Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

a ja oprócz tego porannego zjadłam jeszcze dwa. A co?! Byliśmy na mieście, bo musiałam chwilę popracować, wiecie co? Ja pierdzielę. Mieszkam w centrum, a zaczął się ten niby szczyt NATO w Krakowie. Na Papieża nie było tyle policji!! Ochujeć można, więcej policji niż ludzi na ulicach, żandarmeria, straż miejska, jeżdżą na sygnałach, helikoptery latają, anarchiści protestują, jacyś kretyni rzucają petardy (mało nie ogłuchłam, jedna rypnęła koło mnie), jedym słowem CYRK. Więcej dzisiaj nigdzie nie wyjdę. Jeszcze mnie wylegitymują pod klatką. Aha, jeszcze snajperzy na jednej z baszt Wawelu, inni na dachu Sheratona... normalnie WOJNA. A do tego zajebista śnieżyca, akurat jak ja nie wzięłam parasola i musiałam iść kawał, normalnie cały łeb biały, R się śmiał ze mnie, że wyglądam jak w czapce z lisa, albo bałwanek. Biało-biało-biało. No. :classic_cool: Idę robić chińszczyznę. Po polsku :D

LOLA poszłaś zrobić kawę i...? utopiłaś się w niej? czy zgubiłaś się po drodze? nie chce ci wypominać o której to było godzinie! dobra, już nic nie powiem, bo potem znowu będzie na mnie, że cię spłoszyłam... napiszcie coś 😭

kawe juz wypilam............teraz robie placuszki ziemniaczane.....................mniami pierdole....nie chce byc chuda..........

Wiatam wieczorkiem ja tylko jednego paczusia zjadłam na wiecej sie nie skusiłam i tak ostatnio mam okropny apetyt tak jest zawsze przed @ Lola ty tu masz do nas pisac a nie idziesz kawe sobie zrobić i 3 godziny skarbie ciebie nie ma Kiciakocia ty to moze na miasto sama nie wychodz jak tam tyle niebieskich Nie maja na co pieniedzy wydawać tylko na głupoty 🌼 Ja moje drogie wybieram sie w kimonko bo coś mi głowa napierdziela 🌼 A licze ze te nocne marki przez noc coś naklikają i jutro bedzie co czytac 👄 🖐️🌼🌼🌼👄

Hej BABOLINKI KOCHANIEŃKIE:) To ja dzisiaj perfidnie wpierniczyłam 3 pączki :O :) a co jakos sobie musze oslodzic moja samotnię bez mezusia :o Ale jutro go zbałamucę :p wypociny naszych dzieci sie oplaciły wiec pewnie jutro będzie szustaka :) choc nie obylo się bez uwag pierdzielniętej mamuski ale cóz sa ludzie i taborety :) i nic na to się nie poradzi :) A co u was dziewczynki:)???? MAFINKA- nie miałam czasu tam wpasc dzisiaj ale jutro sie spytam o te zarodki kukurydzy :) Ciekawe jak tam DESPERADO dzisiaj szalejehihihih :D

I co ??????dzisiaj nie ma nocnej pogaduchy ??????????

No tak widzę że puchy :( Buszowałam troche po topikach na diecie i znalazłam dietke 10 dniowa powiem wam ze się przeraziłam jak ja zobaczyłam ja bym tak nie dała rady :o jedna z dziewczyn na forum bardzo poleca te dietke.. trwa 10 dni i chudnie się na niej od 7 do 12 kg..ona osobiście schudłam 9 kg a jej koleżanka np 11kg po diecie oczywiście należy uważać i ograniczać jedzonko... więcej sie ruszać itd. Oto dieta: 1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uciekam kompu, kompu i jeszcze klikne do was 👄

jak ktos lubi nabiał to moze sprobowac te diety:D hhhmmmm a skad ja kurwa wezme kefir na tej pierd.... wyspie?? przeciez ni nawet sera bialego nie jedza, jełopy!!!!!!!!! dobra czas sie uspokoic.... moj mi pryniosl do domu 8( OSIEM) kurwa mafinkow czekoladowych i z usmiechem mowi \" specjalnie dla ciebie\".... kurwa zjebiscie.... o 22 zjem 300 ckal(jeden tyle ma)......... zdenerwował mnie😭

No kochana wiedziałam ze na ciebie mogę liczyc 👄

Jeszcze by nam się KICIA przydała do kompletu i znów trzaskamy kilka stron hihihihihi:)

A co do kefiru w UK :o to chyba tylko polski sklep :o ale w asda masz za to pyszny yogurt grecki :)

kefir to kefir:D ja nie mam w okolicy sklepu polskiego, moze w sobote sie wybiore bo ostatnio cos chodzi za mna nabiał:D

Mafinka :D to ja mam cię uczyc gdzie ty białeczko znajdziesz hihii:D KICIA-LOLA- DAWAĆ PLACKI MIGUSIEM !!!!!!!!!!!!!!

Ale mi się zdaje że ja gdzies kefir kupowałam w UK :o tylko za cholere nie pamietam moze w morisonie :O

tez mam daleko:) przezyje.... juz tyle bez niego żyje:P teraz w tesco sa polskie produkty, ale tez mam daleko:D w asdzie..... narazie poledwica sopocka i kiszona kapucha:D tez dobrze:D mam kolo siebie sklep z poslkim jedzeniem (prowadzi turek) ale .... zdarza sie ze ma nie swierze i sie zrazilam..

No tam MAFINKA- ty poprostu masz raczki zajete mafinkami i nie masz jak klikac hiihihi:) KICIA- łobuzie gdzies wsiakła :O

To fakt jak się raz naciełas to nie ma co :O Ja pamietam że mama nam przysyłała ziele angielskie, liscie bobkowe i kostki knora bo nigdzie nie mogłam dostać no ale to było 4lata temu :)

Ja tez byłam snięta a teraz to po kompieli jakos lepiej :)moze dla tego że planuje wypat z ciotecznym bratem meza i jego zonka z która sie uwielbiamy nad morze :) to tak cieplej bo za oknem mam zaspy sniegu :)

Klikłam na lolkę na NK :) by wpadła na kafe :) KUrnia chyba se drineczka trzasne łyche z colka Chcesz ???

sie wie:D:D:D:D:D robilas sobie dzisiaj spa?? wygoone wszystkie chaszcze na przyjazd meża??::D

pewnie ze polej:D mnie nie trzeba dlugo namawiac:D do mnie Lola nawet nie pisnie....pisalm dzwonilam i doopa😭