Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia czarno czerwona

******I PIERDUT******

Polecane posty

ha :D ABS chyba dziś jakie dobre fluidy są czy coś :) bywają dni do dupy :( a bywa, że aż chce się żyć :) ja dziś od rana miałam załatwianie, i kadry i coś tam, i walka o kasę i bank i drugi uniwerek. SZOK! Wszystko się udało, bez problemu! Wszystkie babki były miłe, załatwiały od ręki, wypisywały i stemplowały papierki bez gadania, szefowa tylko spytała ile ma mi wypłacić i od ręki dostałam cash, w banku o dziwo krótko byłam, potem pojechałam dalej, też spoko, wszyscy mili i chętni do pomocy. Wypiję drugą kawkę i lecę upłynnić cash :P mam sporo zakupów i jeszcze jedną przesyłkę odebrać. Aż się boję, że wspaniały dzień skończy się jakąś katastrofą :P ABS powiem ci, że odważna jesteś. 800km w taką pogodę? Ja wczoraj spięłam się z moim R, bo chciał, żebyśmy przed świętami wpadli do Łodzi i żeby moja mama zawiozła nas do Wa-wy samochodem, na 6 rano. Powiedziałam, że po moim trupie! Akurat ta trasa z Łodzi do Wa-wy, żeby wyjechać na dworzec zachodni, wiedzie przez jakieś zadupia. Jechałam z nią autem latem, bo też jechałam tym autobusem i wpadłam na taki świetny pomysł. Była tak zajebista mgła, że myślałam, że się zesram w tym samochodzie. Wsie nieoświetlone, to jakiś pies potrącony :( nie! nie! i jeszcze raz nie! Jak sobie do tego dodałam nieodśnieżoną jezdnię, niedojebanych kierowców, TIRy, to już lepiej od razu sobie trumnę sprawić. Pierdzielę, jedziemy pociągiem z Krakowa. Nikt mnie nie namówi na nocną wyprawę samochodem przez ciemne nieodśnieżone wsie. no way. do Łodzi pojadę w styczniu. a do tego dzisiaj chyba właśnie na tej trasie zderzyły się cztery TIRy :D lepszego argumentu nie mogłam sobie wymarzyć, od razu wysłałam tę wiadomość do R :D nio. :classic_cool: całuję babolki i lecę do marketu :P

obraziły się :( co ja takiego powiedziałam? 😭 ja pierdolę, żeby 12 godzin pary z gęby nie puścić???

Witam ja sie usprawiedliwiam bo przez 2 dni nie miałam neta a dzis nie dam rady was poczytać bo jestem wykończona Jutro robimy Wigilje i dzis musiałyśmy wszystko przygotow\ać Nie pochwaliłam sie ale została, wybrana do rady sołeckiej u nas we wiosce i dzis mnie gnębili nic tylko Pani ma flache postawić no i trzeba było 🌼

piciochy, :P zostawcie na chwilę te porządki, te ciasta i pierogi, puśćcie karpia wolno, włączcie sobie kolędy i usiądźcie na chwilę z kawką poczytać i popisać na kafe :) a najlepiej przeczytajcie sobie felieton na głównej stronie "jak uniknąć świąt? " bo rzecz tak naprawdę traktuje o istocie świąt :) ja już dziś jadę, dokupię mojemu kotkowi jedzenia, odbiorę przesyłkę, po która wybieram się od tygodnia i jestem wolna jak ptica :D

42 prawdy o życiu 1. Biała kredka - nierozwiązana zagadka dzieciństwa. 2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczą. 3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ostoją. 4. Sprawiedliwość - jazda na rowerze pod wpływem alkoholu: 5 lat, molestowanie seksualne: 3 lata w zawieszeniu. 5. Potrzeba jednej iskry, by spalić las, ale całej paczki zapałek, by rozpalić grilla raz. 7. Polsat - oglądasz sobie z rodzinka reklamy, a tu nagle film. 8. Polska - tutaj nawet kryzys się nie udał. 9. Bill Gates - okrada go 75% ludzkości, a i tak jest najbogatszy. 10. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem. 11. Pan Mietek spod trójki nie ma nawet matury, a za piwo zreperuje prom kosmiczny. 12. Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2h snu w ciągu dnia. 13. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz. 14. - Mamo, co to znaczy orgazm? - Ja nie wiem, zapytaj taty. 15. Łacina - jedyny język, w którym nawet "gówno" brzmi mądrze. 16. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pól. 17. A4 - jedyna płatna jednopasmówka na świecie. 18. Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują. 19. Tesco - nigdzie indziej nie znajdziesz wody LEKKO NIEGAZOWANEJ za pól ceny. 20. Jerzy Dudek - przypuszczalnie najlepiej zarabiający kibic Realu Madryt. 21. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad! 22. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane. 23. Jeżeli trzeci dzień nie chce ci się pracować, to znaczy, ze to już środa. 24. Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju. 25. Polska: jak kupisz mi spodnie, to zrobię ci loda. Azja: jak kupisz mi loda, zrobię ci spodnie. 26. Chleb - zero marketingu, najwyższa sprzedaż. 27. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość." 28. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, ze nic nie umie. 29. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź. 30. Paradoks seksualny - seks można oprawiać od 15 roku życia, a oglądać - od 18. 31. Okres i wyplata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, ze ktoś was zdrowo wy...... 32. Paradoks Szymborskiej - dla testu napisała maturę, interpretując swoje wiersze - i dostała 60%. 33. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą. 34. Gdy umrę, rozsypcie moje prochy pod Tesco - wtedy będziecie mnie odwiedzać co niedziele. 35. Pieniądze szczęścia nie dają. Ale pozwalają wygodnie być nieszczęśliwym. 36. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się o szafkę. 37. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem. 38. Pieniądze z pierwszej komunii - do dziś nie wiesz, gdzie się podziały. 39. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna. 40. Polska waluta - tylko tutaj złoty jest srebrny. 41. Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05. 42. Feminizm kończy się, gdy trzeba wnieść szafę na 8. piętro.

Kicia szczesliwej podrozy👄 Do2do przeczytalam, postaram sie odpisac jutro. Trzymajcie sie👄 Dla reszty dziewuszek👄 Serum ok u Ciebie??

Czym się różni krowa od ciągnika? Jak ciągnik nawali to stoi a jak krowa nawali to idzie dalej :P Co to jest? Co to jest: zarośnięte, spocone i lata między majtkami? - Bosman :P

hallo, hallo! tu Kraków :D nie chcecie pisać, to nie. MAJKA wklejanie cudzych tekstów się nie liczy :P całuję 👄 i biorę się za porządki. A co?? jak wy możecie, to i ja mogę, nie? :P

TO WYRZEJ TO JA TYLKO MI SIĘ LINK POPIERDZIELIŁ JUŻ Z TEGO WSZYSTKIEGO :D bo nie jest tajemnica że klikam czasem też na innym topiku o starankach choć u mnie ich jak na razie nie ma :( niestety :(

nie dość że mi się nik popierdzielił to jeszcze post znikł :O:O:O:O Ok to klikam jeszcze raz :D WITAM MOJE KOCHANE DZIEWCZYNKI ❤️ U mnie mała zmiana :D Jakoś przedwczoraj dogadałam się z bratem :D myślę że sobie przemyślał sporo rzeczy :)Cieszy mnie to ogromnie bo normalnie serce mi pękało jak się pokłuciliśmy tak pierwszy raz w życiu :o co do szwagiery to napisze w skrócie jest rozwydrzoną ,furiatka , zaborcza i zazdrosną o mojego brata suką :D bo inaczej okreslić jej się nie da bo choc by jak wytłumaczyć fakt że własna matka nie może z nim 1 minuty porozmawiać bo ta od razu go woła :O więc wisi mi i powiewa czy będzie na świętach grunt że mój brachol będzie :D dzięki temu że się pogodziliśmy odzyskałam jakąś chęć do tych świąt :D Choinka już wczoraj ubrana w tym roku turkusowo, granatowo,złota i piernikowa :D prezęty tez już prawie wszystkie kupione została mi tylko teściowa bo wymyśliła sobie konkretne szklanki do zielonej herbaty i ich poprostu nie ma więc zostało mi tylko jedno miejsce by je kupić , a jak tam ich nie będzie to już nie wiem co jej wymyślę :Omusze jeszcze do lasu skoczyć i upierdzielić kilka gałązek i na srebrno sprajem psiknąć i po przyczepiać do niej mini mikołaje , takie cukierki laski,czekoladki w kształcie prezentów bo młody za miast słodyczowej paczki dostanie słodyczową rózgę :D Co do teścia to jest już ok , ale ordynator zataił przed nami fakt że po operacji nerki odmówił pracy i było migotanie przedsionków i ciśnienia nie mogli opanować teść nam dopiero o tym powiedział :o W wtorek lub środe ma wyść do domu na 100% jutro się dowiemy :) DZIADEK- masz rację z tymi braćmi i szwagierkami to PRZEGWIZDANE :o Ok kochane ide poczytać co naklikłyście jak mnie nie było :) Ajlowiu WAS wszystkie ❤️👄❤️

Przyznaję...czułam się ostatnio osamotniona na Pierducie, ale.... !!!!!!!:) do2do....100% racji, choć ta moja wydra szwagierka aż tak brata nie pilnuje, tzn. kontroluje straszliwie, sprawdza telefony, maile, pobyty w pracy "od do", gg i co tam jeszcze jest do sprawdzania, ale z matką cyrku nie robi ... Co ciekawe...nadmieniłam jej kiedyś, że to wiocha totalna taka kontrola, bo po co? jeśli będzie chciał zdradzić to i tak to zrobi, a przynajmniej ona nie zrobi z siebie ofiary i kompletnej kretynki...usłyszałam, że nie mam pojęcia czym jest miłość :(:(:(:(:( Ja tam takiej "miłości" nie chciałam i nie chcę... Pozdrawiam wszystkie panie i witam Kicię tuż obok Alma Mater....albo w Alma Mater :D:D:D:D:D

Kicia :) wiem, że wklejanie się nie liczy dlatego nic nie wklejalam :P to Mafinka była :) Ja nawet wklejać nie mialam kiedy :O I witaj w kraju oczywiscie :) Do2do :) Dziadek :) Ja tam nie będę się wypowiadać o moim szwagrze i bratowej, bo nie obyło by sie bez wyrażeń :P Dla przykładu powiem, ze moja bratowa była u mnie ostatnio ze 4 lata temu , a mieszka 4 ulice dalej :P zreszta ja do nich też sporadycznie chodzę, bardziej latem na okolicznosciowe grille i jesteśmy wtedy na neutralnym gruncie - na podwórku znaczy :P A jak mam sprawę do brata to wolę się z nim u mnie albo w jakimś innym miejscu spotkać. I wszyscy są szczęśliwi :P Myszka :) Gratulacje awansu !!!! Jak tak dalej pojdzie to za 4 lata do wyborów staniesz :) Mafinko :) prawdy dają do myślenia :) dobre dobre :) Serum :) 👄 Cudnie :) Ty jeszcze na firmowej imprezie jesteś??? :P Abs :) dodaj energii do odchudzania !!!!!!! Tija !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👄 A u mnie kompletny brak czasu na przedświąteczne zajmowanie się domem 😭 Moze jutro coś mi sie uda podgonic. We wtorek prawie cały dzień w pracy , potem jeszcze nocka , w środę rano wigilia szkolna , więc jak już wrócę to nie wiem ile jeszcze sił na robotę w sobie znajdę :O A nie pisałam chyba, że mój sąsiad kilka dni temu się obudził i zaczął remont wspólnego korytarza :O Od wakacji wiele razy mówiłam, żebyśmy się za korytarz zabrali , sąsiedzi odwlekali, zastanawiali się, zapowiadali jakies swoje przerobki, aż sie zima zrobiła. No i tydzień temu sąsiad doznał olśnienia, wyległ na korytarz i zaczął sie na nim tłuc :P Tylko, ze zapomniał wczesniej powiedziec o swoich planach.... a ja akurat z nocki wrociłam. No ale znalazlam człowieka, który nam w tygodniu sporo porobił (sąsiad faktycznie miał sporo chęci, ale dużo mniej umiejętności :P ), zostały jeszcze do malowania drzwi i zrobienie podłogi. Sąsiad stwierdził, ze resztę zrobi sam. Mam nadzieje, ze dotrzyma słowa, bo nie uśmiecha mi sie teraz z pędzlem latać. Na całe szczęście mam juz prawie wszystkie prezenty. Pozostaje doprowadzenie chałupy do świątecznej używalności :P Ale biorąc pod uwagę, że za tydzień będzie już PO świętach nie ma chyba sensu sobie za wszelką cenę flaki wypruwać :P Lepiej zachowac siły na poświąteczne odpoczywanie :P Dla tych chwil lubię być nauczycielem :P Wolne mam od 23 grudnia do 2 stycznia, a potem jeszcze 6-9 stycznia :classic_cool:

heh :) mogłybyśmy sobie o koffffanych bratowych przy flaszce wodki pogadać :P

no i poszla sobie :O trza sie bedzie w osamotnieniu dla potomności przysłużyć ;)

Flaszki brak, ale za to jest kilka piw, może się zmierzę:D:D:D:D:D:D:D:D Stary nadal ma wychodne, a dziecko ma ferie u babci...hulaj dusza, piekła nie ma:D:D:D:D::D

:O na oczy mi się rzuca :O dałabym sobie palca uciąć, że te 42 prawd to MAJKA wkleiła, a następne dwa posty MAFINKA :P no sorry, MAJKA jesteś usprawiedliwiona :D buziaki pijaczki moje drobne :P

pitki, piszcie co u was :O u nas tragedia, to znaczy dziś śpimy osobno, bo mój luby ma grypę żołądkową. Masakra ... :P wiecie jak jest, chory facet i to taki który co pięć minut biega do kibla, porażka :( a my jutro mamy wyjeżdżać. jak mu nie przejdzie, to dupa :( nie wiem. przecież nie wsiądziemy na 12 godzin do autobusu. zobaczymy. mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. prezenty pokupowane, mama czeka, nawet nie chcę myśleć :( i tak dobrze, że nie lecimy samolotem, bo jeszcze ja bym srała :D raz - bo nie lubię latać, dwa - bo to co się dzieje na lotniskach, to jakaś masakra.

noc żywych trupów :( zaraz mi faceta na lawą stronę przenicuje :O zasnął koło 8, tak bolał go bebech, że nie mógł spać, do tego pare razy chodził rzygać. Cholera, ani wody się napić, ani nic :( nie wiem co robić w mieszkaniu burdel, nawet nie zaczęłam nas pakować, zobaczymy co będzie jak się obudzi. Myślimy jeszcze czy nie zmienić biletów... a wy? :) jak tam święta? ❤️