Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

Donia, Kiciakocia, ja też, bo nadal wchodze tylko w jedne jeansy, a jesień za pasem... Postanowiłam 30 dni nie jeść słodyczy, już mineły trzy. Hurrra. Ale za to zamowiłam pizze, a co, przecież too nie słodkie? Kicia, no toś niania na medal. Biedny maluch, pewnie nieźle go bolało. Zawsze uważałam, że jazda na rowerze nie jest prosta i dlatego jako rasowe ciele nauczyłam się jeździź mając lat 17. Chciałam jutro iść na aerobik, dzwonię do mojej treserki, a tam remont do końca sierpnia. No i dupa.

oooo !!! jak miło!!!! :) ktoś tu jednak jeszcze pisze :P Kicia :) uroki macierzyństwa, a raczej odpowiedzialności za małego człowieka pomieszanej z nieszcześliwym zbiegiem okoliczności..... I rozumiem, ze z obcym dzieckiem jest inaczej niż z własnym..... Mam nadzieję, ze rodzice tego malucha rozumieją, ze dzieci mają czasami to do siebie, ze przytrafiają im sie nieszczęśliwe, nie zawinione przez nikogo wypadki..... No i że żalu do Ciebie nie będą mieli. Ja akurat rozumiem, ze dzieciak to dzieciak. Moim własnym parę razy nieszczęścia sie przytrafiały, nawet jak pod moją opieką były ..... No i z tymi w pracy też różnie bywa. Trzymam kciuki za malucha i Twoje samopoczucie :) Doniu :) jesteśmy jesteśmy :) kilka dni temu wystąpiłam do reszty z tym samym odchudzaniowym apelem :P fajnie, ze grono sie powiekszy :) Jak na razie w gronie chcących coś zgubić jest Do2do, ja, Tija (coś ostatnio zniknęła, a miała nas tresować :P ), dochodzi Pimach, Kicia i Donia :) ufffff .... w kupie raźniej :) Pimach :) ja ostatnio dość skutecznie zastępuję słodycze suszonymi śliwkami i morelami. Czytałam, że są badzo dobre na diecie - zaspokajają chęć na słodkie, regulują przemianę materii i zapełniają żołądek :) Ciekawe, czy Myszka już wytrzeźwiała po weselichu :)

Gość Tijaaaaaa
Mogę Was tresować ile wlezie, ale jak wrócę z występów gościnnych:p mnnmnbhjnjmnk .k;m to nie ja, to Igor

Witam :) mama chłopca (nie taki maluch z niego, a szalony 12-latek) jest od sob w Krakowie i tak się nawzajem przepraszamy tylko. Ja ją przepraszam, że nie upilnowałam tego szaleńca, a ona mnie, bo zna swoje dziecko i przeprasza, że zrobiła mi taki kłopot, że mnie w to wmontowała. Ot tak... Ważę chyba znowu 70, paraliżuje mnie strach przed wyjazdem, bo to już za 2 tyg, a ja jestem w polu jeszcze... nie mam książek, nie wiem co i w co spakować... przecież ja muszę jesienno - zimowe rzeczy brać. ech żyzń.... LOLA - co to się dzieje z Tobą? ❤️

No no, wracamy do korzeni, czyli do tematu odchudzania. ;-) I słusznie. Wlaśnie wcinam chleb z dzemem, zeby zaspokoić mój apetyt na słodkie, dobre i to.

Hej KOBIAŁKI KOCHANE ❤️ Ja w piatek z nienacka pojechałam na mazurki i nawet wam całusa nie miałam jak wam puscic bo męzus zadzwonłtylko że bym pakowała rzeczy bo za 15 minut bedzie i jedziemy do młodego na wekenndzik :Dpowiem wam że co do odchudzanka to zaparłam się i kolacji nie jadłam raczyłam sie grilowanymi pstragami i niestety winkiem :o więc same wiecie :o dietka nie pełna :o I pedałowałam troche po lesie na rowerku :) DONIA- witam kochana dawno cię nie było :) i dobrze że juz JESTEŚ:D dawaj i walcz z nami z tymi kilosami paskudnymi :) MAJKA- kotek juz jestem więc koniec z podjadaniem tylko CHUDNIEMY kochana :Da w wekendziki zastosujemy diete % zero jedzenia a duzo % hihihih:D co do morelitosa bardzo dobre przy dietce maja tez duzo magnezu i zelaza z tego co pamietam :0 KICIA- o rany ale miałas przezycia :o dobrze ż ematka młodego normalna i ci jakis fochów nie strzela :o że arcymonek fiknoł na rowerku ale co sie nerwów najadłas to sobie wyobrazam :o PIMACH- ty mnie tu nie draznij chlebuniem z dzemikiem WRRRRRR bo mi tylko smaka robisz :D TIJA- trenerko :D ❤️ IGOREK- ciotka cię wita serdecznie i sle całusa👄:D A gdzie reszta kobitek ??

hej....ja jestem i nawet rano napisałam tylko chciałam wysłać bez wspisanego hasła i mi zażarło😭 ,a ze mam dzień jak bym żyła na zwolnoinych obrotach to nie chciało mi sie pisać drugi raz.....a tak na marginesie to czuje sie jak bym w ogóle nie żyła....!!!! wszystko mnie boli i mózg chyba też,a moze on wyjechał na urlop ,bo nic a nic nie myślę😭

hej Dziubaski :) ja na chwilunie tylko, bo sobie w domu robote znalazłam ..... zamienianie dywanów w pokojach.... a żeby to zrobić najpierw wymyślilam oddanie ich do prania .... a z tym wiąże sie przesuwanie stojących na dywanach mebli w pokojach .... a z tym wiąże się ściąganie rozporowego stojaka na kwiaty, jaki mam w jednym pokoju ..... a z tym wiąże sie robienie porządów z kwiatami .... a z tym wiąże sie robienie porzadków z pozostałymi kwiatami z parapetów i innych stojaków ........ a z tym wiąże sie wynoszenie ich do ogrodu .... a z tym wiąże się zwalczanie robactwa , jakie mi sie na kwiatach zalęgło .... a z tym wiaże się pryskanie ich środkami jakimiś i zawijanie każdego kwiata osobno w worki foliowe, co by środek szybciej zadziałał ............................... a z tym wiąże sie, ze już mi sie tej roboty odechciało ....... a żeby było śmieszniej to jestem dopiero na etapie wyniesionych do ogrodu kwiatów ................................... reszta jak stała i leżala tak stoi i lezy na swoich dotychczasowych miejscach :O no ale jak powiedziało się aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trzeba powiedzieć ...................... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😭 i jak tu dietować ?????????????? :P

dziendoberek Moje Kochaniankie 👄 nawet nie wiecie jak ja sie za Wami stesknilam... 2 tygodnie bylam na urlopiku... wieczorkiem napisze cos wiecej bo mnie w pracy zasypalo...

ale dajecie :O trzeci dzień na tej samej stronie, brawo :O czy ja mam znowu sprawdzać listę? ;) dziecko może jednak jutro wyjdzie, zahamowali stan zapalny chyba. STOP jestem gruba jak świnia. STOP zaraz się zabiję STOP

no :D a jednak pisanie popłaca :D aż mi się humor poprawił :D tylko dalej jestem gruba jak świnia :(

moje menu dzisiejsze sniadanie : dwa pomidry z kefirem i ziołami prowansalskimi :D obiad : normalny tzn. miecho, kafafior i surówka tyci, tyci bo z majonezem :P kolacja (po 18) : dwa kawałki ciasta cytrynowego :-O jutro sie poprawię bo ciasta juz nie ma ;)

jest tu kto ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Witam z kawką w ręku🌻 U mnie wrąbała sie reklama 😭 więc proszę pisać ściślej👄 Głowa mnie boli .ale mam nadzieję ze po kawce przejdzie tylko nie wiem na kogo. KICIA.....ty się tak nie martw tą wagą ,bo tobie twój pan na pewno sie nie zapytal jak ten mój w piątek (ile przytyłaś????!!!!!) koszmar ...i on to jest dopiero świnia że żonie sie tak zapytał i co ja mam teraz zrobić???? bo jakoś zacięcia na odchudzanie dalej nie mam ......wczoraj miałam iść na rower ,a tu dupa nie poszłam😭 z powodu lenistwa...!!!