaliłyśmy we dwie finlandię 0,7 :) I wcale nas nie sponiewierało :P Nawet się nie spodziewałam, że możemy tyle wypić .... mój mąż też :P Opcja druga - okład z młodych jaj .... nie powiem, kuszące .... i byłoby to nader proste, bo mój mężuś ode mnie prawie 4 latka młodszy :) Ale tak się głupio składa, że on też choreńki, a jak powszechnie wiadomo 1 choroba męża = 10000000000 chorób żony , tak więc dla mnie pozostaje opcja farmakologiczna :P Lola :) Lubię chyba wszystkie kwiaty, ale dla Ciebie pójdę na łatwiznę .... tylko daj chwilkę, co bym się zorientowała, o które kwiaty teraz najtrudniej :p

Kicia:) dzięki za podpowiedź .... Zastanawiałam się co powiem ślubnemu jak następnym razem umówię się z koleżankami na picie ..... Powiem, że idę zwalczać robaki w dupie, hehe :P

majus zrob sobie goacy rosolek.......potem pojedz jakiejs czekolady,a potem cztery aspirynki,50g czystej i do luzka......rano bedziesz jak nowa........gwarantuje.......juz nic ci nie bedzie

Lalki , prawda, że z racji swojego niedomagania mogę dziś zamienić 45 minut stepka na kilka porcji murzynka ? :P:P:P moja mam znowu upiekła ...😭

Loluś 👄 Wiem, nie umrę jeszcze, a w każdym razie nie na katar :) Ale honor mi nie pozwala wyglądać na zdrowszą od mojego pana :P 👄

Majka:) nawet wskazane!!! na głodnego trudno walczyć z chorobą:p

wiesz do umierania to jest dluga kolejka........sama sie nie moglam wcisnac........a katar to syropem z cebuli.....ktoreg ja za nic w swiecie bym do buzi nie wziela......a rozne rzeczy juz bralam.....heheh

Kasik ... rękodzieło ... rozumiem ... ale po to to ja już do sklepu iść nie muszę :P to można "na własną rękę" :P:P:P

Tija :) murzynek zaliczony :) ale sytości o ja cóś jeszcze nie czuję .... mówisz, że jak się nie najem to choroba nie przejdzie? AJ LOWJU CIE 👄 idę jeść :P

MAJKA.......otwórz okno cobym Ci bażanta podrzuciła,bo ja na śmierć nie wiem co z nimi zrobić ,a juz napewno ręki do ich obróbki nie przyłoże,a podobno rosołek z tego biednego stworka ma leczniczą moc,ale nie wiem nie znam się....tak słyszałam.....a ty w rodzinei masz ...tylko nie pamiętam ,albo myśliwego ,albo leśniczego ni czorta nie pamiątam ,a niedawno pisałaś w zwiazku z kuligiem...to moze by oporządził ,a przy okazji zdjał by mi kłopot z głowy,,,,,bo to moje M pyta mi sie co ja z tym zrobie ,a ja na boga NIEWIEM!!!!! TIJA .........transport masz jak w banku.

oooooooooooo to cos nowego....... mafinka podaj wiek....wzrost...imie....nazwisko.....moze to ktos znajomy?????????

Hej baboliki :) a widziałyście już MAMĘ jaka znij laseczka :) szybciorem wskakiwać na NK :D ja juz wkońcu odespałam i powiem wam że wiem że grzeszę ale idę opędzlować gorący rosołek :)Jakos muszę się zregenerować :) KOCHAM WAS WSZYSTKIE👄❤️👄❤️👄❤️

No mój stary jak zobaczył zdjęcie w galerii naszej Serum to stwierdził że jak my wszystkie jesteśmy takiej szczególnej urody to on mnie spokojnie do tej łodzi puści i pozwoli wszystkie dyskoteki oblecieć:p:p:p

Mafinko :) na głód proponuję kubek zielonej herbatki i 200 ćwiczeń na brzuch różnego rodzaju. Ja dzisiaj się zaparłam i na stepie w 65minut spaliłam 1000kal:):):)ale jestem twarda suka:p

mi nie służy ani zielona ani czerwona, a na brzuszki nie mam dzis sily......:(:(:( Tija ty to masz zacięcie..... tak sie patrze na ten steper, chociaz z 20 min, jesc mi sie odechce....:P

mam motywacje, leci program o nastolatku ktory wazyl ponad 200 kg, matka go tak utuczyła..... dobra to ja se postepuje :D:D:D:D

MAFINKA- :D GRATULUJĘ STRONKI :) Jeny ale się naopychałam :o idę z slubnym i psem na spacer buziolki👄

słuszna decyzja Mafinko, jak ja się tak nazapierdalam to mi w ogóle już nie chce się jeść:p bo wszystko mi w gardle stoi. Dzisiaj poszłam po bandzie śniadanie-cebularz drugie śniadanie-czerwona kapusta zasmażana lunch- troszkę fasolki po bretońsku a potem jeszcze- musli obiadokolacja- dwa kawałki pizzy więc jak widzicie, moja dieta na dzisiaj była dobrze skomponowana i idealnie zbilansowana. Całość to tak lekkim chujem miała jakieś 3500kal więc kara na stepie musiała być długa i uciążliwa:p:p:p

MAJKA hihii :) a co to BÓG cię opóścił hihihihi:D Co tu taka cisza dzisiaj :o Halo babolki Ja wam się przyznaję że dzisiaj to normalnie spać padnę napchana jak swinia po spacerku stary zgłodnial i dwie peperoni zamówił :o Normalnie TIJA podgladał co jadłaś :)więc zaraz pewnie dowiozą i...kolejne 2 KG w górę a nie.... a szkoda pisać:o