Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

MAFINKA normalnie rano dziewczyny nie uwierza co sie stało tyle stronek naklikały hihihiii:D

Do2do ale pomysl co w piatek bedzie jak wroci:D Mnie czeka rozstanie na 2 tyg.....hmmmm to bedzie ciekawe:D

tak jest szefowa :P piszę! kurna miałam się uczyć, ale w tym zasranym domu nie ma warunków!

MAFINKA- normalnie tak go zbałamuce że bedzie okrakiem chodzil jak kowboj czacza hihihihihi:D kurnia i sexu mi sie zachciało cholera a tu do piatku musze czekac :O

KICIA nauka nie zajac nie ucieknie hihihii:)

nie chce wam za duzo macic w glowach ale tu najwiecej dzieci rodzi sie po tym czwartku,kobity poprostu szaleja,spuszczone ze smyczy biora co sie da...haha no ale ja naleze do tej spokojnej sorty i moze pofliruje z jakims panem a potem pojde grzecznie lulu...moze...

Kurde chyba jutro sobie jakąs maseczke pierdzielne na gębę i będe mnieć dzień pięknosci tylko dla siebie :p a co se bede załowac:)

Desperado - dobre :) kochana ty się wytańcuj za wszystkie czasy :)

Desperadoo i to twoje "moze" bardzo mi sie podoba:D:D Kicia daj spokoj z ta nauką:D od tego zmarszczek przybywa hahahahah:D:D:D:Dhahahahah:D:D:D:D:D:Dhahahahah

A chyba wam nie pisałam że mój rodzony bracholek sie chajta we wrzesniu ?:)

a moze jeszcze fajna sprawa..tu w Niemczech poniedzialek jest dniem wolnym od pracy(od 13-ej)bo przez miasto jedzie wspanialy korowod aut z tanczacymi ludzmi ,rzucajacymi cukierkami w czekajacych ludzi..i czesto rozdaja wodke,piwko i inne alkohole ..tak sie tu ucztuje ostanie dni karnawalu...a potem idzie sie do knajpy i pije sie do ...no wiecie same..

Mafinka chodzi ci o linak sali czy od DESPERADO???

DESPERADOO - normalnie już ci zazdroszczę :D MAFINKA - zmarszczki to ja mam od czegoś innego. Od śmiechu :D DO2DO - i tu jest pies pogrzebany. Na zjeździe 06.03 egzamin. Coś mi mówi, że nie będzie czekać :o

do sali:D:D:D: hehehe piszemy jak poparzone BEDZIE 160!!!!!!!!!!! jak nic:D:D:D

dodam tylko ze to sie nazywa Rosenmontag-rozany poniedzialek...nie wiem dlaczego..

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3998929&start=30 na tym topiku podali przepis na herbate odchudzajca..... 50 g perzu 50 g znamion kukurydzy wymieszać i schować do pudełka każdorazowo przygotowuje się wywar czyli: 3 lyżki mieszanki zalewamy 4 szkl. zimnej wody i gotujemy 10 min popijamy w ciągu dnia niesłodzone i koniecznie ciepłe. Dlatego ja przygotowuję rano i przelewam do termosu. Ale uwaga cherbatki ze skrzypu i tej nie można pić jednego dnia ponieważ obie działają moczopędnie. ciekawe jak to dziala:D

kiciu -to ja wam zazdroszcze tych wspanialych polskich imprez...tegi sledzika i itd.

Desperado :) sledzika to ja bym chetnie teraz opierdzieliła hihihi:)

Pałacyk Otrębusy???? ja pierdole ale wypas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przepraszam za flugi:(

Znamiona kukurydzy stosuje się przede wszystkim jako lek moczopędny oraz w pewnym stopniu przeciwzapalny i rozkurczowy w przypadku trudności w oddawaniu moczu. Podaje się je również jako lek żółciopędny w zastoju żółci i pomocniczo w zapaleniu wątroby oraz kamicy żółciowej. Czasem wykorzystuje się je jako lek wspomagający w początkowych stanach cukrzycy, otyłości oraz skłonności do krwawień na skutek obniżonej krzepliwości krwi.

Zgadza się :) tu jest bardzo mało zdjeć nie wiem czemu nie działa ich strona moze cos zmieniają na tamtej fajnie widac ogród bo slub będą brac w tym pałacyku tez a nie w uzedzie to bedzie polsko- japoński slub :)

o jjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaa 160:D:D:D no wlasnie czytam w necie o tym, trzeba by sie spytac w jakims zielarskm:) albo przez internet kupic, ja sobie szukam tlumaczenia wlasnie:D